Regn fat och kyckling tråg vattnarejag ville hålla min hönshuset utanför nätet som möjligt så jag började med bevattningssystem.

Jag behövde spara utrymme så jag trodde ett tråg vattnare skulle fungera bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Utomhus krukor från regn fat och pallar

utomhus krukor från regn fat och pallar -Jag ville ha en tålig, djupa och urban chic sätt att odla humle i min lilla konkreta trädgård i Philly. Jag hittade det regn fat kan fås för billiga eller gratis. Med regn fat skär i ett tråg, är det en djup 2...

Regn fat och omkastare

efter att förvärva ett par livsmedelsklassade kemiska fat gratis, jag ville skapa ett regn fat med en omkastare. Dock var alla fördelare, antingen kommersiella eller gjorde inte precis vad jag ville. Omkastare som jag beskriver här var nästan helt in...

Den bästa regn fat för mindre än $15, och var man kan hitta en fat

jag har undersökt många regn fat planer där ute, och jag tror att min är en av de mest anpassningsbara, effektiva, enkla att göra och billigaste där ute. Efter att du har hittat ett fat, finns resten av delar och verktyg på de flesta järnaffärer. Låt...

Hur man gör en regn fat vatten upptagningsområde System (bättre)

en permakultur klass på vår skola, Maharishi University of Management, vi beslutat som ett team för att bygga ett regnvatten upptagningsområde system. Det visade sig, hållbar livsmiljö universitetsinstitution redan var utrustad med ett sådant system,...

Mjölk kanna regn fat

Min pappa köpte nyligen en regn fat så vattnet rinner genom våra rännor skulle vatten vår trädgård och inte köra i avloppet. Det verkar vara en bra idé, men hans fat samlar endast in vattnet på västsidan av vårt tak och allt vatten som rinner längs d...

Regn vattenfilter och omkastare

Vi har ett antal regn fat och 275gal backar som vi har skaffat oss på olika sätt. Vi behövde ett sätt att filtrera vattnet kommer från dropplist innan du förvarar det i totes (vi tänkte att de skulle vara svårt att rensa ut senare). Jag ville också e...

Enkel, billig regn fat bygga

med kommunalt vatten för att hålla din trädgård och eller landskapsplanering ordentligt släckt är i bästa fall ineffektiv. Vädret är oförutsägbart; så många människor har vänt sig till moderna bekvämligheter som en enkel och lättillgänglig lösning. M...

(En annan) Lätt regn fat

alla vet att det finns en massa olika regn fat mönster på denna webbplats. För att vara ärlig, de flesta av dem är mycket bättre genomtänkt och effektiv än design jag ska prata med dig om. Min design har dock två små men kraftfulla fördelar: det är d...

Öppna regn fat

Majoriteten av regn fat som jag ser människor som använder är de blå som du ser i miniatyr. Dessa har en speciell mössa som jag har hittat knepigt att ta bort. Efter att använda skruvmejslar och tänger och allt kunde jag få tag i att öppna dessa för...

Regn fat vattnare med hjälp av en flottör ventil

jag har 21 kycklingar och sju getter som dricker mycket vatten under sommardagar. Under dagen kycklingarna springa lös med getterna och alla dricka från samma vattenkälla. Jag hade fyller ett litet tråg ett par gånger om dagen med en slang från en br...

Regn fat stå och Installation

Syftet med ett regn fat är att fånga regnvatten från ett downspout och lagra den för framtida bruk. Förenta staterna Environmental Protection Agency (EPA) uppskattar att en regn fat kommer att rädda de flesta trädgårdsmästare ca 1.300 gallon vatten u...

Konvertera regn fat att fiska tankar för kretsloppsodling

har du läst om kretsloppsodling men vet inte var du ska börja? Tja, har jag. Så när mina flickor fångade en liten öring på en fiske derby beslutat jag att smälla ihop en fisk livsmiljö.Kretsloppsodling i princip växer växter i fiskevatten. Så behöver...

DIY regn fat System

Här är en regn fat system vi byggt för uppsamling av regnvatten. Detta är del av en urban homesteading i en väns bakgård i Brooklyn, NY.Vi använde papperskorgen burkar från den lokala järnhandeln, som "regn fat" vi såg i kataloger var dyra, och...

Bakgård regn fat

förvärva eller skapa en regn fat är ett riktigt bra sätt att fånga vatten för din trädgård projekt. Jag verkligen njuta och föredrar vattna min trädgård med regnvatten över staden vatten. Antagligen bör du kontrollera din lokala förordningar innan st...

Kondensation Reclimation regn fat.

Hälsningar alla! Efter en lång tid lurar, detta är min första Instructable, så trevlig som jag försöker lista ut! :)Okej, är tanken här att jag bor i ett äldre hus som var i efterhand installeras i central luftkonditionering. Air materialhanteringsen...

Lätt regn fat

har du en extra 55 gallon fat sitter i källaren? Kanske är det dags att börja spara på vatten genom att göra en regn fat att använda till vatten din trädgård! Detta är ett billigt sätt att spara vatten och en ren källa av vatten för din gårdträdgård....

Gravitation livnär regn fat trädgård vattning

ett par år tillbaka jag installerat ett regn fat & vatten distributionssystem i min trädgård och det fungerade så bra att jag beslutat att bygga vidare på den idén och installera en på framsidan/sidan av huset. Det första steget är att bestämma var d...

Gutterless regn fat - en "rinna"

jag ville dela instruktioner om hur man bygger en "avlopp fat" för er som inte kanske har hängrännor på ditt hus. Detta projekt är mest användbara för oss som har en tydlig mejseln i våra flis där vattnet rinner från taket.Steg 1: Köpa tre cedar...

Heavy Duty 275 Gallon regn fat

min fru frågade för ett regn fat för hennes blommor. Våra vatten bill har lagt igen och igen, så jag började kontrollera craigslist för possiblities. Som tur är det, hittade jag en polytank som var original används för förvaring av similac baby livsm...