"Penna genom örat" örhängeI detta Instructable jag ska visa dig hur man gör ett örhänge som ser ut som du har en färgad penna fast i din LOB.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pen genom Arm Magic Trick/spratt

Hej alla! Detta är ett enkelt magiska trick som, som namnet säger, är en penna "penna" etrating en arm... AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!! Skämtar bara. Pennan är inte riktigt gå igenom din arm, men ser det säkert som det! Jag flippade många människor...

Pen genom Hand

Steg 1: Vad du behöver 1. vit grädde makeup (valfritt) 2. Fake blod (jag kommer att ge en handledning om hur man gör snart) 3. Ärr makeup (rekommenderas, men du kan använda lim) 4. PenSteg 2: pennan Ta toppen av pennanSteg 3: Grädde Makeup Nu lägga t...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

50 cent hjärta nyckel hänge halsband

detta projekt beskriver hur man gör en anpassad hängande halsband från zink. Jag blev uttråkad och gillar att arbeta med metall så jag tänkte jag skulle prova att göra några smycken. Denna metod för att göra detta halsband inte innefatta gjutning, me...

3D utskrift penna handledning

I detta projekt ska jag ge dig en grundläggande introduktion till 3D utskrift pennor och hur de används.Vad är en "3D utskrift penna?"En 3D utskrift penna är som en handhållen 3D-skrivare. Den använder samma typ av värme element och extruder som...

Sydda öra, örhänge alternativ

Jag var 16 när jag fick min hål för första gången i öronen. På tio min promenad hem bestämde jag betala någon för att stoppa inkomster genom mitt öra var ett slöseri med pengar, och i slutet att veckan jag hade gett mig själv 13 örhängen i mitt vänst...

Beskära ut bakgrunden med verktyget penna

vi lära dig att markera bakgrunden med ritstiftsverktyget snarare än Trollstaven i PhotoShop. För de flesta väger den tid som sparas med Trollstaven och välja bakgrunden långt ut nackdel för dess riktighet. Om du behöver mycket mer noggrannhet i mark...

Hur man gör en slimline penna

Detta är min första vände penna, jag hoppas du njuter.Steg 1: materialFörst samla alla dina material.Du behöver,-En penna tom eller några trä ca 120mm lång och 15mm fyrkant. Jag använde Rewarewa kallas även honung dia-A slimline penna att göra kit.-A...

Lätt Pen Tool Handledning - Photoshop

Hej verktyg killar i den här videon jag täcka alla funktioner och använder pennan från grunden. Denna handledning är bra för att lära sig använda keyboarden befallningen och annan användning av pennverktyget i Adobe Photoshop. Också kolla in skriftli...

Iron Man Arc Reactor hänge

lära sig hur man gör en snygg taklampa formad som en båge reaktorn av material som du kanske redan har!Steg 1: Saker du behöverMaterial:-1 cm lång bit av 2 1/4" PVC rör-8 ft emalj belagda magnetisk tråd (jag fick min från en liten transformator i en...

Rainbow vävstol penna eller penna täcka eller grepp

detta instructable (min första en) Lär dig att göra en penna eller penna grepp eller omslag. Det är en mycket lätt projekt.Om du vet hur man gör en regnbåge vävstol fishtail armband har du inga problem med detta. Det är samma som den fishtail, men de...

Rainbow vävstol, blomma penna Hugger

Hoppas du tycker om att göra detta! Lämna gärna ärlig feedback på hur den kan förbättras.Steg 1: Samla resurserDu behöver:En vävstol En virknål Några band En pennaSteg 2: Att göra den penna hugger Ta 2-3 färger du vill använda. Ta en färg och vrida d...

Ister lampa - en solid fett brännare genom förlorat vax gjutning

Här är hur man gör en mycket enkel lite fettförbränning lampa som är speciellt utformade för att användas med bränslen som är fast i normal rumstemperatur, såsom de överblivna fetterna från matlagning bacon, korv, anka, lamm, etc.Anledningen till det...

Bärbar penna kanonen (The PPC)

göra en liten bärbar penna kanon av saker du hittar i konst klass eller hemma.Steg 1: Leveranser Allt du behöver är1 x ihåligt metallrör rör (Duh)2 x Bulldog klipp1 x gummiband(och kanske en liten bit av svart tejp eller aero film att det ser trevlig...

Penna maskin

Person penna produktionsanläggning V1.2 från Robb Godshaw på Vimeo.Desktop storlek allt-i-ett penna extruder. Former kan användas nummer 2 pennor uppgå till 20 pennor per timme.Uppdraget, presentera en penna på ett sådant sätt att orsaka penna att fr...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...

Mycket enkel Kite

lätt att flyga och lätt att bygga, jag tror inte det är möjligt att göra en enklare drake än detta!Titta på din kite utför spännande antenn styrfel och dart genom luften med en agility framkalla de mest akrobatiska fågeln!Steg 1: Samla material Behöv...

Enkel päls & läder Pouch

Detta är ett roligt projekt om du precis har börjat i päls och läder crafting, eller för att introducera dina barn till detta hantverk. Samma grundläggande mönster kan vara ändrat någon används för alla typer av olika påse och väska stilar också. Kän...

Adresserbara LED Party väska

ganska ofta, jag befinner mig på utställningar, fester och festivaler med ett behov av att bära med sig några några måste ha objekt, till exempel min plånbok, nycklar, telefon och sådant. Naturligtvis, kul kostym part kläder aldrig har fickor, så det...