Ping Pong katapultjag byggde detta ping pong katapult för barnen men de är en stor stress reliver på kontoret kan du ha några verkliga roligt med dessa

Jag tittade på några bra mönster över internet och alla jag såg hade en tendens att använda standard lolly pinnar, jag ville ha något lite starkare och mer hållbar så jag använde de stora.

Det finns vissa erinra sig bra mönster på här men här är min

Ping Pong katapult

Du behöver

ca 20 stora Lolly pinnar (15cm lång)
1 normal lolly pinne
Del 1" silvertejp
1" bulldog klipp

Smältlim limpistol och pinnar

Eller en trälim kommer arbete bara tar det längre tid du kommer att behöva binda med tejp medan de satt nog bäst över natten

Tid ca en timme till två timmar max jag har gjort ca 4/5 nu och kan göra dem i ca 25 minuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ping Pong boll katapult

inspirerad av alla kreativa sinnen här på instructables, jag gjorde en ping pong katapult för mina barn att leka med.Material som används:Flera 1/2 tum x 1/2 tum dymlingar (om 7 eller 8). Den längsta är 12 inches lång.2 färg omrörareflera zip band2 a...

5 saker att göra med en Ping Pong boll

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarSå idag kommer jag att tala om 5 ovanliga saker att göra med en ping pong boll. Dessa plast bollar komma mycket billigt och kan användas för de...

Ping Pong boll tomtebloss

Jag gnista lite.Steg 1: samla Samla en ping pong boll och en låda eller två av Sprite bomberSteg 2: Gör ett hål Skapa ett litet hål i bollenSteg 3: Placera bollar i Placera små bomber inutiSteg 4: kasta Du kan få 5-6 stora gnistor från ett ping pong...

Arduino kontrolleras Ping Pong bollar Launcher

Hej alla!Detta är en ping pong bollar launcher avsedda att styras av en arduino.Det använder en servo för att undvara bollar och två motorer med hjul att ge hastighet och skjuta dem.Alla delar kan skrivas ut med en 3D tryckt och basen kan göras med e...

10 000 rpm ping-pong boll

Jag använder Kryogener i kemi demos och snabb säker lätt exempel med noll saneringen är alltid välkomna. Jag skulle hittat om denna en - spinning ping-pong boll - via YouTube. Videon har haft över 2 miljoner visningar, men jag var underwhelmed - en l...

Hur att greppa en Ping Pong paddlar

pingpong är en fantastisk sport som kräver exakta hand-öga-koordination och snabba reflexer. Det krävs skicklighet för att slå bollen och ännu mer skicklighet att slå bollen på bordet. Grundläggande färdigheter att veta att kunna tjäna bollen och att...

Ping Pong boll fullfärg binär klocka

Färg ändra 24Hr binär klocka med hjälp av ping pong bollar och fullfärg LED och en Funduino 8 * 8 matrix styrelse.Jag har redan byggt en liten 12Hr binär klocka och monterade den i en dator, detta fungerade mycket bra men var bara riktigt hälften en...

Flyta en ping pong boll på kommer!

Hej!Jag har alltid varit fascinerad av saker som styrs trådlöst med hand rörelser vilket förmodligen är varför jag äger en Wii nu när jag tänker på det. Men jag har inte riktigt kommit till göra någon rörelsekontroll av min egen design innan så det k...

Ping Pong Ball Launcher

Detta Instructable visar dig hur du sätter en grundläggande lövblåsare till en ping pong boll launcher.(Se Video)Jag började ta isär slangen från min lövblåsare.Jag använde en elektrisk lövblåsare så detta projekt kan användas både inomhus och utomhu...

Julgran leksak från ping pong boll

hittade jag en orange ping pong boll hemma, men jag gillar inte att leka med den, jag föredrar viten en... så de var helt värdelös och jag gjorde julgran leksak med den. Det är enkelt och snabbt. Bra för dekorationer och gåvor, alltför.Steg 1: Du beh...

Ping Pong Merrily on High

hur att återuppliva och uppgradera en sträng av julbelysning genom att göra lite täcker för glödlampor. Ping-pong bollar är perfekt färdiga nyanser som de diffusa ljuset attraktivt och är billig och lätt att komma med....

Ping Pong Air kanon

Ja, är detta mitt första inlägg. Jag vet att inte mycket, men jag har begränsade resurser och tid. Detta är faktiskt en ping pong kanon jag skapade, som kan skjuta över 20 meter, kanske mer. videon visar vad du behöver (förutom att jag glömde att näm...

Vakuum kanon kör ping pong boll i överljudshastighet

Jag ska här beskriva en kanon som kan köra ping pong bollar tillräckligt snabbt för att gå igenom plywood och aluminium burkar. Denna "vakuum kanon" har visats i college fysik klasser, eftersom det innebär många grundläggande fysik begrepp som N...

Ping Pong boll rök granat (lätt!)

Detta projekt är mycket enkelt, snabbt och roligt för att göra. Bara några saker som behövs och en massa rök lagt ut!!!Saker som behövs:-sax-aluminiumfolie-4 ping pong bollar (bra kvalitet)-pennaSteg 1: Skär folie Klippa ut om en 15x15cm kvadrat med...

Ping Pong rök Bomb

Steg 1: Take 2 ping pong bollar. Skär man i små bitar och skär en fjärdedel tum stort hål i den andra.Steg 2: Nästa lägga bitarna till ping pong boll.Steg 3: Efter att sätta en penna inuti hålet på ping pong boll.Steg 4: Sedan ta en bit aluminiumfoli...

Hur.. Göra en magi Ping Pong tabell

Detta är hur vi gjorde vårt första magiska ping pong bord! Det är ett styrelserum bord som lätt kan omvandlas till ett bordtennisbord! Vi hoppas du njuter!Steg 1: Först måste du benen och bas! Vi har använt tall vår men dess verkligen en fråga om per...

Ping Pong Larson Scanner

så jag såg den nya verktyget för att bygga kretsar i http://123d.circuits.io, beslutade jag att prova den. Och till min förvåning fann att jag kunde delta i en tävling här på instructables.Kretsen jag gjorde var inspirerad av en omgång bordtennis. Fö...

Motorized Ping Pong Ball Guns

Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör en motoriserad pingpong klumpa ihop sig vapnet. Dessa ping pong boll kanoner finns en hel del kul att bygga, men roligare att skjuta. Jag gjorde detta som en julklapp för min son.UV LED-lampor monter...

Ping Pong boll Goldfish

Detta är ett bra, Billigt och enkelt hantverk perfekt för många tillfällen såsom:Fisk tema födelsedagskalasKinesiska nyåret craft (guldfisk är ett tecken på rikedom och överflöd i kinesisk kultur och föreställer välstånd)djuraffär aktiviteter, djur t...