Rehab handverktyg för (stroke eller skada)Detta instructable utvecklades på grund av en stroke som jag hade den 28 mars. Jag förlorade
ALL förflyttning av min vänstra sida (ben, arm och hand). Efter 2 operationer och vissa
Rehab har jag rörelse på min vänstra sida igen (fortfarande svag, men flyttar).

Rörligheten och styrkan i min hand och fingrar är mycket långsam att komma
tillbaka. Efter en av mina dagar på rehab letar jag efter someway jag kunde
öva och mäta mina framsteg i hemmet. Jag tittade på min skrivare
och bestämde att utforma och skriva ut de verktyg för att passa mina behov.

Utformning skulle hjälpa min stärka mitt tangentbord färdigheter,
Jag har mycket begränsad enskilda finger kontroll.
Plus jag ville göra några utskrifter, jag hade inte skrivit ut något för en månad
och jag var har skrivaren uttag jag missa att se min skrivare arbete.

En enkel uppgift som stapling kuber kan vara en enorm utmaning. (se video i steg 5)

Alla utskrifter gjordes på 15% utfyllnad.
Vissa delar har stöd i som kommer att behöva tas bort
senare. Om det behövs för andra hand kan du spegla filerna. Jag har tagit
sketchup filerna, så att du kan redigera dem som passar för dina behov.

Hoppas detta kan hjälpa någon med liknande utmaningar, sätta små mål och de
kommer att lägga. Inte bli avskräckt. Jag kommer att lägga mer till detta instructable
När nya utmaningar kommer upp och idéer utvecklas. En ny idé, jag behöver
för att arbeta på, är ett sätt att ladda glödtråden i till extruder, det är (svårt att förstå
glödtråden och flytta dagdrivare och rotera hobbed bult på samma gång).

Jag är inte en läkare eller terapeut, jag är en "stroke survivor" rehab verktyget
har raderats av min
terapeut för min användning. Kontrollera med din
terapeut, om du har några frågor innan du använder detta instructable.

Jag har angett detta i 3d skrivare tävlingen om du gillar detta
Instructable snälla rösta, {tack!}

Jag vill också tacka Maxiumx för hans hjälp i modleling nypa mätaren.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Batteri ansvarsfrihet protector utstansade switch med ATtiny85 för bly syra bil eller Lipo batteri

Jag hade hittat de kommersiella som på $49 till dyra som jag behöver flera batteri beskyddare för mina bilar och solsystem. De använder också för mycket makt med 6 mA. Jag kunde inte hitta några instruktioner i ämnet. Så jag gjorde min egen drar som...

Kontrollera alla AC enhet via PC (RS232 eller USB)

i detta enkla bygga ser du hur att slå på/av någon apparat via din dator och ange vissa regler, till exempel att vända kaffebryggare varje morgon klockan 6:55, precis innan du stiger ur sängen.Möjligheterna att expandera detta bygga är oändliga, men...

Liten 12V batteri solenergi laddning rigg för husvagn eller husbil

Om du läser detta, har sedan på grund av vad som bara kan nyfikenhet eller dumhet, du bestämt dig du vill prova på att bygga din egen DIY solar rigg för att komplettera din husvagn, husbil, van eller husbil setupFörhoppningsvis, vad du läser blir en...

Bygga en konkurrens BBQ Trailer eller mat Vending Trailer

Ibland i livet måste man besluta om du har mer tid eller pengar när det kommer till något du vill ha. Detta var en tid när min budget var låg men min vilja och önskan var stor.Jag hade övervägt att köpa en släpvagn och kunde ha finnance en, men jag ä...

Pook - 100% återvinningsbara vävnad eller hand handduken tillverkade av papper

papper, var du än i världen du skulle stöta på denna bit av material som kan göras till många saker och används också i vårt eget lärande. Men inte alla av oss är medvetna om hur mycket denna materialkostnader för miljön. och även miljontals träd skä...

Hur man skära ett personal eller en käpp. : 2)

först vill jag ha två säger att jag gör inte acceptera något ansvar för skada eller skada.(också ledsen för stavfel eller skiljetecken som jag är bara 13 år gammal)Så du vill göra en sval sett käpp men du vet inte hur. Detta är instructible för dig!V...

