Gummiband - örhänge innehavarengöra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Gratis stående örhänge innehavaren

hur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehö...

Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)

behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så...

DIY örhänge innehavaren

Jag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge so...

Gummiband penna/penna innehavaren

Jag gjorde denna penna/pennhållare med bara några leveranser. Du kan gå "au naturel" eller få lite färg att liva upp.Steg 1: leveranser: Spray färg (om du väljer att färga det)4.5" square träbit (du kan använda en annan storlek/form)2 ~ 4'...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

Portable kartong örhänge innehavaren

jag ville ha ett sätt att transportera och skydda vissa av mina dangly örhängen när hemifrån, och eftersom jag är lite besatt, jag ville hålla dem alla organiserade och ganska :D Projektet tar en låda och gör en inre panelen för den, som kommer att h...

Post/stud örhänge innehavaren

jag köpt 1/4 '' 6.4 mm trä, vilken storlek och typ av trä kommer att göra. Det beror på hur stor du vill att din display eller hur många par post örhängen du äger. Du kan kopiera och klistra in fler hål om det behövs. Du kan även göra detta med plexi...

Örhänge trädgården

i detta instructable, vi kommer att göra en knapp blomsterträdgård med två funktioner: söt vägg konst och örhänge innehavaren.Steg 1: Vad du behöver Picture frameMesh plast duk (.59 cent, kan hittas i needlepoint leveranser)Blomma knapparPiprensareBa...

Örhänge Tree

jag har försökt att hitta en anständig örhänge träd för min dotter denna jul, men kunde inte hitta någon som hon vill. Så jag bestämde mig att göra min egen för henne. Jag hade några kvar över Sintra från min samurai dräkt som jag gjorde, så jag besl...

Earing innehavaren och ljuset reflektor

med gamla och slitna ut CD för att skapa nya innovativa saker...Steg 1: Förfarande:(Earing Holder)Steg 2: Samla gamla CD-skivor. Så många som du kan hitta!Steg 3: Förstora hålet på CD: n i mitten att passa blå röret som dess center foundation.Steg 4:...

Bild örhänge ramhållaren

I detta instructable visar vi dig hur du sätter en tavelram till en elegant örhänge hållare. Detta örhänge innehavaren är mycket lätt att göra och är den perfekta lösningen för att hålla dina örhängen organiserade.Allt du behöver är:-fotoram-pappersa...

Minion örhänge fall gjord av överraskning kinder ägg leksak innehavare.

Hoppas du gillar dettaSteg 1: Vad du behöver • Toy holder• Saxar• Lim• Svart markör• Svamp• Blå/vit papper• SilverGelpen• Gammal flaska topp• ÖrhängeSteg 2: första För det första får innehavaren av leksak och sätta ansiktet upp.Sedan öppna den.Steg 3...

Smycken innehavare DIY-en chic broschyr örhänge hållare DIY

med filtar, skum och enkla stygn, kommer du att skapa en fantastisk bärbar örhänge innehavaren! Särskilt detta örhänge innehavaren diy äger en ganska lockande utseende, som är kvalificerad att vara den mest fantastiska bland våra tidigare smycken inn...

Smycken rulle

jag älskar mina smycken, så klart jag vill ta den med mig när reser men ändå hålla den fin och säker. Jag skurade lokala butiker och stora-box butiker bara för att komma tomhänt, innan du går över till etsy. Medan det fanns massor av bra alternativ,...

11 reser Hacks & Tips

Hej alla, för detta instructable jag ska ge y'all 11 bra resor hacka & tips. Du kanske eller kanske inte redan vet dem, men jag hoppas de hjälper gör din resa enklare & mer avslappnad. Tack för läsning.Steg 1: Bräcklig (eller är det?) När reser me...

Tigerbalsam värmeljus / lykta

detta projekt kom när jag var ute efter något fint att göra med de stora snygga tigerbalsam glasburkar.Vi behöver en begagnad burk tigerbalsam och en Ljuslykta i glas, som är som ett LED ljus. De flesta av dem flimmer som ett verkligt ljus.Steg 1: St...

Örhängen-hållare

Gör detta örhänge innehavaren att hänga dina örhängen på!Steg 1: leveranserDu behöver en bildram, papper, spetsar och band.Steg 2: Tejp spets Ta papper och limma fast den på en bit kartong. Sedan band ner bitar av spets på baksidan av papp.Steg 3: ra...