DIY örhänge innehavarenJag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge som inte bara låter mig se alla örhängena jag har, men också gör att jag kan visa dem på ett roligt sätt och ger dem en dedikerad hem. Detta gynnar inte bara mig, utan också min man, som är oftast den finna och flytta mina oorganiserad smycken :-D

Detta projekt var gjorda av material jag hade redan runt huset. Om du inte inkluderar paint torktid, tar det bara ca 5 minuter för att göra dessa örhängen innehavare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Gratis stående örhänge innehavaren

hur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehö...

Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)

behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så...

DIY löda innehavaren

i detta instructable kommer du att se hur man gör mycket enkla men mycket effektiva verktyg för din arbetsplats. Detta DIY löda innehavaren justeras för tredje hand. Det håller tenn löda spole på ett ställe och hindrar det från att rulla över hela ta...

DIY tyg Earbud innehavaren

är du trött på dina hörlurar trassel? Om så är detta en stor DIY för dig. Detta är en nybörjare sömnad hantverk. Så även om du inte sy bör mycket du kunna göra detta hantverk. Detta kommer att hjälpa din earbuds vara trasselfritt och förhoppningsvis...

DIY hörlurar innehavaren

hörlurar är trevliga, men professionella hörlurar är inte liten.Om de är på bordet, de tar mycket plats, om de ligger på golvet, du kan kliva på dem.Så varför inte hänga dem på väggen?Hörlurar hållare kostar bara 10$ eller mer, men även du kan bygga...

DIY cykel karta innehavaren

en enkel, diskret cykel karta hållare snabbt gjorda av material som finns runt mitt hem.Jag använder främst min cykel för pendling men nyligen jag har funnit mig själv göra dag Rider bara för skojs skull. Jag brukar Rita löst där jag ska på en karta,...

DIY Hand smycken innehavaren

Tummen upp, dela och kommentar på youtube om du vill ha mer skönhetstips :DPrenumerera på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC16S8GMDlEhyNW5bM...Det är vad du behöver:-en silikon handske-1 kg gips-Spray färg (din favorit färg)-trä fö...

DIY laddar mobilen innehavaren

Fler videor här:http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videosBlandning av original & coola videor: liv-Hacks, matlagning, vetenskap experiment, DIY, Crafting, mekanik & mycket mer!Alltid glad att höra från dig! Dina kommentarer, aktier och alla and...

DIY hänge ljus - GardenFork.TV sponsrade Video

Jag byggde detta vintage hänge ljus, eller hängande lampa, efter ser bara hur dyr dessa lampor är. Jag köpte delarna på eBay och kommer att lista ut delar och källor nedan. Denna video är sponsrad av eBay, men alla åsikter är mina egna.Jag köpte dela...

DIY Gym barer innehavaren

Hej alla!I denna kompatibel kommer jag visa dig hur man bygger en billigt Gym Bar hållare sparar dina pengar.Jag gick i min favoritsport butik söker en bar innehavaren att hålla min 3 barer organiseras bättre eftersom jag brukade hålla dem på golvet,...

DIY enkla smycken innehavaren

Detta enkla smycken innehavaren skulle göra en stor gåva för någon kvinna. Du behöver inte en massa verktyg eller utrustning för att göra detta, och du kan ändra design som passar din personliga känsla för stil. Det är enkelt, men ändå slående och in...

DIY Coin Cell innehavaren

någonsin behöver något att hålla några små batterier för ett projekt du arbetar med? Här är hur jag ändrade en N typ batterihållare för att rymma några av dessa mynt cellsbatterier.Ingredienser:N typ batterihållareCoin cellsbatterierVerktyg:skarpa av...

DIY läppstift innehavaren

Steg 1: Få dina leveranser Behöver du två vattenflaskor, ett par sax och tejp (jag använde silvertejp)Steg 2: Skär vattenflaska Skär den gemensamma jordbrukspolitiken sak som jag i bilden (se till att lämna några plast visar) vara försiktig det är sk...

Gummiband - örhänge innehavaren

göra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.Steg 1: material Behöver du:-Gummiband (kan se snyggare med färgglatt...

DIY hörlurar innehavaren (hem hacka)

Hörlurar är en nödvändig sak skulle vi, om vi äga hörlurar eller älskare av musik. Det hjälper till att hålla hörlurarna från skador när liggande här och där.Jag hade gjort samma instructable och postat det till en tävling, men det var inte så attrak...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

DIY - örhänge manschetter

om du också vill vara kreativ och gör din egna ear cuffs läsa denna enkla steg.Först och främst behöver du följande saker:• tång• ledningar• tillbehörKlipp en liten bit av tråden och börja snurra båda sidor av tråd. Mät ditt öra och se om örat mansch...