Rusta upp en gammal hårborste med Plasti Dip
Jag hade tänkt att prova Plasti Dip för ett par år nu, jag har bara aldrig haft ett perfekt tillfälle att gå ut och köpa några för en särskild användning.

Jag var rensa ut mitt badrum när jag sprang in i mitt gamla hårborste. Jag gav det en känga genom mitt hår och... * AJ MIN HÅRBOTTEN! *. Visade sig att alla små gummi/plast tips på slutet av borsten hade fallit bort.

Se hur denna borste har lite sentimentalt värde, kände jag att jag skulle försöka fixa det upp med några Plasti Dip, och sätter tillbaka den i bruk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Digital Camo mönster med Plasti-Dip

jag har varit en lång tid lurker, men detta är min första "vänners kompatibla, så alla synpunkter kommer att uppskattas!Jag lärde mig om Plasti-Dip (en gummibeläggning används för alla typer av underbara program) ett tag sedan och beslutade att "...

Göra en baby Samus Aran med plast skräp (särskilda gäster: Caicedo-Langer familjen!)

Min familj har en tradition: ingen kastar ingenting till soptunnan innan jag bestämmer mig om jag kunde använda det för att bygga saker. Så tack till min mamma, min styvfar, min bror, mina farbröder och kusiner, jag har en full av verkstad... trash.E...

Omni_use USB-höljet och kul med plasti doppa

detta är min första instructable trots att jag har lurar på platsen i över två månader.Jag tänker att det är min första Använd i en serie (hittills 3) använda plasti dip för annat än det är avsett.material som behövs.-en kan plasti doppa ($11usd på a...

Bike högtalare fram och bak inför från gammal datorhögtalare med Bluetooth lagt till.

Uppdraget: att skapa en låg budget talaren system med bra volym att övervinna vägbuller. Min fru är i tillägg vanligt cykling bakom mig så det måste vara högt nog för henne att höra också.Steg 1: Cykeln i fråga. Tillbaka racket.Steg 2: Delarna. jag h...

Göra en Tyrannosaurus Rex (med plast skräp)

den är medveten om den enorma mängden plast skräp vi kastar för miljön. Och nu mer än någonsin, är viktigt att i skolorna lära att minska, återanvända och återvinna. Detta pedagogiska projekt kommer att visa hur man bygger en dinosaurie med plast skr...

Snabba upp din PS3 WiFi-anslutning med DD-WRT + DLNA

detta är för dem som inte är redo att ge upp på deras PS3. Problemet med PS3 är det har 802.11b / g wifi-kort som är begränsade och långsam. Efter att ha gjort nätverkstesterna det bara gav mig på de flesta 5mbps ladda upp och ladda ner hastigheten....

Rensa upp din whipper snipper axel med Dremel

Så du har förmodligen någon form av metall med ett fult klistermärke på den någonstans, inte bara lossnar det, förvandla det till en funktion!Jag har en whipper snipper axel kommer jag att arbeta på här så här är mitt projekt!Om jag vann formlabs täv...

Hur man bygger en låda med plast

denna video visar den mest grundläggande metoden att bygga en låda med plast. Det kommer inte att producera museum-produkter i kvalitet, men kommer att ge dig de färdigheter som behövs för att göra en grundläggande verktyg låda....

Hur ladda upp skisser till en Arduino med en trasig USB-Port / Chip

Välkommen till min allra första instructable :)För en tid sedan hade jag en sensor kopplad till min Arduino Nano men sensorn fungerade inte, så jag bestämde mig att få min multimeter kontrollera anslutningarna. Jag satte ena änden på 5V stiftet på se...

DIY anpassade Matt svart Macbook Pro - Plasti Dip

MacBook pro näthinnan displayen med Rust-Oleum Peel Rock (som Plasti Dip)1) mask av portar2) rena ytor3) sprutade fem skikt med peeling kostnad (mer = tjockare finish)4) lossna logotyp5) Låt den torka i 24 timmarSteg 1: Maskera ut portar Steg 2: Rena...

Hur man Plasti-Dip bilen

Vi har ägt vår ' 68 för över tio år och har sett dess färg tona, spricka och chip.Vissa områden var ner till metallen och vi ville göra något åt det innan det blev värre.Vi upptäckte Plasti-Dip *. Plasti-Dip är resistent mot sun blekning, vintern is,...

Hur till Plasti-Dip bildelar

idag, jag ska visa dig det korrekta sättet att plasti-dip interiör bildelarSteg 1: material: Behöver du följande: en kan (eller mer) av plastidip någon form av trasa eller handduk någon typ av rengöringsmedel/avfettningsmedel tidningen, och målare ta...

Använda Plasti-dip ändra Emblem färger

färg/ändringAnvända Plasti-dip ändra Emblem färgerJag tar inget ansvar för eventuella skador som kan komma till dig, helper/s och fordon."Jag gjorde det på TechShop" April 2012 på San Jose platsNu... Låt oss få till förfarandet:Steg 1: Ren yta o...

Hur man Plasti Dip bil fälgar

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur jag Plasti doppade min fälgar på min Subaru Forester. Plasti doppning är ett enkelt sätt att skärpa upp utseendet på dina fälgar samtidigt skydda dem samtidigt. Om dina fälgar är redan rostig och ridi...

Plasti Dip på galler

detta är min första Instructable, så bär med mig.Nyligen fick jag veta av underbara material, kallas Plasti Dip. Dess mest platser, men jag plockade mig upp på en Lowes nära min hemstad. Jag tror det här är cool och jag kommer definitivt att göra lit...

Hur man Plasti Dip Jeep Wrangler hjul (utan att ta bort hjulen)

Du kan använda Plasti Dip som ett billigt och enkelt sätt att uppgradera din Jeep Wrangler lager fälgar utseende. Plast-dip ger en tålig, varaktig päls som ser professionell, snygg och ren. för en video av detta Svårbemästrade Klicka på denna länk Pl...

PLASTI DIP fälgar "BLAZE" rosa

verktyg som behövs: (att jag behövde personligen) 3 burkar vita plasti dip sprayfärg 3 burkar neon "blaze" rosa plasti dip sprayfärg 1 kan släta plasti dip sprayfärg Rim renare, handdukar, däck av kort/band om nödvändigt ändra sommar/vinter fälg...

Hur man fixar upp en gammal cykel

Detta instructable visar dig hur att blåsa liv i en gammal cykel. I detta fall min mammas gamla cykel hon aldrig använt. Huvudfokus har du när sprucing upp en cykel målning, så ska jag fokusera mest på hur man korrekt måla en cykel ram, styret och st...

Hur till sätta upp en gammal Singer symaskin

Jag fick nyligen en fantastisk gammal Singer symaskin från min mormor. Det har varit roligt att lära sig hur man använder det och göra awesome nya hantverk ut om det, men innan jag gjorde att jag var tvungen att lära sig hur man ställer in symaskinen...