Pumpa tårta för hundarEn annan födelsedag en annan doggy födelsedagstårta! I år gick jag med en pumpa tårta eftersom jag vet att mina hundar njuta av smak, och eftersom kakan innehåller en bra mängd honung, en annan smak som de älskar, kakan blev trevlig och fuktig flera dagar.

Denna pumpa kaka var otroligt lätt att göra, om du har barn, de kan säkert hjälpa baka sin hund en tårta, och eftersom dessa är gjorda med ingredienser som används i bakning hela tiden, du kan prova resultaten också. Du kommer inte hitta dem som söt som du är van också, men jag slår vad om din doggy inte kommer ihåg skillnaden, de kommer bara att känna extra älskade du bakat dem en mumsig efterrätt för deras speciella dag!

Jag anpassade detta recept från The organiska hund kex kokbok (reviderad upplaga) av Bubba Rose Biscuit Company, jag kan inte rekommendera denna kokbok, eller detta företag, tillräckligt för att förstöra våra fyrbenta vänner. Det finns över 100 recept på kakor, godis, kakor, etc. i salta och söta smaker, med variationer för allergi benägen pooches och goda råd på ingredienser, flesta recept mycket lätt att göra. Det var svårt för mig att även begränsa vad kaka för att göra bilen-Li, jag hade så många bra recept att välja mellan! Vi kommer definitivt att göra många hemlagade godsaker i år tack vare denna kokbok.

Jag i min andra Instructables har talat om hur mycket mina hundar betyder för mig, bil-Li hade några allvarliga hälsa bekymmer förra året som gör fira sin födelsedag extra speciell. Bay-Li är känd som min "sous chef" och kan tillbringa timmar i köket vid min sida. Jag hoppas att de vet hur mycket vi älskar dem i gengäld, och fira sina födelsedagar är ett roligt sätt för hela familjen att vara barn på nytt på hundarna i våra liv för en dag!

Gjorde en 6-tums tårta, plus 24 mini muffins recept

Anpassad från ekologiska hund kex kokbok (reviderad utgåva): över 100 svans viftar behandlar byThe Bubba Rose Biscuit Company

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pumpa tårta kokos

Pumpa kaka med kokos, äppelmos och vit vaniljsås pulver mjölk. Pumpa tårta är lätt att göra och har ver fin gul färg. Njut av din måltid:)....

Pumpa tårta barer

vi hade en burk med pumpa och våra rumskamrater köpte en pumpa paj så jag beslöt att göra något med som kan pumpa och andra saker i vårt skafferi :)Jag skulle prova och göra det Vegan men vi hade inte några ägg substitut så istället gjorde jag det me...

Friska pumpa tårta

Förenade kungariket aldrig brukade fira Halloween på samma sätt som USA gör så när jag var yngre, jag inte visste vad Bus eller godis var tills jag emigrerade till Kanada i min sena tonåren. Men långsamt har fångats på i Storbritannien under åren och...

Söt pumpa tårta

2 box cake mixar, orange10 strösocker, 2 msk apelsin juice blandas in sockerbaka kakor i veckat bundt pans, baka enligt anvisningarna.Invertera, cool på tallrikar och sedan gå med icke inverterad kakan upp och ner inverterad Cake, se ut som en pumpa....

Pumpa tårta

Steg 1: Ingredienser för kaka 1 1/4 kopp smör2 ägg1 dl socker1 15 ounce kan av pumpa puré eller hemlagad3 koppar mjöl2 tsk kanel1 tsk muskot1/2 tsk pumpa krydda eller alla spice1/2 tsk ingefäraSteg 2: Steg för kaka i en medelstor skål, tillsätt de to...

"Äta min hjärna" pumpa Cupcakes

dessa cupcakes är säker på att få fram den inre zombie i oss alla! Red velvet cupcakes är serveras inne i en urholkad pumpa och inredda för att likna en hjärna. Ta en gaffel och gräva i... HJÄRNOR...!Steg 1: Gör din cupcake smeten jag inte vanligtvis...

