Pumpor från förra Halloweenjag tror det är alla av dem, jag kunde inte hitta alla bilder av dem medan de var icke-upplysta.
Relaterade Ämnen

Förra Halloween EP. Special: Hur man gör falska blod

i denna kort tutorial jag visar dig hur du kan göra fake blod! Musik av incompetech.com (Kevin Macleod)...

Halloween ögongloben (munk) Cupcakes

Jag är lite fascinerad av saker du kan baka inuti andra saker-liknande pajer i en kaka eller Oreos i botten av en cupcake. Förra Halloween vi experimenterade med bakning donut hål i en tårta så det kändes bara passande att ta ytterligare ett steg i å...

Automatiserad Halloween godis Tumbler / Dispenser

Vi är tyvärr aldrig hem att dela ut godis på Halloween. Tidigare skulle vi lämna ut en skål med godis, kanske med en skylt med texten "ta bara en". Men det är mindre än idealisk, uppenbarligen. Det uppmanar missbruk, och är ganska lamt.Jag bestä...

Minecraft gris Halloween kostym huvud Coroplast

Förra Halloween gjorde vi en ridning Minecraft gris med coroplast kropp och rörliga huvud med falska ben. I år gjorde vi grisen i en hamster labyrint och gris huvudet vi förvandlas till en bärbar huvud. Normalt kan detta vara gjort av kartong, men gr...

Enkel kartong pumpa dekoration

HejI detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel pumpa dekoration, dessa är otroligt lätt att göra och kan göras på ca 5 minuetesDetta instructable är också lite av en anpassning av en av mina första instructables från förra året...

High Power LED ljus - Digital lågan

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/digitalflame10.htmlFörra Halloween var ute efter några alternativ till riktiga ljus att lysa upp lite Jack O'Lantern pumpor hade på verandan i mitt hus. Jag försökte några a...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Spannmål Killer

Detta är en snabb och enkel "kostym" jag gjort i olika storlekar med åren. Det är bra för sista minuten kostymer, humoristisk billiga kostymer som du kan snabbt använda eller ta bort och lagra i din bil, skrivbord, skåp eller något annat att åte...

Sexiga Sax Man kostym

vem säger sexig Halloween kostymer är bara för tjejer?RINGER alla män: denna Halloween, förkroppsligar allt som är sexig i världen med denna sexiga Sax Man kostym.SPELA DET GEORGE MICHAEL SONGEN!!!Förra Halloween min pojkvän utklädd till sexig Sax Ma...

Blodiga kroppsdelar

Steg 1: materialRöd, ljus brun / tan (hudton), mörk brun, svart sprayfärgSkumTidningenStövlarSkyltdocka eller några falska lemmarKnyt tråd. (Mekanik wire)Steg 2: Bygga ut Börjar jag glömde att ta bilder samtidigt bygga här ute. Så ger en beskrivning...

Bruten piratskepp

detta var ett projekt från förra Halloween.Om du har läst min varulv kostym instructable, vet du att jag är projektledare för en välgörenhet spökhus för Mill Woods familj resurscentrum i Edmonton, Alberta. Vi har en mycket låg budget och alla som fun...

Bjork Swan klä (2001 Oscars), humla och Hagrid kostym

förra Halloween, jag gjorde Bjorks Swan klänning från grunden, en Hagrid kostym från en gammal kavaj, fuskpäls, och skrot tyg, en bumble bee kostym och en pingvin kostym...

Tillbehör för Goth brud

inte alla vill ha ett vitt bröllop. Här är för rebel bruden som fortfarande gillar en klassisk design.Rosen är gjord av en svart kalikå från förra halloween. Den har en läder blad (med hot-limmade vener) och delikat guldkedja, både mörka med akrylfär...

Chainsawed kropp, det enkla sättet

Hallåbara en kort kompatibel om en Halloween Prop jag gjorde för min Michael Myers kostym för ett år sedan.Mycket billigt, snabbt och enkelt!Material1 x gamla byxa (helst)2 x gammal filt (trasor gör, alltför)1 x gamla skor1 x röda grejer :D (Jag anvä...

Deadmau5 hat

detta är en Deadmau5 hjälm som jag gjorde till förra Halloween. Det har har en hjälm int det så det är bekväma att bära runt. El-belysning läggas till munnen och runt huvudet....

Fixa en 400W dimma maskin Pump

Jag har sett tillräckligt halloween relaterade forum inlägg klagar dessa cheapo 400W dimma maskiner där pumpen slutar fungera, men inga lösningar. Här är en lösning:Så jag köpte en av dessa 400W foggers för några år sedan och har inte nödvändigtvis f...

Blodiga tofflor

blodiga Halloween tofflor, enkelt, snabbt, roligt och billigt.Gör dem använda inte upp mer än 10 minuter för mig. Och jag fick allt jag behövde för bara 2€ (som har ganska billiga här, låt mig berätta)Steg 1: Vad du behöver -Tofflor i vitt (fick en m...

DIY blod pumpande effekt - hur att gråta blod

Förra Halloween jag blev inspirerad att få spooky, gillar verkligen skrämmande. Mitt val av kostym var en kyrkogård ängel, men det var inte tillräckligt. Jag behövde flex några elektroniska muskler och har alltid varit fascinerad av de gråtande madon...

DIY Animatronic (Foxy från fem nätter på Freddys)

"Hej och Välkommen Välkommen till Pirate's Cove" har du någonsin sett ett datorspel eller TV-karaktär som gjorde att du bara tänka "Oh man, jag skulle älska att träffa dem"? Ja nu kan du med detta Instructable! För att ge lite bakgrund...