Quilled papper smyckenSå i ett försök för mors dag presenter försökte jag göra ett sortiment av papper smycken för mamma (jag vet, jag vet, ganska billigt, men hon fortfarande säger att hon älskar det när jag gör hennes saker). När olika saker, försökte jag quilling papper. Jag gillade verkligen utseendet på den snäva cirklar och nästan 70-ser att smycken (som är hennes generation).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Quilled papper dammen

Hi guys! ... Här är en lätt och billig craft-projekt. Detta är super söt och super kul. Detta är första gången jag har försökt quilling papper och förtroende mig stötarna dess verkligen lätt. Var försiktig här kan vara beroendeframkallande: POm du är...

Hur man gör personliga namn plattor med Quilling pappersremsor | DIY Quilled papper brev | Hem Decor

Hur man gör personliga namn plattor med Quilling pappersremsor | DIY Quilled papper brev | HeminredningI denna tutorial får du lära dig att göra personliga namn plåtar med quilling tekniker i bara några steg. Låt oss komma igång.I denna tutorial får...

DIY Quilled papper halsband

denna coola DIY Quilled papper halsband är ett bra tillbehör för någon dag.So... Låt oss börja göra det!Steg 1: leveranser Saker du behöver:-Färgat papper-Lim Stick-Sax-Halsband kedja-Papper Mod Podge-En gammal penselSteg 2: Styckning och rullande pa...

Papper smycken (papper pärla smycken) DIY

Vad tycker du behöver göra först:1. A4-papper.2. sax.3. lim4. skala5. akvareller och spik färg6. Art pensel.7. tandpetare.8. plast sträng (string används för fiske eller tråd)9. penna.Steg 1: Steg 1 till awesome smycken Först Rita trianglar på papper...

Quilled papper Ombre örhängen

Hej vänner! Låt oss göra något så enkelt, det tar mer tid att säga namn än det gör för att göra hantverk. Dagens handledning är:Quilled papper Ombre örhängenSteg 1: Whatchur kommer att behovet: Örhänge kuddarPapper Quilling verktygOmbre Quilling papp...

Missa La Sen anläggning ballong quilling papper.

Gör en Miss La Sen quilling papper är ganska lätt och söt.Steg 1: Använd detta mönster.Steg 2: Skriv ut mönstret eller dra den i A4-papper med penna.Steg 3: Använda quilling nålen och quilling remsorna, vitt lim.Steg 4: Lägg i quilling pappret i quil...

Miss La Sen quilling papper

Miss La Sen är den fiktiva karaktären i Sorim berättelse brädspel, Mobilspel, Hi La Sen-Hej trevligt liv sång...Steg 1: Använd detta mönster. Skriva ut det eller drar det i A4-papper.Steg 2: Använda quilling nålen och quilling remsorna, vitt lim.Steg...

Quilled papper tårta Dome - nya tekniker

Quilling har hamnade i mitt blod igen och så tänkte jag prova ett annat projekt. Jag sökte på instructables och fann att det saknades ett par quilling tekniker! hur kommer?Jag var väl glad! Jag har äntligen något nytt att lära dig ;-DJag tänkte hur m...

Quilling papper lagring

Jag älskar papper quilling! Jag har verkligen fått till det nyligen. Med det, kommer en hel del pappersremsor. Vad göra med dem? Hur förvara dem snyggt, Billigt och enligt färg, förhoppningsvis med objekt som jag redan har? Jag kom upp med en elegant...

Hur den är gjord: quilled papper ljus?

För att göra detta ljusa är quilled ljus du behöver några grunderna i din quilling leveranser:SaxQuilling remsor (många 5mm och en 10 mm)Quilling nålarDekorativa stenar, pärlorLim (jag använder Express trä lim)Steg 1: Limma papper band (10 mm) ljus l...

Återvunnet papper smycken

Gör vackra smycken med din gamla tidningar! Rädda planeten och ser fantastiskt på samma gång!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Lär dig att göra 3 olika stilar.Steg 2: Du behöverTidskrifterDecoArt Triple tjock blank glasyrAmericana akrylfärgerKe...

DIY vikta papper smycken

Dessa smycken består av kort papper. Jag kombinerade två olika mönstrade kort lager blad för att skapa kontrast look. Det är lätt att göra och billigt också...Det skulle vara en snygg present till mamma, syskon och tjejkompis. Jag gjorde detta för mi...

Staplade papper smycken

att smycken kan innebära låg tech och billiga material. Detta instructable visar dig hur man gör smycken använder den enklaste av material: konstruktion papper, lim, sandpapper och tid.Jag har gjort detta projekt med elementära studenter så unga som...

Hur den är gjord: Quilled papper skål

Jag skapa en skål från papper. Det är inte svårt :)Steg 1: Jag använder porslin för detta. Jag fixa första blomman i mitten. Jag använder BluTack.Steg 2: Jag ordna mönstret i ordning. Jag använder Express trä lim.Steg 3: Jag använder harmonisera färg...

Hur man gör personliga namn plattor med konfetti | DIY Quilled papper brev | Hem Decor

I denna tutorial får du lära dig att göra personliga namn plåtar med quilling tekniker i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ mig på Facebook:...

Hur man gör personliga namn plattor: beskriver | DIY Quilled papper brev | Hem Decor

I denna tutorial får du lära dig att göra personliga namn plåtar med quilling tekniker i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ mig på Facebook:...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...

Quilling smycken och nyckelringar

Vissa gånger när jag inte kan gå ut från hemmet i - regniga dagar. vintrar då jag gillar att bo hemma och försöker göra hantverk och elektronik. Men en tid när strömmen är borta när jag gillar att göra hantverk. En av mina favorit hantverk är Quillin...

Papper örhängen: Hur man gör Quilled örhängen i bara några steg!

Papper örhängen är den senaste mode uttalande som är snabb att göra sin väg i modevärlden. Lär dig hur man gör quilled örhängen i bara några steg med hjälp av steg för steg handledning. Den ultimata komforten att du samtidigt bär papper smycken är at...