Jack-O-Lantern pumpa bollar

dessa spöklika lilla behandlar är ett perfekt sätt att fira Halloween.Steg 1: leveranser Behöver du:-Kakan smular-Glasyr-Vit choklad-Kola godis-Orange livsmedelsfärgämne * icke vattenbaserade *-Godis dekoratörJag använde pumpa tårta och cream cheese...

3D vit choklad pumpa med Pumpkin Pie och pumpa krydda kakan fylla

lite Halloween choklad molding experiment:En pumpa krydda smaksatt vit choklad 3D pumpa, med pumpa tårta och pumpa paj fyllning!Äkta kanel och kryddor i choklad... plus en hemlig inre överraskning lager av mörk choklad....

Hur man gör Pumpkin Spice tårta med lager och glasyr och allt!

Så du skulle vilja göra efterrätt för skördesäsongen, men pumpa paj verkar så passe. Tja, prova pumpa tårta. Denna kryddad behandla innehåller en söt kola och cream cheese frosting som kommer att slå dina strumpor off - förutsatt att du bär dem.Jag h...

Baka en kaka inuti en pumpa och rista det

Sommaren snart slut och den tidiga faller väder är en sådan lättnad från de varma sommardagarna. Jag har tänkt om semester och med så få recept (online) för kakor bakade i en pumpa; Jag tänkte jag skulle prova att göra min egen version. Jag hittade n...

Snow White förgiftade apple (med gröna vaniljsås!)

i evigheter jag inte visste vad jag ska laga för Halloween – jag visste att jag ville göra något skrämmande, men vad? Pumpa paj? Pumpa bröd? Pumpa tårta? Mitt sista recept visade sig vara mycket mindre orange än väntat...Förutom min utstyrsel var det...

Butternut Squash Cake rulle

Du har hört av pumpa tårta rullar, rätt??? Nu är det dags att prova rullar SQUASHEN tårta!Jag älskar absolut hösten och alla de underbara råvarorna som kommer med det. Varje år jag rostbiff och puré pumpor och squash för att göra några fantastiska rä...

Pumpa och spenat tårta

Jag började bli trött av att äta grönsaker på samma gamla sätt hela tiden så jag äntligen började att prova nya sätt att koka dem att utforska vegetariskt / veganska världen som ännu inte var så bekant för mig.Denna kaka är perfekt för höst eller Hal...

PUMPA mig upp luften uteplats spis

dessa uteplats eldplatser är en bra idé att ha en trevlig snabb avkopplande lägerelden utanför på din uteplats eller däck. Jag har funnit att om det är ingen barnlek utanför och luften är fortfarande det är svårt att hålla en eld kommer.Jag tillbring...

Slå blödande hjärta

ett intressant objekt att ha din portion bord på din Halloweenfest skulle vara ett blödande hjärta. Det är ett ganska enkelt projekt och kostar inte mycket eftersom jag återanvända saker från runt huset, men köper delarna bör inte vara för dyrt helle...

Hur man byter en dränkbar väl Pump

Okej! Detta är inte en lätt uppgift, och jag rekommenderar att alla som funderar om att göra det åtminstone överväga att ha väl pumpen identifierats som den felande komponenten av en professionell innan företaget det. I mitt fall, vattnet i mitt hus...

Hur att pumpa tillräckligt med mjölk för din Baby

så du har lyckats få en söt wee person i världen, räknat ut några grunderna, som hur man byter en blöja, och hur man installerar en bilbarnstol, och plötsligt är det dags att gå tillbaka till arbetet. Jag antar att "Du" är amerikanska här, efter...

Hjärta dissektion

Har ett hjärta!Den ursprungliga pump som är drumbeat av våra liv är en fantastisk struktur. Du har sett dem på julkort, men nu är det dags för den äkta varan. Ett hjärta dissektion är en fascinerande upplevelse som är kärnan i vårt blodomlopp, och vå...

Pumpa paj bakad i en pumpa

Om du letar efter ett recept att wow din part gäst, har så du kommit till rätt ställe. Jag nyligen bakat en tårta inuti en pumpa och blev förvånad över hur bra det smakade; så jag bestämde mig att prova den här tekniken för att baka en pumpa paj inut...