Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så alla kan göra det! Kommandot krokar är lätt tillgängliga på mål eller online. Den viktigaste ingrediensen är kartong, och hey, du kan använda den kartong som krokar och silvertejp kom med posten! Gräva i detta roliga handledning och komma igång!

Material:

  • Kartong--Veckla upp en robust box och få din kartong från den!
  • Silvertejp--Naturliga färger ger subtila accenter till ditt rum.
  • Kommandot krokar--Antalet beror på hur du vill anpassa din örhänge innehavaren.
  • Tunt tyg
  • Sträng eller tråd för upphängning
  • X-acto kniv
  • Penna
  • Linjalen
  • Cutting mat
  • Sax
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gratis stående örhänge innehavaren

hur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehö...

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Portable kartong örhänge innehavaren

jag ville ha ett sätt att transportera och skydda vissa av mina dangly örhängen när hemifrån, och eftersom jag är lite besatt, jag ville hålla dem alla organiserade och ganska :D Projektet tar en låda och gör en inre panelen för den, som kommer att h...

Hur man gör en bild & Observera innehavaren från kartong

detta är tillverkad helt av tunn kartong (icke-wellpapp) och limma. Jag älskar att den kan placeras i återvinningen när jag inte längre vill ha den. Sedan jag gjorde min från flingpaket och andra mat förpackningar lådor som jag normalt skulle ha åter...

Gummiband pistol med en arbetande hår Trigger - tillverkad av kartong

Detta är ett riktigt enkelt och roligt sätt att göra en gummisnodd shooter. Detta är inte din vanliga slip-it-off-with-your-finger pistol, men en leksak med en riktig mekanisk utlösare/release mekanism som fungerar och känns som det ska. Mekanismen g...

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

HailStorm Decepticon dräkt tillverkad av kartong och duck tape

detta är Instructable för HailStorm decepticon i transformatorer... Jag ville göra en transformator. men jag ville ha några ganska stora eldkraft... så vad är bättre än ett par raketer... på du axlar?Steg 1: material MaterialStor kartong eller mindre...

Porkupine: Servett hållare tillverkad av kartong och kroppen filler

ville jag in en tävling här i Johannesburg, Sydafrika där jag bo. Tävlingen var att designa och göra en prototyp av en servett hållare. Inspirationen var stater som följer... "Restauranger och underhållande spelar en betydande roll i människors liv....

DIY låda arrangörerna tillverkad av kartong och kontakt papper

beslutat att göra vissa låda arrangörer för min lilla redskapet låda. Jag ursprungligen hade några olika stora lådor som arrangörer, men jag ville ha det mer organiserat och något som skulle passa min silver längd. Detta var min första gången att gör...

Plisserad Bangles (tillverkad av kartong)

Dessa armband är super robusta, färgglada och inspireras av våren landningsbanan visar. Göra dem i valfri storlek att passa din handled och måla dem på något sätt att matcha din stil.Steg 1: Se hur jag gjorde dem härSteg 2: Du behöverKartong (jag gil...

DIY örhänge innehavaren

Jag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge so...

Gummiband - örhänge innehavaren

göra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.Steg 1: material Behöver du:-Gummiband (kan se snyggare med färgglatt...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

Post/stud örhänge innehavaren

jag köpt 1/4 '' 6.4 mm trä, vilken storlek och typ av trä kommer att göra. Det beror på hur stor du vill att din display eller hur många par post örhängen du äger. Du kan kopiera och klistra in fler hål om det behövs. Du kan även göra detta med plexi...

Rymdskepp för barn fold-stånd tillverkad av kartong

en dag på jobbet har vi fått en leverans av vissa artiklar i två stora lådor så jag har beslutat att göra ett rymdskepp för min väns lille pojken och tog hem Tom boxarna. Jag var verkligen entusiastiska över denna lilla projekt till mig :-)...Steg 1:...

Sko lagring tillverkad av kartong Pipe

Vi försökte att experimentera på den här och gjorde vår egen sko lagring av papp röret. Dessa rör är faktiskt konkreta former. De finns i storlekar upp till ca 3 ft (1 m) i diameter och är ganska tufft. Men om du har våta skor, låt dem torka ett par...

Kartong radiostyrda Dalek

"Läkare Whoo oo, HEY, Doctor Who, läkare Whoo oo, HEY, The T.A.R.D.I.S". Vem minns den lilla pärla av en låt (eller inte lika omständigheterna ;-) från 1988 av The Timelords (AKA The KLF). Det var ändå inte den inspiration jag fick för att start...

Han Solo kartong Blaster med magnetiska Display ombord

Detta är min kartong ta på Han Solo Blaster DL-44 från Star Wars Episode IV.Till uppvisning Blaster riktig jag bygga en magnetisk ram / Visa styrelse, häxa kan du fästa och lossa skulpturen utan någon form av synliga delar (när pistolen är i styrelse...