Pooplords version av SR-V1först bestämde jag mig att försöka göra killerks SR-V1, men upptäckte jag inte hade tillräckligt många delar. Så gjorde jag min egen version som var mindre. Jag fortfarande inte gillar det eftersom jag var ganska fett för sin storlek. så jag gjorde en annan version och här är det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en Batman: Mr Freeze Costume - version 2.0

Iskalla temperaturer kan återvända med lätthet, och ännu coolare än innan! Historien är att Victor Fries var en forskare i DC universe som försökte hjälpa hustrun cryo-genically frysta. Tja, som alla korrupta företag och affärsmän porträtteras, de sk...

MIN version av bågreaktorn

detta var inte menat att vara en kopia av Tony Stark. Jag ville ha min egen version. Den har 1 super ljusa lampa. Min mamma visste inte vad en LED var så hon fick mig de. Den har 3 reaktorer kombineras till en.-Devon...

Baby mobil från återvunnet delar - Bun Steamer Version!

Det finns ingen anledning att betala en massa pengar för en baby mobil, se bara till att inget kommer att falla av och de kan inte dra något bort!För denna version använder vi en gammal bun ångbåt i ramen. Använd gärna något robust nog att binda sake...

Hembyggda, enda Prop, lyft kroppen version av X-38.

Aaron K. ClarkInspirerad av 1960-talet vinglösa lyft kroppen program, X-38 var en prototyp besättningen tillbaka fordonet för den internationella rymdstationen. Då programmet avbröts i April 2002, var den första orbital prototypen, fordonet 201, 80%...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

En "Magic Fountain" - slutlig Version

detta är en bättre version av min gamla Instructables:Denna nya version är baserad på fler källor, ange oberoende.100 UV-lysdioder.Och har även en vattenflöde kontroll.The Magic Fountain - Version II (med fler källor) från Dave Diamond på Vimeo....

Automatisk växten vattnas enhet (enkel version)

detta Instructable kommer att lära dig hur man enkelt gör en automatisk anläggning vatten-er. Perfekt för när du ska på semester eller när du bara inte komma ihåg att vatten dina växter. Det kommer att ge en viss dos av vatten på oavsett schema som d...

Hacka en toalett för fritt vatten - inspirerad version.

Detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen att lägga en diskho ovan en toalett som medger användning av rena vattnet innan det går i skålen och tillbaka till toaletten cisternen.Jag blev inspirerad av posten på den här webbplatse...

Ingefära öl - alkoholhaltiga Version

det finns en massa instruktioner för att göra alkoholfria versioner av ingefära öl, men för dem som vill njuta av denna dryck i sin rena form kan du prova dessa instruktioner. Ginger beer var en av de populäraste dryckerna i både Amerika, Kanada och...

BICITRACTOR B300 (POC21 Version, vänta på nästa Version i februari om du vill bygga en)

Vad är Bicitractor?Bicitractor är en pedal-drivna jordbruk traktor med elektriska stöd, görs av jordbrukare för jordbrukare. Den är avsedd för små och medelstora grönsaksodlingar. Det möjliggör olika jordbruks uppgifter som kräver arbetar maximalt jo...

Förvandla Raspberry Pi till Network File System version 4 (NFSv4) server

IntroduktionNätverk-filen System(NFS) kan samtidigt köra i version 2, 3, 4. NFS version 4(NFSv4) har flera förbättringar över NFSv2 och NFSv3. De förbättringar som jag gillar mest är:NFSv4 gör konfigurera brandväggen enkelt eftersom NFSv4 använder en...

Duran Duran Rio ansikte måla 2 versioner

Som ung flicka mig själv, jag verkligen avgudar Duran Duran! Det är en av mina favorit band och de har blivit så stort inflytande på mig som en konceptkonstnär och blivande konstnär. Här, jag visar dig hur lyckades jag göra min egen ta på två ansikte...

Hur vet jag vilken version av windows jag har

Vill du veta vilken version av windows? Följa denna enkla video :)...

Motorcykel Hand vind avvisare version 2.1

min senaste, nya och förbättrade motorcykel hand vind avvisare är baserade på den ursprungliga metoden för montering av min tidigare, men använda Lexan ark för en mindre visuellt påträngande design.Du kommer att notera att dessa är version 2.1.Urspru...

Cracklebox (modern version)

för elektriska tangentbordet kom ut du hade dessa:En primitiv version som svarade genom att röra vid rattarna.Genom att trycka hårt eller mjukt på vreden, kan du ändra tonhöjd eller tonen i ljudet kommer ut av det.(eller välja olika knopp kombination...

Skapa matrisen "Auto-Shotgun", en Cool Nerf Version.

Andra not-jag vet att jag ser ganska lurvig i videon. Jag hade bara finish byggnaden, inte hade rakat i några dagar och var också lämnat för att visa upp min pistol gå göra mig ser bättre ut. Också, jag ber om ursäkt för fliping fågeln. Jag förlorade...

Hur man ansluta (ny Version) Vulcan bälten Togther

den ursprungliga Nerf Vulcan bälten, fanns två grå slutet-stycken, en på varje sida. Det var möjligt att kombinera två eller fler bälten genom att skruva loss ändbitarna- och överlappande bälten så att det skapar en 50 (eller mer) runt bältet. Den ny...

Min version av Huskers nerf papper armborst - föraren Slayve

detta är min version av Huskers nerf papper armborst. Jag kallar det Slayve föraren (anpassad stavning). Den har ett bestånd, en foregrip, färger och massor av ammunition lagringsutrymme. Om du vill ha en instructible fråga bara....

Göra en sol DS "light" (Version 1)

The Nintendo DS Lite verkar som det gjordes att ha solceller sätta på den. Den har en stor mängd yta på toppen och botten att både riktade uppåt när DS öppnas. De övre och nedre ansiktena har exakt rätt mängd utrymme för två 60x60mm solceller sida vi...