Post/stud örhänge innehavarenjag köpt 1/4 '' 6.4 mm trä, vilken storlek och typ av trä kommer att göra. Det beror på hur stor du vill att din display eller hur många par post örhängen du äger. Du kan kopiera och klistra in fler hål om det behövs. Du kan även göra detta med plexi men jag inte på grund av fingeravtryck. Jag klippte alla tre bitar och dess gjort, enkelt är det! Inga skruvar inget lim eller annat material behövs. Njut! Jag gjorde det på tech shop!
Relaterade Ämnen

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Gratis stående örhänge innehavaren

hur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehö...

Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)

behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så...

Gummiband - örhänge innehavaren

göra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.Steg 1: material Behöver du:-Gummiband (kan se snyggare med färgglatt...

DIY örhänge innehavaren

Jag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge so...

DIY Super lätt Stud örhänge hacka

Piffa upp de gamla tråkiga stud örhängen med denna enkla och lätta DIY smycken hacka!Visa min andra tutorials på konstnärliga skönheter och mycket mer!...

Portable kartong örhänge innehavaren

jag ville ha ett sätt att transportera och skydda vissa av mina dangly örhängen när hemifrån, och eftersom jag är lite besatt, jag ville hålla dem alla organiserade och ganska :D Projektet tar en låda och gör en inre panelen för den, som kommer att h...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

LEGO Stud hänge

dessa hängen är extremt lätt att göra och kul för att designa själv, du kan även göra en annorlunda design varje gång du bär den! Kolla in det sista steget för fler mönster idéer.Steg 1: Vad du behöver:-4 x 4 lego platta-1 x 2 plåt med handtag bar sa...

Örhänge trädgården

i detta instructable, vi kommer att göra en knapp blomsterträdgård med två funktioner: söt vägg konst och örhänge innehavaren.Steg 1: Vad du behöver Picture frameMesh plast duk (.59 cent, kan hittas i needlepoint leveranser)Blomma knapparPiprensareBa...

Stud örhängen

Hej alla! Idag ska jag lära dig att göra riktigt enkel, vacker, funky och roliga stud örhängen! Hoppas du njuta av denna tutorial!Steg 1: material Allt du behöver för detta projekt är:E6000 limstud örhänge ryggen (för att göra örhängen med) * du kan...

DIY pärla Stud örhängen

Jag älskar att samla pärlor, alla typer och färger ^_^ jag alltid velat göra pärla dubbar, jag vet inte varför denna idé om att göra pärla stud örhängen inte pop i mitt huvud innan!Har söta, färgglada pärlor och craft tråd? Stor! Du kan göra dessa ör...

Ringlar Stud Örhängen Smycken att göra Tutorial

material:1 x 10 inches 1mm (18 ga) koppar tråd3 x 30 inches 0,3 mm (28 ga) koppar tråd1 x 35 inches 0,3 mm (28 ga) koppar tråd1 rund pärlaSteg 1: Skär 30 inches x 0,3 mm (28 ga) koppar tråd och Linda in den på en 18ga tråd. Förvara förpackningen till...

DIY hjärtat Stud örhängen... à la Laser

fick ett par bitar av akryl skrot liggande? Fick en super cool laserskärare?Tja, vän... inom kort, kan du ha ett nytt par örhängen.Låt oss börja vår self-decorative expedition...Steg 1: Verktyg & materialHär är vad du skall behöva påbörja din resa:Ma...

Örhänge Tree

jag har försökt att hitta en anständig örhänge träd för min dotter denna jul, men kunde inte hitta någon som hon vill. Så jag bestämde mig att göra min egen för henne. Jag hade några kvar över Sintra från min samurai dräkt som jag gjorde, så jag besl...

"Penna genom örat" örhänge

I detta Instructable jag ska visa dig hur man gör ett örhänge som ser ut som du har en färgad penna fast i din LOB.Steg 1: De saker du behöver: En (färgad) pennaEn sågLimStud örhänge bas och fjäril tillbakaEn borrmaskinSteg 2: Skär denTa pennan och s...

Earing innehavaren och ljuset reflektor

med gamla och slitna ut CD för att skapa nya innovativa saker...Steg 1: Förfarande:(Earing Holder)Steg 2: Samla gamla CD-skivor. Så många som du kan hitta!Steg 3: Förstora hålet på CD: n i mitten att passa blå röret som dess center foundation.Steg 4:...

Bild örhänge ramhållaren

I detta instructable visar vi dig hur du sätter en tavelram till en elegant örhänge hållare. Detta örhänge innehavaren är mycket lätt att göra och är den perfekta lösningen för att hålla dina örhängen organiserade.Allt du behöver är:-fotoram-pappersa...