RGB 4x4x4 LED CubeKärlek kommer i alla färger, former och storlekar. Vad händer om du kan ha alla färger, förpackade i en perfekt kub?

Tja, på TECHNITES vi älskar lysdioder och här vi berätta hur man använder en massa RGB lysdioder för att skapa grooviest kuben någonsin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

RGB 8x8x8 LED Cube

För dem obekanta med LED kuber, de är helt enkelt en 3-dimensionell array av lysdioder som gör för intressant visar. Mitt projekt här är inte den första RGB LED cube, det är inte heller bäst, men jag dokumentera min process eftersom när man utformar...

RGB blinkande Led Cube Box _4rM_Pk_ Version

jag gjorde detta projekt sommaren 2009Jag kan inte ta alla poäng för mitt arbete jag fick idén från den här killen: författare: AlexTheGreat: men vände det omkring 360 grader och gjorde min egen kub mycket mindre messier :DSaker du behöver:1: X1 = Pl...

4x4x4 RGB LED Cube

Länge sedan jag hittade en artikel på att göra en 8 x 8 x 8 RGB LED cube av Kevin Darrah.Detta inspirerade mig helt men att veta min fru skulle döda mig om jag tog över huset med brödunderläggen bestämde jag mig för att skala ner till en 4 x 4 x 4 RG...

8X8X8 3D RGB LED Cube

Det har varit en lång tid kommer, men min universella RGB kub är äntligen klar!Nu kan vi köra animationer och används av både Kevin Darrah och Nick Schulze (något modifierad, men i grunden identiskt - moll timing och lager kontroll tweaks var allt so...

4 x 4 x 4 RGB LED Cube

för ett tag sedan när jag först började använda Arduino, mitt första projekt var ett 4 x 4 x 4 LED cube, byggde jag den från en Guide jag hittade här i Instructables, jag visste inte något om programmering och lite om elektronik, men jag kunde bygga...

Charliecube--Charlieplexed 4 x 4 x 4 RGB LED cube

Detta är en Charlieplexed 64 RGB LED 3D-kub.CharlieCube har totalt 192 LEDs och styrs av 16 arduino pins wired genom 16 spiror av 4 lysdioder och 4 anslutningar. De 64 anslutningar som 16 spiror av 4 leder är fast på ett sådant sätt att de endast beh...

Använd 8 x 8 x 8 RGB LED Cube på pcDuino

8 x 8 x 8 RGB LED cube är en av de fantastiska RGB LED Cube designad av LinkSprite. Den har Arduino kompatibla gränssnitt och använder SPI gränssnitt för kommunikation med Arduino/pcDuino.Steg 1: Kopplingsschema 8 x 8 x 8 LED Cube kan installeras dir...

LED Cube kodgenerator 4 X 4 X 4 RGB

För någon som kör en 4 X 4 X 4 RGB LED cube kör på 3 TLC5940s och 4 P-kanal MOSFETs, såsom stora Scotts Lab eller Emiliano Valenca kuber de har delat med oss här på Instructables.Jag har byggt en liten kodgenerator att hjälpa att göra mönster för din...

Arduino Mega 8 x 8 x 8 RGB LED Cube

"Så du vill bygga en 8 x 8 x 8 RGB LED Cube"Jag har spelat runt med elektronik och Arduinos ett tag nu, inklusive bygga en hög amp switch controller för min bil och en sex körfält Pinewood Derby domare för våra scouter grupp.Jag var så fascinera...

Oändlig RGB LED Cube

8 x 8 x 8 LED cube projektet på Instructables webbplats var mycket detaljerade och ännu såg tillräckligt enkla för mig inte bara att slutföra men lägga till betydande förbättringar också.Följande är en handledning om hur jag byggde min 8 x 8 x 8 LED...

Stapelbar omgivande RGB LED Cube ljus

i detta Instuctable jag kommer att visa dig hur att producera din egen batteridrivna stapelbara RGB LED Cube lampor.De ger bärbara RGB dimmer till alla miljöer. Sin kompakta konstruktion möjliggör en mängd olika applikationer. Göra mer än en och du h...

Gör din egen enkel 5 x 5 x 5 RGB LED Cube

I detta projekt kommer jag visa dig hur man bygger en enklare version av en 5 x 5 x 5 RGB LED Cube. Styrkrets består bara av en Arduino Nano och programmeringen är enkel tack vare FastLED biblioteket. Låt oss komma igång!Steg 1: Titta på videor! Film...

RGB LED CUBE 8 x 8 x 8 med animation creator

Avancerad!!! Enklaste och billigaste att bygga RGB 8 x 8 x 8 LED CUBEOBJEKT TILL FÖRSÄLJNING!RGBLEDCUBE.COMFacebook-sidahttps://www.Facebook.com/pages/3D-LED-Cube/6920915...Funktioner:Rita 3D animering med programvara!Inkluderar akryl fall, tonade ko...

Världens minsta 4 x 4 x 4 RGB LED Cube

Jag anser att detta är "för närvarande" världens Tiniest 4 x 4 x 4 färg LED Cube. Det finns mindre sådana men är oftast enda färg och består av färre lysdioder (3 x 3 x 3).Den faktiska LED cube är mindre än 1 tum kvadrat. Den använder sextio fyr...

$9 bygga en 4 x 4 x 4 RGB LED Cube med Animation Creator

RGB LED Cube är awesome, men det har många ledde ben för att konstruera och pris är hög, så här är det billigaste del vi kan göra med 64 RGB LED, du kan ha alla delar DIY av dig själv, eftersom vi delar den schematiska och mönsterkortslayout.gå http:...

Bygga din egen 4 x 4 x 4 RGB LED Cube

LED kuber är awesome. Den första jag skapade var en 8 x 8 x 8 blå led cube. Den stilla arbeten lik en förtrolla. Men att kunna visa alla färger i spektrat är mycket mer spektakulära. Låt oss börja med en liten och enkel 4 x 4 x 4 RGB LED Cube.Steg 1:...

4 x 4 x 4 LED cube uppgradering med Skift register (74hc595)

projektet började med en påse med lysdioder som jag hade tagit bort från ficklampor, konvertera till UV ficklampor. Jag visste att jag skulle hitta något roligt för att använda dem med, men det var månader innan jag listade ut vad med dem att göra. N...

2.5 D kant belysning Pixel LED Cube

Lysdioder är awesome, de är så små, men ljusa, färgglada men lätt att kontrollera. Många av oss börja känna LED sedan våra första lärdomar av elektronik. Och min kärlek till lysdioder började på samma gång. När jag visade en LED demo till mina vänner...

Klassiska LED Cube (slags :-)

OK, det är inte den klassiska 3 * 3 * 3 en-färg-LED cube men en 4 * 4 * 4 RGB kub, men åtminstone i en slags klassisk design ^^.Jag använde alla viktiga verktyg i vårt fablab för dessa objekt: pcb mill, laserskärare och 3D-skrivare - det senare i slu...