Projektor Skjut fönstret hängandejag lyckades haffa en gammal låda projektor bilder på sparsamhet butik för en dollar femtio och var bara tvungen att göra något kul med dem! De är riktigt snyggt litet collage bilder, troligen från några konst klass. De är allt från 1998 och 1999, så de inte är riktigt gammal nog att vara cool. Jag älskar dem precis samma för sina ljusa, färgglada bilder och för utseendet på bilderna i allmänhet!

Bilderna tar på en helt ny look (uppenbarligen) när hålls upp mot en ljuskälla, så jag ville göra det mesta av den funktionen. Jag bestämde mig att gå med en sun catcher slags skapande men med typ av en gles utseende till det. Jag gillar utseendet på stora kedjelänkarna eftersom det ger den typ av en modern industriell känsla. Så länge du kan få tag på några gamla diabilder, detta projekt är snabbt, lätt, Billigt, och massor av skoj!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Projektor Skjut bordslampa

en vän hittade en uppsättning projektor bilder av någons Europa resa från 1960-talet vid en sparsamhet butik. De var inneslutet i en vackert retro aluminium hållare, och vi visste att vi var tvungna att göra en lampa av dem.Detta projekt skapades i S...

Safari Silhouette fönstret hängande

Att skapa en målning med ett gammalt fönsterJag ville skapa ursprungliga konstverk för min 3 månader gamla twin dotters rum. Det här fönstret kom från en remodeling projektet i vår källare. Jag såg att det skulle kunna bli en utmärkt canvase för mitt...

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

Eleganta utsmyckningar från Scanner speglar

jag har sparat speglarna ur varje skanner jag har demonteras, planerar att göra dem till en fönstret hängande eller en mobil en dag. Då tänkte jag de kanske ser cool reflekterande belysningen på granen... så jag gjorde detta i stället. De har en cool...

Latchkey halsband

om du har en nyckel till något, tycker om att resa ljus och som bär ett halsband, då detta är för dig. Detta är smycken som tjänar sitt uppehälle.Innan vi börjar, Observera att listan material kan vara riktigt varierar beroende på individuell smak. J...

Inte din vanliga duct tape plånbok

denna duct tape plånbok är faktiskt gjord av en vanlig handväska mönster, det är ett enkelt mönster som jag tänkte skulle fungera bra för silvertejp.Detta är min post för Gorilla lim göra det Stick tävling så snälla rösta på mig!Detta är min första i...

Pickup Truck inbrott förebyggande

låst nycklarna i din pickup, långt hemifrån? Cowboys är inte tänkt att gråta, så gör ett enkelt verktyg på plats från hittade material så att du i snabbt och utan att skada fordonet, så länge lastbilen har en bakre skjutfönstret. Jag bär en mer delux...

Snigel Art: Göra konst med sniglar

Hej, och Välkommen till segmentet "Snigel Art" av vår show! Snigel Art. Konst med sniglar. Av sniglar. Och för sniglar. Slags. Snigel Art. ... Snart?I detta segment, vi täcka snigel-baserade tryckprocesser, målning och ljus konst.Så för att göra...

Spelbara BMO kostym

Hej alla!Hur mycket är klockan?Du fick den,Adventure time!Min favorit karaktär från äventyr tid är BMO. Jag ville vara honom för Halloween, men inte bara en låda med färg på den, jag ville människor för att kunna spela spel på den också.efter lite fo...

Hur man kan hänga en projektor skärm

Hängande en projektor skärm är mycket rättfram. Lägg till detta till din butik, vardagsrum eller sovrum! Helt enkelt skruva en 3" lång skruv i väggen på önskad höjd och helst i till en stud i väggen. Fäst ena sidan av skärmen projektor skruv i väggen...

Bat-Mobile hängande leksak, för spädbarn och goter

min systerdotter, Carys, bara vände en och älskar vindspel, mobiler och andra saker som hänger från ovan. Till jul, jag bestämde mig att göra henne en söt men spooky dinglande leksak. Namnet var en lycklig slump.Endast minimal sömnad erfarenhet krävs...

Rainbow projektor

Rainbow projektorDet finns inget riktigt gillar majestät och splender av en stor levande regnbåge på en dag efter en storm. Tyvärr verkar regnbågar vara mer än lite samarbetsvillig när du försöker lirka med dem inomhus. Allt jag ville var naturens st...

Hängande Upcycled vin flaska Planter hyllor

Syftet med detta projekt är att göra en plantageägare av vinflaskor som kan bli avstängd från ett tak eller förhöjda struktur. Den ursprungliga motivationen för projektet var att ge en källa av färska örter i köket som inte skulle upptar värdefull mo...

Mini hängande trädgården

vill ha en inomhus trädgård som inte kommer att ta upp tabellen, counter eller golvyta? Letar du efter en enkel och ganska gröna tillskott till ditt hem? Vill dina barn har sin egen my-storlek trädplantering projekt?Denna mini hängande trädgård är lä...

Projektor IR-kontroll med hjälp av Arduino Uno

Under Halloween och jul projektet jag video på ett fönster på mitt hus. Systemet utnyttjar en LED-projektor som visar virtuella tecken på ett fönster. Effekten gör det verkar som om tecknen är verkligen inne i ditt hem.Medan hela konceptet uppskattas...

Hängande Monster Plushie

Detta är en snabb och lätt att göra monster plushie med en hängande rem, det är bra för att använda upp skrot bitar av päls tyg och jag har utformat dem att se bra hand eller sys på en maskin.Instruktionerna är lagt ut steg för steg, men läser dem al...

Fönstret aktre språnget in i barn hängmattor

jag flyttade in i ett nytt hus ca 6 månader sedan och min moster gav oss några extra paket av fönstret aktre språnget hon hade ifall vi behövde dem. Det gjorde vi inte och de har varit sparkar runt hela den tiden. Slutligen bestämde jag mig att öppna...

Hängande Air växt korg från återvunna vin korkar

en av mina vänner är besatt av air växter och rörde sig till en ny plats, så jag ville göra en snygg present att välkomna honom till de nya lya. Att ha bara tog en stor låda med vin korkar kvar från ett bröllop, var jag ivrig att sätta dem att använd...

Justerbar under garagedoor hylla/projektor mount

Om du använder ditt garage som ett tillhåll område samt en workshop ibland måste du vara kreativ med din användning av rymden. Den perfekta positionen för en projektor i min utrymme är direkt under öppna garageporten. Hänger ett fäste från taket skul...