Så gör du: Altoids Tin USB driva Protector/bärande falldetta Instructable visar dig hur man gör en USB tumma driva protector/bära fall ur en Altoids tin. Om du är som mig och har flera USB tumma drivar, hjälper detta organisera del av ditt digitala liv! Detta enkla projekt kan skapas på fem minuter, om du har korrekta leveranser med dig.

*Update* jag har skrivit detta i den fickformat tävling, så om du gillar detta, rösta för det!!!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin USB Hub 2.0

detta är en uppdatering av min Altoids tin USB-hubb. Jag la en 5V grön LED (finns på radio shack) som lyser upp när den är nätansluten. Se till att kolla in min ursprungliga projektet.-Känn dig fri att borra ett hål i din burk och ansluta en LED till...

Altoids Tin USB-hubb

detta är en 3 port USB-hubb med en flexibel manliga port leder ut. Hela är mycket enkelt att bygga och är en rolig hårdvara hacka. Navet är också inbyggda i en altoids tin, nu får du några lustiga ser från människor när de ser du ansluta din flash-en...

COMBO USB driva med ALTOIDS kan

detta är min första instructable och jag har beslutat att göra en ny anordning med ALTOIDS kan. Här är en COMBO USB driva, som du kan gruppera alla din gamla blixt drivar in i 1, original och anpassade form bilresa. Njut och kommentera gärna!Men, jag...

Göra en Lego USB driva!

Har du någonsin tänkt din usb driva hade ett junky fall, eller var det knäckt? Tja, är detta platsen för dig! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en riktigt cool LEGO (eller Mega blok) usb blixt driva. Det är måttligt lätt, och tar b...

Skift-tangenten Usb driva (anpassade fall)

min gamla Usb driva fallet bröts idag så jag tänkte göra ett nytt anpassade fall och det var också ett gammalt tangentbord liggande i mitt hus förråd.Så, att utnyttja detta och bygga en skifttangenten USB-enhet.Steg 1: Få saker Vi kommer att behöver...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Enkla 9v USB-laddare i en Altoids tin

delar som användsAltoids Tin (tom)5V spänning regulator-i används en 7805Kvinnliga USB-portWireBatteri klippBatteriVerktygLödkolvLödaDrillEn filTillvalKrympslangSwitchObs: detta är min första instructable behaga tala mig hur jag gjorde :)Steg 1: 7805...

Altoid Tin tyst larm

Altoid Tin ultraljud tyst rum larmDetta är min första instructable, så ursäkta eventuella misstag som jag har gjort. Min flickvän har problem med sin rumskompis och var inte säker på om rumskamrat var på väg in i hennes rum utan tillstånd. Jag beslut...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

1W 445nm Altoids Tin Laser

jag detta instructable jag kommer att visa hur man gör en 1w 445nm laser i en altoids tin kan.Denna laser är kan bränna igenom nästan vad som helst. Det kan starta bränder pop ballonger, antända matcher, smält plast, bränna papper, klippa eltejp, gra...

Altoids Tin alkohol spis

jag har sett detta över hela internet, och bestämde jag skulle göra en själv. Det finns inte en hel del variation som kan göras till design, och det är ganska mycket en direkt kopia av spis design hittar du här: http://www.backpacking.net/makegear/al...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Hur man gör en Raspberry Pi fallet från en Altoids Tin

om du har en Raspberry Pi dator ombord, kan du göra en stor fall för det ur en Altoids mynta tenn.Du behöver:1 raspberry Pi dator ombord1 Altoids mynta tenn1 plast presentkort1 Dremel eller liten drill1 tenn snips eller diagonal cutterDetta arbete är...

Altoids Tin 1/8" Stereo Mixer

Min bilstereo har endast en "Aux ingång, men jag har flera prylar som jag vill höra på en resa utan byta kablar: MP3-spelare, talar GPS, Blackberry, XM spelare, Kindle, etc.Jag kunde inte hitta en kommersiell lösning, så jag kom upp med detta lite pa...

Hur man gör Altoids Tin högtalare

Alla vill ha högtalare, men de är ofta mycket dyra, och är inte bärbar alls. Chansen är stor att du har fått mycket av dessa semester eller födelsedag kort att sjunga till dig när du öppnar dem. Kanske fick du en oönskad gåvan som råkar ha en högtala...

Remote Control Altoids Tin

har någon någonsin frågat dig, "Kan jag ha en Altoid?" Men du är bara för lat för att nå över och lämna burken till dem? Här är lösningen på det problemet! Nu kan du enkelt köra altoids tin över bordet till din vän. Detta projekt är verkligen sn...

Desulfator för 12V bilbatterier, i en Altoids Tin

Hej alla!Efter ett år eller så av läsande och dreglar över andra människors fantastiska projekt på dessa sidor bestämde jag mig att slutligen göra en av mina egna. Här är min första instructable, en version av den populära batteri Desulfator, som jag...

Märkligt nog stark (hur man gör en Altoids tin elpistol)

förbereda har timmar av roligt chockerande vänner! Alla älskar Altoids och gör saker av Altoids burkar, så att du kommer att älska Altoids tin elpistol jag ska visa dig hur man gör. Bästa är att du kommer att behöva spendera lite till ingenting att g...