Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavarenjag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig är liten plats och att hitta matchande par mycket lättare! Hoppas du gör min lite avhuggna örat och organisera dina egna örhängen - tack och njut! http://tissupapers.blogspot.com/
Se Steg
Relaterade Ämnen

Video - Starry Night av Vincent Van Gogh - Quilling Animation

Fantastiska förvandlingTummen upp om du gillar det :)Steg 1:...

Göra en Van Gogh Paint by Numbers konstverk

hur sminkar av numrerar börjadeDe flesta människor bara kunde drömma om målning som Van Gogh - han blev en av mina favorit konstnärer efter att ha läst "Kära Theo" - och jag önskar att jag hade lärt mig att måla från en färg av nummer kit. Jag k...

Van Gogh för frukost

detta Instructable lär du dig att återskapa van Goghs ikoniska målning stjärnklar natt med bara bacon. Spänne upp! Det ska vara en läcker, efter impressionistiska tur!Först och främst måste du hitta en tydlig bild av Starry Night. Bara dra upp google...

Van Gogh konstverk

Hej Instructables,Detta är mitt första projekt på plats och jag deltar för arkitekttävlingen, så om du hittar mitt projekt nice, rösta för mig.Min hobby är att måla och göra saker, och jag kom över många av VAN GOGH målningar, som inspirerade mig myc...

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Gratis stående örhänge innehavaren

hur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehö...

Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)

behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så...

DIY örhänge innehavaren

Jag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge so...

"Penna genom örat" örhänge

I detta Instructable jag ska visa dig hur man gör ett örhänge som ser ut som du har en färgad penna fast i din LOB.Steg 1: De saker du behöver: En (färgad) pennaEn sågLimStud örhänge bas och fjäril tillbakaEn borrmaskinSteg 2: Skär denTa pennan och s...

Gummiband - örhänge innehavaren

göra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.Steg 1: material Behöver du:-Gummiband (kan se snyggare med färgglatt...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Portable kartong örhänge innehavaren

jag ville ha ett sätt att transportera och skydda vissa av mina dangly örhängen när hemifrån, och eftersom jag är lite besatt, jag ville hålla dem alla organiserade och ganska :D Projektet tar en låda och gör en inre panelen för den, som kommer att h...

Post/stud örhänge innehavaren

jag köpt 1/4 '' 6.4 mm trä, vilken storlek och typ av trä kommer att göra. Det beror på hur stor du vill att din display eller hur många par post örhängen du äger. Du kan kopiera och klistra in fler hål om det behövs. Du kan även göra detta med plexi...

Fast diaprojektor med låg energiförbrukning

lysande bilden projiceras av en diaprojektor är ett trevligt och enkelt sätt att lägga till karaktär till ett rum. Nackdelarna med projektorn som fast belysning inslag är emellertid att sin energiförbrukning är relativt hög och att interna fläkten ge...

Papper Quilled Jhumka örhängen - nyanser av grönt

Lär dig att göra dessa vackra traditionella indiska jhumka örhängen från papper quilling remsor! Möjligheter för färgkombinationer är oändliga.Steg 1: "Titta på det här... är det inte snyggt?"-den lilla sjöjungfrunSamla ditt material. Du behöver...

Pandorica öppnar målningen

Två saker jag gillar verkligen tittar på Doctor Who och Vincent van Goghs målningar. Jag var verkligen lämnat om episoden "Vincent och läkaren" och det kunde inte ha varit bättre.En stund senare, jag såg avsnittet "Öppnas den pandorica"...

8-bitars stil melodi kort från Public Domain innehåll

8-bitars stil melodi kortet införs i den här guiden kombinerar enkel DIY elektronik med nedsamplas Public Domain bilder och ljud. Själva kortet är gjort av kraftig kartong, skumgummiplattan och utskrifter av berömda målningar. Målningarna har varit p...

Abstrakt konst pannkaka

Abstrakt konst är en poetisk skönhet alla egen. Det är kände, och inte före tänkt. Det uttrycker en djupare nivå av en själ som enbart passiv reproduktioner kan inte. Så varför inte njuta av abstrakt konst på breakfast att verkligen börja dagen rätt!...

Geometriska former och strukturer lektion

detta är en geometriska former och strukturer lesson plan som införlivar konsten i inlärningsprocessen.Steg 1: Material som behövs Material som behövs är sax, piprensare och en dator.Steg 2: Studenter kommer att titta på ett konstverk och identifiera...