RFID-skärmning påse av "Papperskorgen"Välj när den digitala informationen om dina flisas pass och kredit/ID-kort är "på" eller "av" genom att göra en väska eller plånbok som innehåller radio wave skärmning/förmildrande material. Här byggs från papperskorgen påsar och burkar av högoktanig drycker konsumeras av riktiga hackers.

Inslagning själv i aluminiumfolie är inte tillräckligt! Typer av radiovågor används med RFID är knepigt och kan tränga igenom alla möjliga saker---det är en fråga om makt och antenn storlek. I jakten på en dagens magi avskärmande tyg, upptäckte jag hur man gör en effektiv, styv påse på de billiga.

  • Innehar pass, 4-8 kreditkort & lagom mängd vikta papper.
  • Sköldar när stängd, även när direkt på läsare.
  • Kort i kan-fodrade fickor är skyddade när påsen är öppen, även när på läsaren.
  • Billig, lätt tillgängliga material. Tiden är dyraste objektet på detta projekt.
  • Påse design arbetar med bältet bärs på kroppen eller utan & bar i en annan väska.
  • Sköldar mer än vissa objekt för närvarande tillgängliga för försäljning.

Wikipedia på: RFID och radiovågor

Mer teknisk information på sidan 21. Icke-kommersiellt bruk bara, snälla. Jag gjorde en sats för försäljning, men planerar inte att göra någon mer produktion. (Det finns ca 3 vänster.) Min personliga motivation för detta projekt var inte påse försäljning, men var på sätt och vis mitt sätt att distribuera "fria kondomer" för din personliga information/integritet. Jag är naturligtvis öppen för andra möjligheter. Kontakta mig för mer info.: saraheartburn (at) gmail (dot) com.

Tack, ha kul, och vara safe(r)!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man kan blockera/kill RFID chips

i detta Instructable kommer jag att beskriva olika sätt att blockera eller döda RFID taggar. RFID står för Radio Frequency Identification. Om du inte vet om denna teknik ännu, bör du definitivt börja bekanta dig med det, eftersom antalet olika enhete...

Limma ditt RFID-kort till telefon

Jag superglued min skola ID-kort till min telefon.Varför frågar du? Tja, som student vid UC Berkeley många av min byggnader, övningar och rummen är RFID tillgång endast. Våra student-ID är cardkey. Men det betyder att när som helst jag vill gå mellan...

Dubbelvikning silvertejp plånbok med Fotolegitimation lock

jag vet det finns otaliga andra instructables ute för duct tape plånböcker, men jag har inte sett någon som var avsedda som min gamla plånbok där det finns två huvudsakliga-kortplatser, tre innerfickor, och ett foto-ID klaff i mitten. Också lagt till...

Ficka storlek dragspel anteckningsboken med Visitkortshållare

detta är min post i ficka storlek Challenge. Jag är en väldigt glömsk person och beror på uppgiftslistor för att hålla mig fokuserad och på spåret. Att hålla mig organiserade detta är en PocketMod inspirerad ultimate uppgiftslista. Jag har fått höra...

Gratis Raygun prop från papperskorgen! (med test!) Allt var ett Funna objekt.

Snabb test brand... (Nästa gång jag kommer ihåg glasögon.)Steg 1: Raygun prop från papperskorgen! (med test!) Ok, detta är min tredje Instructable. Här är hur det började. Det var en dag av elektronik återvinning och fanns till stora fynd i soptunnan...

$Cash från papperskorgen$ gör din egen el!

Hi guys! Idag kommer vi att göra något jag skulle vilja kalla "Ägget". ÄGG står för "El från sopor Generator". Denna enkla maskin producerar El utan förorenar miljön. Det är lätt att göra, allt material som är billiga och kan även hitt...

Rideable papperskorgen kan 2.0

Version 1 av min rideable papperskorgen var kul, men version 2 har styrning och hopfällbar handtag. Fortfarande inga bromsar...Steg 1: Verktyg och materialAtt göra din egen rideable papperskorgen kan du behöver,MaterialPapperskorgen kanRazor ScooterM...

