Rand virka mössa mössa

detta kommer att visa hur man ändrar färger varje runda samtidigt göra en mössa mössa.

Virkad Stripe mössa mössa skriftliga instruktioner

Relaterade Ämnen

Lätt virka mössa / för Biginners

Denna tid på året alla du behöver är en trevlig sommar hatt för att skydda huden från brännande värmen. Det är ganska varmt här i mitt område, så här är mitt awesome projekt för ut sida '' lätt VIRKAD hatt / för BIGGINERS''Egentligen är det för folk...

Moderna våningssängar - koncept - virtuell Design - tillverkning

Eftersom min fru och jag stirrar ner kid #3, tänkte jag det var dags att göra en våningssäng så vi kan göra stort sovrum shuffle innan vår nya baby anländer. Du kanske har märkt detta våningssäng i bakgrunden av ett annat projekt jag gjorde tillsamma...

Söta garn fjäril

Hej alla, prenumeranter och medlemmar lika! De flesta av er besöka denna webbplats ofta, som jag. Detta är min gå-till app, inte har jag skrivit något i över en månad! De av er tålmodiga tittare som har väntat på något, det är dags! Jag presenterar f...

Monkey Blues Hat

denna apa hatt är hand virkade med ljusa blå och ljus blå akryl garn. Basen är en lätt att virka mössa stil mössa.Jag då hand virkade öron, ögon och näsa separat och appliqued dem på plats. Näsan, munnen och eleverna är mbroidered på med svart garn i...

2 x 4 tävling - hur man gör ett par häckande sidobord

jag alltid söker en ursäkt använda min makt verktyg så när jag blev ombedd att delta i denna tävling 2 x 4 var jag mer än gärna vara till lags. För min inlämning ville jag göra en pjäs som krävs för mig att förvandla 2 x 4 till något som skulle vara...

Cedar upp sängram

jag har byggt 5 av dessa ramar för min köksträdgård. Två första har hållit så bra, jag beslutat att bygga ytterligare två och tar sig tid att dokumentera projektet. beroende på priset av ceder kostar de ca $55 varje.Steg 1: Material och hårdvara behö...

IPad eller Chromebook kärra för skolan

Som många skolor, vår försöker sätta en iPad i händerna på varje student (uppdatera: efter två år, vi ersatte iPads med Chromebook och åter utnyttjas i fel för dem). För vår sjunde klass är som över femtio iPads. Som vår högstadiet är flera ålder, i...

Bygga Adirondack stolar

7: e klassare har använt dessa planer för fem år för att bygga Adirondack stolar. Dessa planer är tillförlitliga och efter så lite som tre timmar arbete, kan du ha en unstained/målad stol! De planer som vi följer idag kan hittas genom Shaw Creek lant...

Hur man bygger ett treehouse

Denna speciella konstruktion kräver två eller tre träd (eller grenar) i närheten. Det gjordes under loppet av flera helger med nya, tryckimpregnerat trä för stödstruktur och golvet och en gammal staket återvanns sidor. Taket är en kamouflage-mönster...

Hur man virka Björn mössa gratis mönster

gör denna söta virkade Björn mössa för din liitle en. Denna handledning är lätt för nybörjare virka inklusive foto steg för steg guidar dig hela vägen för att slutföra denna bedårande hatt. Besök min blogg för fullständig handledning.http://www.jenny...

Glover Stitch mössa - Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär hur man gör en mössa med Glover stygn. Storlekar barn till vuxen.HANDLEDNINGHÖGERVÄNSTERMönster http://www.meladorascreations.com/glover-stitch-beanie-free-crochet-pattern/Hitta alla mina videos på min YouTube sida härh...

Vinka Stitch mössa-Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär hur man gör roliga mössa bra för alla storlekar! Vågorna beanie lägger en mycket trevlig konsistens för ögat och om det görs med 2 färger kan det verkligen vara fantastiskt ute!Mönster kommer med bilder och video tutori...

Hur man virka en enkel vuxen mössa

Detta är min gå till mönster när jag behöver göra en vuxen mössa snabbt. Det passar de flesta vuxna huvudstorlekar 21"-24" och kan enkelt justeras eller skräddarsydda.Stygnen är i oss villkor annars allmänna virka kunskap förutsätts.Magic loop -...

Virka en grundläggande mössa

behöver en hatt för att hålla öronen varma under vintern? Eller en handgjord present till en vän? Vill bara se cool? Virka din egen enfärgad mössa med stegvisa.Notera: denna guide är för crocheters som redan vet virkning termer som "kedjan" och...

VIRKA mönster, mössa med bifogade halsduk, (Carlitto # 113)

gratis mönster, en väldigt snygg vinter hatt, med en halsduk fäst, så du kan hålla varmt och mysigt!Behöver du lära sig att virka? Inga problem! Jag har Virkat lektion filmer också!...

Lätt att virka Ribbstickad mössa mönster

Hatten är tänkt att ha bästa passform och är Virkat i runda, start på bandet och slutade på kronan (bottom-up-metoden). Om du vill öka storleken på hatten baserat på dina egna mått, vira ett måttband runt ditt huvud och vila den i mitten av din panna...

En mössa till min spargris

jag gjorde en mössa till min Uggla "spargris" eftersom jag kan. Jag döpte honom Wilson och även tho han är pojke jag fortfarande gjorde honom en ljus rosa hatt. Jag tycker det ser bedårande på honom om jag säger så själv. (: Detta var en av de f...

Nyfödda blomma mössa med tossor

denna bedårande lilla hatt är gjord med Filati Cervinia Genova sport garn från Italien. Det är 100% akryl och är maskin washable och dryable. Jag började denna hatt från ett mönster jag fick online ett par år sedan och då jag har justerat det till mi...

Dimension Stitch mössa

Dimension Stitch mössa-Gratis Virka Mönster & video tutorialsDetta gratis virka mönster lär hur man gör en mössa med Dimension stygn. Storlekar barn till vuxen. Se också nedan länk till hur man gör detta stygn i rader. Mönster kommer med bilder och v...