Röd virkad hattJag har varit sugen ett hat såhär länge - röd, dam som...
Storlek: huvudomfång 56c

Material:

-270gr av tjockare bomullsgarn för krok nr 3-4

-Krok nr 3,5

-En bit av tråd för brädden, 1, 2mm tjocka

-En gammal bälte att dekorera hatten (för hatt bandet)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Scrapy virkad hatt

för några månader sedan jag började samla in min skrot garn och skapade en boll. Jag bara fortsätta att lägga till mer garn förrän jag hade nog att göra en hatt med.Leveranser:* skrot garn bollen* storlek 6,00 mm virknål* saxTillval* notecard* sy mar...

Hur man gör en Star Wars hatt

Denna tutorial är för 2 virkad hatt - ett hans & hennes version av hatten. Material och teknik är samma för båda mönster med några variationer i hennes version. I hennes version, du kommer hoppa över TIE fighter mellan de två Stormtroopers, utrymmet...

Virkad mössa Scalloped kant (från grunderna)

Hej!Detta projekt handlar om hur man gör en virkad mössa scalloped kanter. Detta är en perfekt mössa för sommaren. Världar av virka är så stor. Det finns så många idéer och tekniker. Virka arbete är så vacker att se och det ger tillbaka de dagar när...

Virkade elefant hatten

Virka denna söta elefant mössa att klä upp din lilla en för deras första foto skjuta med lätt att följa mönster.Steg 1: Gör elefanten stammenJag använde kamgarn vikt garn Håll ihop.får lätt att följa virka elefant hatten tutorial på min blogg.http://...

Stjärniga samla virkade halsduk

Detta är den stjärna samla stygn. Detta instructable är inte för en exakt artikel är det för korsstygn mönster som är så utmärkande och vackra söker.När jag bar mitt första barn, hade jag en vän som gjort en Babyfilt av detta mönster för mig. Hon vis...

Baby Wonder Woman

jag gjorde denna kostym för min 8 månader gammal flicka för hennes första Halloween. Jag gjorde peruk med en virkad hatt och bundna garn i varje hål sedan trimmas det upp. Jag gjorde tiara, handled bracers och bälte med craft skum som jag sydde guld...

DIY Ribbon "Handmade By" Personalized Labels

Jag ville dela mina senaste erfarenheter med att försöka göra etiketter för mina barns virkade hattar.Det började med en enkel idé som jag sett förut: ta en söt stämpel och utrota den på lite tyg att göra en etikett och sy den på ditt plagg (i mitt f...

Teleport hattar

detta instructable beskriver hur man gör en uppsättning teleport hattar. En teleport hat är en virkad hatt som fungerar som en enhet som du kan teleportera dig till en person som bär samma typ av hatt om du missar oneanother och vill vara tillsammans...

Heta Kitty hat

enkelt virkad hatt med kitty öron kopplad och en tjusig virka lågan kant....

Lätt virka mössa / för Biginners

Denna tid på året alla du behöver är en trevlig sommar hatt för att skydda huden från brännande värmen. Det är ganska varmt här i mitt område, så här är mitt awesome projekt för ut sida '' lätt VIRKAD hatt / för BIGGINERS''Egentligen är det för folk...

Dvärg-kostym

jag blev inspirerad att skapa en dvärg kostym efter att ha sett en awesome sticka skägg/hatt kombination. Med det redan på plats anges I för att slutföra outfit. Jag ville kostym vara billig och relativt varmt, och jag bestämde mig för jag inte skull...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Virkad Uggla huva/hatt

A virkad Uggla huva/hatt. Jag gjorde det eftersom jag ville ha det och kunde inte hitta något precis som det. Jag la triangulära hål för att efterlikna Uggla fjädrar och även virkade i fjädrar i topp för hornen och flätade dem in i de tofsar som är c...

HOODIE hatt, VIRKAD mössa mönster, mössa mönster

hålla varmt och mysigt i denna söta lilla bära HOODIE hatt, som drar över huvudet. Gör det med öronen eller utan!Väldigt söt och charmig!...

Virkade utbyggbart Planter/kruka/plattan/hatt innehavaren

Denna instuctable visar dig hur man gör en expanderbar äggformade grejen som har flera användningsområden... några som kan vara användbara...Steg 1: Saker du behöver7 tums metall hoop1/2 tum och 1/4 tum 17 gauge hoppa-ringarvirknål 5 mm H/8Garn14 gau...

Minion hatt med en mun som blixtlås

Jag ursprungligen bara kommer att göra en hatt med en smiley face look men med en dragkedja mun ficka. När jag var de flesta av de vägen klar jag tyckte hatten såg lite vanligt, och sedan omedelbart fick jag bilden av en minion i mitt huvud. Jag slut...

Skapa kardborreband fäst blommor för virkade (eller andra) Caps

om du är som mig, du kanske gillar hattar att matcha de kläder du (eller någon annan) bär.Jag virkade en hatt av en mönster-bok med titeln "Söta och mysiga Caps" av fritid Arts, med mönster av Lori Adams. Mönstret heter "ruggig pillerburk&q...

Virkade guiden/Witch Hat

Denna hatt gör den perfekta kostym för en collegestudent som inte har en massa pengar för att köpa sina egna. Material för hatten inte kostar mycket. Denna hatt kräver några virkade färdigheter. Ursprungligen ville jag gå med en Gandalf stil hatt, me...

Sydda brätten hatt

virkad ull mäns hatt som har varit tovad och brädden hand slip sys med en ull/väv nål. Görs med hjälp av 100% återvunnen ull.Jag gjorde det med en design av Jerry Catt: http://www.ravelry.com/patterns/library/crochet-watchman-capSkillnaderna jag gjor...