Hur tråd ditt hus för VoIP (Skype eller Vonage).

VoIP är billigt om inte gratis och blir mer och mer stor spridning varje dag. Men en av de dra ryggen med VOIP är att du är bunden till en dator att göra eller ta emot samtal. Du kan få telefonen adaptrar men du är fortfarande bundna till en plats oc...

Scion FR-S eller Subaru BRZ 3: e LED bromsljus DIY Guide

* kom ihåg att denna DIY guide kommer att kräva ändring av de ursprungliga och eftermarknad komponenterna. Fortsätt på din äga riskera, iJDMTOY är inte ansvarig för skada eller skada som kan uppstå på grund av installation *Denna installationsguide ä...

Hacka en USB-hubb för att lägga till interna portar till en Toshiba Satelite (eller andra laptop)

Okej så några av oss är trötta på alla våra minnen och trådlösa donglar hängande utanför vår laptop hela tiden!på de flesta bärbara datorer detta kan enkelt tas om hand vid modding av modet i din bärbara dator - vi kommer att göra det bara med USB så...

Enkla Solar dehydrator t.ex. frukt läder eller äpple chips

Jag äger inte en elektrisk dehydrator. På sommaren låter en solar dehydrator bra., gratis, naturliga och inget slöseri som helst. Så jag skapade en... med bara de grundläggande och enklaste av redskap, lätt tillgängliga hemma och så att när de avslut...

Fattig Mans reparation Guide för Chevy, GMC Vortec Insprutare spindel eller CSFI System

jag hoppas jag kan ta del av den mörka Voodoo makten från den ökända Vortec injektion spindeln. Om din läsning här sedan gillar jag gjorde du har letat på webben och under huven på du GMC Jimmy, S10, Astrovan, eller Chevy kavaj försökande till räkna...

Göra en krypande Robot Zombie med avhuggna ben

Vi alla älskar zombies och robotar, två av de saker som är mest sannolikt att vara våra ångra en dag. Kan hjälpa saker tillsammans genom att bygga en läskig lilla roboten zombie.Mitt mål med detta Instructable är att ta en docka och (åter) animera de...

DIY T-shirt Avskärma att skriva ut

Detta projekt kom eftersom jag ville skapa några t-shirts för att kunna bära och representera min makerspace på Maker Faire Atlanta. Jag ville betala de uppblåsta priserna online för bara några skjortor, så jag bestämde mig för jag kunde prova att gö...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Aktivera en generiska plast gadget till något lite mer vackra

Motivation:Under sommaren är jag antingen surfar eller arbetar med projekt runt vår lilla trädgård/gård. Vintern är över oss här i Boston och jag är redo att börja attackera den långa listan över projekt som jag har skjutit upp för "inomhus månader&q...

Digital tillverkning - projektet tre 3D tryckta rutan

utforma ett projekt för att skicka till en 3d-skrivare kräver en annan inställning till ett projekt som kräver laserskärning, men är inte till svårt så länge du kommer ihåg några punkter3D-utskrift har begränsningar storlek kan inte vara för stora el...

Marshmallow Trebuchet

IntroduktionFör min fysik 123 klass var varje lag att komma med ett grupparbete på något sätt relaterade till fysik som vi skulle forskning en ämnet, bygga något för att utföra experiment med (tillval), promemoria och presentera vårt projekt till kla...

Hur till flytta och åter fästa LCD-band från ett kretskort med en fin Pitch

detta instructable kom från en trasig LCD kontrollmodul ur en modern VW Camper Van. En ersättning för en ny enhet var £400 + LCD-modulen är en del av en kontrollenhet som var nästan oläsliga. Det var verkligen en ingen förlora alternativ, har antinge...

RF utlopp till strömbrytare hacka

Kickstarter (och senare Indiegogo) projekt krok var något som var ett lätt val att backa eftersom det billiga och lätt tillgängliga hemautomation enheter smarta genom att lägga till möjligheten att kontrollera med din smartphone och/eller IFTTT. Stör...