Polyhedral tärning lådorEftersom min ungdom jag har varit en bordsskiva gamer, men har alltid älskat spel rollspel mest. I mitten av många spel är rollspel spel i synnerhet, tärningarna. Jag har alltid varit trollbundit av cerebral utmaningen att lösa mysterier och slutföra episka uppdrag, men samtidigt spelar riskerna genom intrikata rullning av tärningarna.

Polyhedral tärning ta form av den klassiska platoniska solider --en tetrahedron ("d4"), en kub ("d6"), en octahedron ("d8), en dodekaeder ("d12") och en ikosaeder ("d20"). Läggs till mixen är också en 10-sidig tärning ("d10"), som tillsammans med en annan d10 kan rulla procentsatser ("d %"). Olika spel kräver mer eller mindre av olika typer av dessa grundläggande former, men en "standard" som i min värld är 7 tärningar.

Jag har alltid som dem runt i en traditionell Tärning väska, men nyligen ett antal företag har börjat producera trä dice lådor, fint tillverkade från exotiska träslag. Detta instructable dokument en övning för att göra min egen trä dice kistor--utformad lådor med enskilda brunnar att hålla och skydda uppsättningar av gaming tärningarna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en elektronisk polyhedral die

tärning är roliga. Polyhedral tärning används i D & D är ännu roligare, särskilt i stora nävar i olika storlekar. Men en handfull är inte alltid praktiskt.Ända sedan jag såg den dragon ben elektroniska die wand annonseras i de ryggen sidorna i Dragon...

Gaming dice tillverkad av vikt, waterjet skär stål

De senaste månaderna har jag utvecklat en teknik för min post i en designtävling. Jag kan inte dela den faktiska designen själv, tyvärr, men jag kan dela processen. Så jag gjorde hela igen, denna gång med ett par polyhedral tärning modeller.Först ska...

Hur man gör en LED ljuslåda

Detta är hur jag gjorde en enkel LED ljuslåda.Det finns hundratals instruktioner runt om hur man gör ljuslådor (aka, spårning ljuslådor, animation lådor, etc.)... från slarvigt versioner, ganska teknisk versioner.Här faller någonstans i mitten. Det ä...

Hem brygga öl lådor från pallar!

Här är en annan praktisk sak att göra med de gamla lastpallarna.Med hem brygga öl lådor är det bättre att använda hårt trä-lastpallar, de kommer att stå upp bättre till att vara våt städning flaskor etc och kommer att ta lång tid att ruttna ut och mi...

Lådor för olika saker (skruvar, brickor, naglar)

Projektet började med behovet av att lagra skruvar, brickor, muttrar och andra element som jag använder i min verkstad.Här endast rutorna kommer att visa i nästa instructable jag ska visa dig hur jag ska ta allaSteg 1: Första prototypen Detta var den...

Hur man laserskuret Polyhedra

De flesta (alla?) hobby storlek laserklingor fräsar har egentligen bara 2 axis drift X och Y (Z inte flyttas under drift). Detta gör dem perfekta för att klippa ut 2D profiler, det är verkligen vad de är konstruerade för. Det är inte stort men för at...

Autonoma R/C Tonka skåpbil med huvudet spårning för FPV (Tonka toppmötet bygga)

Remember tillbaka i dag, leker med din stora Tonka skåpbil, köra det genom allt, kändes som det var en awesome monstertruck som kunde gå någonstans? Eller bor du i ett relativt stadsområde och skulle älska att gå mudding men kan inte eftersom det är...

Sexkantiga Beehive lådor, Warre stil

VAD EN WARRE HIVE?En Warre (krig-ray) kupan använder top barer eller slats, i stället för ramar, oftast med en trä kil eller guide som bina bygga sina egna kam.(många av de kommersiella eller Langstroth bikupor är utrustade med fast ramar, vissa till...

Åh Fudge! Gåva lådor

Godsaker i en låda? Vem skulle inte vilja det ;-)7 olika, men lika awesome fumlar i en låda, och använder främst 3 ingredienser bara!Steg 1: lådorDu kan hitta lådor inte bara på hantverksbutiker som Michael, livsmedelsbutiker med hantverk avsnitt, oc...

Bygga Plyometric lådor (Plyo lådor)

Plyometric lådor är en fantastisk träning verktyg och vanlig syn i Crossfit gym. De är ganska dyra att köpa, men mycket billigare att göra, och de är inte alltför svårt att konstruera.På mitt gym har vi ett antal olika lådor, flera varje 12", 18"...

IR spårning torn med PIC och C

Detta är ett bra lärande projekt som är kul att bygga - jag fick mycket ut av att göra det. Jag tror detta har gjorts ganska lite redan, men jag hittade inte ett enkelt sätt att göra detta med bilder. När jag äntligen fick det att fungera, trodde jag...

Färgglada trädgård språngbrädor

det enklaste sättet att göra färgglada språngbrädor lärde mig av konkreta konstnär, Terri Ryan, som göra många, många inomhus och utomhus ornament från betong. Utan en mögel, hon bara lägger ett tunt lager av betong till toppen av inköpta runda språn...

Själv vattning planter från hittade dresser lådor

älskar tanken på earthbox men kan inte hjälpa känsla som hålla sig levande ting i giant block av plast är på något sätt bara fel? Tycker mycket om plast men mycket allergisk mot fula? Som att hitta något gammalt och göra det nya? Detta instructable ä...

Snabb & lätt Index kort lådor

Eftersom jag inte ofta köpa konstnärsmaterial, blir att göra gåva lådor helt enkelt en syssla i mina försök att jaga papper för (min brist på cardstock) eller något av slag som är stark nog att hålla material. Men en dag när jag förberedde för skolan...

Enkel Laser skär trä lådor

Detta Instructable kommer att hjälpa dig att göra några riktigt enkel trä lådor.Denna lilla rutan innehåller en låda, så behövs ingen typ av gångjärn.De är verkligen lätt att göra, och är ett bra sätt att göra en gåva lite mer speciell.Steg 1: Förtec...

Lasering kapslade lådor-tech Shop

Projektbeskrivning:I detta projekt som genomförs på tech-shop, jag har gjort en uppsättning kapslade lådor (en stor låda som innehåller många mindre lådor) som jag kommer att använda för innehåller fästelement och prylar i väskan verktyg för att arbe...

Linkit en stulen bil spårning och hämtning

Jag har en Linkit en styrelse och har försökt att komma med nya idéer om hur man använder den. Jag såg över andra projekt här på instructables och ville komma med en ny idé att kombinera andra idéer jag har sett.I detta projekt kommer vi göra en anor...

TÄRNING Creamaker

Detta projekt utförs av en grupp studenter från Singapore Polytechnic. Gruppmedlemmarna är: Tan Yong Siang, Goh Kok Hong, Tan Wei Qi, Ivan Chong och vår handledare, herr Teo Shin Jen.Tidigare, har vi en maker workshop med torr-is för att göra glass....

DIY tyg förvaringslådor

jag gjorde dessa söta tyg omfattas förvaringslådor att gå i min baby plantskola.Som första gången mamma, jag är lite överväldigad av hur mycket "saker" bebisar verkar behöver. Jag är inte heller den mest organiserade personen. Mitt mål är att gö...