Roliga formad snö is förpackningarför bulor och blåmärken som inte är större.

Material:

Snö (den typ som är slags hårt och bra för förpackning, eller snön som finns där under våren som är som is.
Cookie fräsar
Plastpåse (kanske 2)
Frys
Papperstallriken
Liten skopa (eller dina händer)
Spade (för att flytta snö eftersom din lilla scoop inte kommer göra det)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mat Stylist Art Deco skönhet maträtt hemlagad roliga krabbor söta Rova krabba

Mat Stylist Art Deco Beauty DishEn liten twist till den vanliga apple, kan du göra dem mycket själfulla och livlig, som apple beskärning att forma detta roliga krabbor Trim grönsaker och frukt är inte svårt men kräver noggrann. Längs express noggrant...

Anvisningar återvinna de kritor stubbar i en dyning hemlagad gåva

det är recession tid. Du vill spara pengar samtidigt försöka vara "grön" och du gillar tanken på dina barn att göra några hembakade gåvor. Plus att du är inte så stolt ägare av en ginormous stubby krita samling består av varje krita som ditt bar...

Färdloggen: Återgå till Kalifornien Kanalöarna

jag hade seglat hela natten, kall i stora mörka vågor, ljusa stjärnor ovan och ljusa fosforescens i vattnet. Jag satt på plattformen mellan min huvudsakliga skrov och stödben, med mina fötter över vattnet.Glödande plötsligt något stort i vattnet unde...

Rackmonterbar/stapelbar Laser skär Linbin system

Detta instructable är mest bara att dela min rackmonterbar/stapelbara linbin system.Jag behövde städa mitt garage och jag har en laserskärare gömt undan i där så det är meningsfullt att laser skär min egen linbins, så jag behöver aldrig oroa dig för...

Ultimate wifi-nätverk

Jag har en rolig formad hus - det är smala, men lång och själva huset är solid betong / stuckatur och har en hel del funktioner som är gift för wifi-signaler.Här var mina krav:Jag arbetar ut ur huset och ville se till att jag har utmärkta wifi täckni...

Pall trädgård spaljé

Detta instructable beskrivs hur du skapar en trädgård spaljé av pall trä. När jag besökte mina föräldrar i västra Maryland, märkte jag de korta spaljéer som de hade i små planteringskärl lådor. De sa att de köpte dem på Amish auktion och att dessa sp...

Konvertera ett däck inflatorn-typ kompressor till en vakuumpump

en vakuumpump är bara en luftpump, som en kompressor, där du använder inloppssidan för sug, snarare än att använda utgångssida för att blåsa.Många luftkompressorer göra bra vakuumpumpar om du kan hitta luftintaget, bifoga den och bifoga en lämplig sl...

Raket varumärke Studios liten Tank

Detta är monteringsanvisningarna för den lilla tanken från Raket varumärke Studios. Detta är en stor liten robot kit, och kan köpas som ett komplett kit eller som ett rullande chassi, redo för mikro-styrenhet för din choice--Arudino Uno, Duemilanove...

3D tryckt hallon Pi2 fall designad i OpenScad

Detta är ett enkelt fall att hysa en Raspberry Pi 2 eller B +.Jag använde Octoprint till att köra min Printrbot enkel metall skrivareDen kan är utformad i Openscad och ändras och ändras i OpenSCAD. ParametriskaLätt att redigera eller förbättraBara la...

Utveckla svartvit Film hemma

manuell film bearbetning var en gång en allmän praxis bland fotografer och amatörer. Nu, med tillkomsten av digital kamerateknik, manuell utvecklingen har blivit en förlorad konst. Hobby är inte lika populärt som det en gång var, den utrustning och k...

Vanilj (Pi) Pumpkin Pie

här är ett recept för fantastisk vanilj pumpa paj, och låter inse det - läcker vanilj pumpa paj kan endast förbättras genom att baka det till stora former. Så om du följer dessa steg så har du en söt behandla som alla pumpa älskare kommer att njuta a...

Att bygga din egen anpassade (grundläggande) första hjälpen kit

att bygga din egen anpassade första hjälpen kit:Du kan börja med och tomma metall eller plast kit eller en trevlig första hjälpen väska eller första hjälpen pack, då du kan fortsätta att lägga till enskilda objekt tills du har precis de poster du vil...

Hur man drar en tecknad Dodo

The Dodo: ett klassiskt komisk fågel, med en rolig formad näbb och är inte så svårt att konvertera till en tecknad tecken.Steg 1: Bas Rita en stor cirkel och en större oval längre ner, som så. SE TILL ATT RITA LÄTT.Steg 2: Bas Rita två böjda linjer f...

Surkål

hundratals (kanske tusentals) år sedan, upptäckte människor att om de använde salt, de kunde bevara mat skördas på hösten för användning under vintern. En av livsmedel bevarade att sättet är kål, och resultatet är en fermenterad produkt som vi kallar...

Roliga hantverk för barn: hur man gör penna formad penna låda.

Kul hantverk för barn är något som alla är på jakt efter, och detta DIY lätt hantverk av hur till göra penna formad penna Box som dina barn kan ta upp att göra som en kul DIY hem projekt att göra. Denna vackra Rainbow färgad penna formad penna ruta,...

Hur man gör roliga glycerin tvål

du kan snabbt och enkelt göra en uppsättning av roliga och söta eller eleganta glycerin tvålar. Jag är en kemilärare så jag gör dem för mina elever att använda för att tvätta händerna efter labs. Eftersom jag använder dem i skolan jag lägga inte någo...

Guldfisk formade Dumplings

om du har turen att besöka Xian, Kina, du är förmodligen på väg det mot Terracotta Warriors. Dock inte får missa är dumpling banketten! Jag kunde njuta av sådan en bankett, fylld med 18 olika dumplings i olika former, storlekar och smaker. Varje dump...

Hur man gör ankungen formade Cupcakes

dessa instruktioner hjälper dig att steg för steg processen att göra ankungen formade cupcakes. Detta projekt är en rolig och söt sätt att göra en behandling för speciella tillfällen, partier, eller ens varje dag. Någon kan slutföra detta projekt. De...

Hur att Linda en liten, oregelbundet formade föremål

jag har gjorts med inslagning gåvor i flera veckor nu, och jag kommer alltid med lite extra en dag eller två innan jul. Denna gång bestämde jag mig att lägga till en liten strumpa stuffer typ present till mina barn och deras makar. Min gubbe och jag...