125kHz RFID-Logger

vad är RFID-logger och hur det är gjort?RFID-logger kommer från tilldelningen av en av användarna av webbplatsen. Han vill från mig att konstruera, om möjligt, litlest datalogger av RFID-kort för några av sina mål. Efter tio dagar var jag redo med pr...

Telefonkort: RFID-textning

Detta är en handledning för att göra en enhet som kan ta emot en RFID kort tap (som din transit kort – Clipper, Orca, CharlieCard, etc.), Läs det kortets unika identifierare och skicka informationen över internet, via Twilio, till en text på alla tel...

Hur man gör en portal kostym från papperskorgen och på en dag.

Låt mig upp på scenen: det är kvällen innan Halloween, jag hade inga idéer, jag ville inte vara Daft Punk för tredje året i rad (som cool som kostym var, jag känner att jag behövde något annat) men vad? En zombie sjuksköterska? Nej, jag har gjort det...

DIY: Presenter för spädbarn: papperskorgen till TREASURE

Hej kära besökare på min sida!Idag har jag beslutat att göra lite presenter till min grannes tvillingsöner och har använt vissa objekt att jag redan hade hemma och ett roligt spel för spädbarn:) Läs instruktionerna och titta på video, så du kan göra...

Färga papperskorgen picker

detta är den instructable för att färga skräp plockare, används i motsvarande instructable "skapa färgglada ödemarken av färga avfall".Färga papperskorgen picker är ett verktyg som du kan rengöra gator och samtidigt färg dem! Graffiti kan bifoga...

Gitarr från papperskorgen

Hej stötarna! Idag ska jag göra en gitarr från papperskorgen. Detta är hur det kommer att se ut när du är klar. Du kan måla eller rita på det, men jag gjorde det så här att Visa folk att det inte behöver vara fancy bara så att du kan spela med den.St...

Hur man gör sci-fi / steampunk goggles från papperskorgen.

Det finns redan flera kostym goggles projekt på Instructables, men det verkar som att de flesta av dem kräver lite mer spendy än är nessessary och lite mer skicklighet än Joe Schmo har tid att odla. Jag kommer för att visa dig hur man gör en robust u...

3D tryckt hängande kök papperskorgen

Städa upp och byta kök papperskorgen är något som alltid har brytt mig, främst eftersom det är för mycket gripande inblandade på den. De flesta av de gånger jag har att flytta papperskorgen från en plats till en annan. ta tag i påsen från den utan at...

Kabinett papperskorgen kan lådan

tog dörren utanför skåpet och bestämde sig för att förvandla det till en lådaSteg 1: planering Att vara en typ av arbete som du går typ av kille jag gjorde en grov modell av lådan glidande mekanismen sedan raffinerad detSteg 2: åtgärd It was pretty e...

Critter resistenta inomhus papperskorgen kan

problemet:Vi har vackra, intelligenta, destruktiva hund. En av hans favorit saker att göra medan vi är på jobbet är att få in i papperskorgen. Vi behöver en papperskorgen som han inte kan i som inte kostar en arm en ett ben (dessa fancy steg soptunno...

Hund bevis papperskorgen kan

har vi ett rostfritt stål flip lock papperskorgen i vårt kök. Förhoppningen var att hunden inte skulle få in den, fel. Ta på den andra försvarslinjen.Jag hade flera små hasps (lås, spännen,???) ut i garaget, så det var en mycket snabb och lätt hacka...

[Home Automation] Version 2: Kontrollera RFID-taggen för att använda enkel webbserver.

Detta innehåll är Wizwiki-W7500 + RFID-RC522 + webbserver.IDE är ARM mbed webben kompilator.Detta projekt uppdrag är att kontrollera RFID-taggen för att använda enkel webbserver.Steg 1: Beskrivning-Du behöver delar listan nedan1. RFID-RC5222. Wizwiki...