Rörelse aktiverat katt skräp låda lukt fan
Detta är ett enkelt in för ett stinkande problem. (det fungerar bättre då det ser ut, jag bara snabbt ställa upp för att se om det fungerar)
växeln motion jag använt tänds i 5 minuter men kan ställas in för 10 eller 30.

Jag använde följande:

1 stor nog för kattlådan och för katterna att flytta i kartong
1 liten hårtork (2 dollar från en andra hand lagra, kan du använda ett vakuum men det gör mycket mer buller)
1 rörelse aktiverat strömbrytaren (35 dollar)
silvertejp
små förlängningssladd
tvätt torrare blad
gummiband

Se Steg
Relaterade Ämnen

Raspberry Pi rörelse aktiverat Transparent skrikande Ghost för Halloween

Hälsningar. Tänk med mig eftersom detta är min första Instructable. Men jag har byggt denna effekt för senaste Halloween och har haft några ganska bra resultat med den. Så jag tänkte jag skulle dela.Videor och bilder av min test setup för denna effek...

Hemlig rörelse aktiverat ghost projektor (AKA BOO rutan)

jag hade en ledig helg och beslutade att jag skulle dra något tillsammans för Halloween i år med alla bitar och bobs jag hade liggande. Detta är vad jag kom med! Det är i grunden en enkel laser projektor vilka projekt en bild på en vägg samtidigt sän...

Flora Rainbow LED skjorta som är rörelse aktiverat

Lyser som en galax med detta blinkande LED skjorta som lyser upp när du flyttar! Denna skjorta sätter mörkret lågor med 19 lysdioder och 8 olika LED-färger!InspirationJag blev inspirerad av en annan instructable - Fiber Optic klänningen för detta pro...

Rörelse aktiverat släppa spindel, låg kostnad, ingen programmering

i detta Intstuctable jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel rörelse aktiverat spindel som droppar snabbt och startles alla som går under, sedan dras in. Jag designade detta är en billig och praktisk elektronik projekt som en nybörjare kan göra....

Luktfri katt skräp låda

katt skräp boxarna stinker till höga himlen. Värre, många katt ägare gradvis vänja på lukten, skapar en besvärlig situation för hus gäster. Om du är en katt-ägare, kommer att detta DIY catbox ventilationssystem dramatiskt förbättra kvaliteten på ditt...

Rörelse aktiverat Halloween Spider

vi kör en särskild serie av anpassade Instructables för Ace Hardware, en annonsör på Instructables. Detta är först av tre awesome projekt har vi skapat interna med delar från vår lokala Ace butik.Jag ville skapa en motion-aktiverat spindel att sätta...

Rörelse aktiverat ghost prop

Detta är en rörelse aktiverat prop som du kan placera var som helst med ett vägguttag.Det kommer att lysa med svart ljus och PIR-sensorn med arduino utlöser reläet för att sätta ljuset på.Steg 1: Elektronisk mekanism Material som behövsArduino unoPIR...

Katt skräp skydd låda

För dig som har en katt i en appartement, ni alla vet hur irriterande katt skräp kan vara. Därför gjorde vi en katt skräp låda, så att kattsand stannar i rutan och inte rör sig i din appartement rymden:-).Vad du behöver göra denna låda är: trä, spika...

Håll oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat Sprinkler

Tror de lokala djur att din gräsmatta är deras personliga toalett? Hålla ninja mördare försöker smyga in i ditt hus? Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infr...

Katt skräp låda ventilation

Damm är inte bra för någon levande organism.Katt Strö sand verkar vara källan till damm.Det är därför jag har ställt in en helautomatisk filtrerade ventilation på katt skräp låda.Kärnan i systemet är ett aktivt kol filter. Filtret kommer att minimera...

Rörelse aktiverat Random Music Player

detta projekt kom att vara för alla de rätta orsakerna, leenden, skratt och dela lycka med andra. Jag känner mig välsignad att arbeta med en fantastisk familj och grupp människor som vardagliga generöst dela, gör och inspirera andra i den kreativa pr...

Bästa katt skräp cykel hinkar

varje cykel värd sitt salt har något sätt att bära last, och jag är inte först att tänka på med katt skräp hinkar. Men är jag bäst på det. Jag säger detta inte för att jag är egoistiska (även om jag är) men eftersom jag har haft flera hinkar falla sö...

Snabb Tips #3 - snabb och enkel rörelse aktiverat cykel chef ljus

Min El-cykel ledde huvudet ljus inte hade arbetat sedan jag fick den. Så... vad göra vad göra...?Jag bestämde mig snarare än avfall strålkastare eftersom den ser bra ut på cykeln, tills jag kan fixa det på rätt sätt, jag var tvungen att tillfälligt t...

Rörelse aktiverat utomhusbelysning

belysning är en av de viktigaste aspekterna av ditt hem eller företag. Men att av och på hela tiden är jobbigt, för att inte nämna energin går till spillo när du, oundvikligen, glömmer att stänga av dem för natten. Det är därför rörelse aktiverat bel...

Self vattning planter från katt skräp behållare

Hej alla,Jag har en katt som katt använder skräp. Jag gillar att köpa plastbehållare med kattsand eftersom de verkade ha bra återanvändning. Jag har hållit dem under en tid men aldrig visste vad med dem att göra.Våren kom och jag planterade frön för...

Billiga rörelse aktiverat kistan

detta är hur jag byggde en kista som har ljud, dimma, ljus och rörelse aktiverat lock. Att titta på en video ser min photobucket webbplats.Steg 1: Att bygga upp kistan jag började genom att skära en bit plywood till form och storlek på botten av kist...

Rörelse aktiverat Servo

detta är en grundläggande rörelse aktiverat servo som kan användas i en mängd olika projekt, och det är mycket enkel och lätt att göra. Om du använder det kreativt, kan du göra en massa saker med den. Till exempel använt jag mina för att skapa en rör...

Bygga en katt skräp låda fläkt med Arduino

en hideaway katt skräp låda är ett bra sätt att göra din lägenhet ser ut som en bostad för vuxna istället för galen katt damer. En dold skräp låda i ett skåp under handfat, eller byggdes till några andra möbler gör mycket för framträdanden, men vad o...

"Hund bevis" katt skräp låda

skräp kastruller är ett problem. Speciellt när man har en stor katt som inte får plats i en liten kattlådan och en hund som anser katt poop en delikatess. Det har varit en kamp för att hitta en kommersiell skräp låda katten kan komma in och hunden in...