Scratch byggt elgitarrfinalen i en musik-klass tog jag byggde ett instrument. Så byggde jag detta.

Trä:
Lönn-hals
Paduak-kropp, spindeldockans
Okänd-greppbräda
Valnöt-beläggning

De elektroniska komponenterna köptes som en uppsättning och sedan lödas ihop. Mickar var köps separat. Jag la en annan switch för att välja antingen en eller båda av spolarna på varje pickup. Alla kontroll knoppar förutom den minsta switchen var bearbetas på en svarv från aluminium.

Ljudet är inte exceptionell och det finns vissa fret buzz, men du kan koppla detta in och spela upp den.

Kommentera gärna med frågor om instrumentet och byggprocessen.

Relaterade Ämnen

Hur man gör en R2D2 låg kostnad Full storlek Scratch byggt

Hia och Välkommen till min R2D2 bygga att någon kan göra med lite DIY färdigheter och lite fri tid.Detta bygga är en låg kostnad r2d2 med grundläggande DIY verktyg som de flesta har hemma och använder skrotträ och MDF och andra bitar som jag hittade....

Scratch byggt Blaster

bara ett foto instructable - ledsen jag inte visste om instructables innan så tog inte steg för steg bilder.Detta är mitt första försök till en scratch byggt Storm trooper blaster.Med formuläret planer Blaster byggare club hemsida skapat jag min egen...

Laserskurna z-Gantry för Scratch byggt CNC/3d skrivare

Denna gantry är en del av en 40'' x 18'' CNC dremel projekt som är för närvarande i verken. Utformningen av utlastningsanordningen och dess tillverkning är i trängande behov en instructable så att designen kan utvecklas.Berätta för mig vad jag kunde...

Helt Scratch byggt Tricopter

Hej alla. Hoppas du vet om drönare aka multirotors.De flesta av oss vet nu att dessa flygande maskiner är lugnt cossstttlyyyyy.Så jag bestämde mig att hitta sätt att göra em billigt och snabbt och effektivt.Så här ekvationen. Mindre motorer = mindre...

Scratch byggt Modellera raket

3... 2... 1... LIFTOFFHej alla! För detta instructable jag har skapat en kul 1 skede Modellera raket som kan hus A, B eller C motor! Denna guide kommer att vara för nybörjare och folk bara ute efter tips! Jag har varit i denna hobby för ca 5 år nu oc...

Scratch byggt eldklot skytte Tricopter

"Vad är detta? En repa byggt tricopter på Instructables? På en 250 racing storlek? Med 10 tums rekvisita? En pålitlig, smidig och innovativa YAW mech? OCH ETT ELDKLOT SHOOTER? Hur skapar jag en?"Tja, är jag glad att du frågade.(För en kortare In...

Scratch byggt Mirage 2000 RC EDF Jet

detta är första gången jag har använt denna typ av skum på ett flygplan före. För 45 sekunder planet var i luften var det jämnaste plan jag någonsin har byggt. Jag hade designat planet runt att göra EUF så effektivt som möjligt. Intag och avgaser är...

Helt Scratch byggt HO skala lokomotiv

Scratch byggnad i HO skala railroad hobby är vanligtvis begränsad till byggnader, strukturer och rullande materiel (personbilar, frakt bilar etc.).Scratch byggnad i form av lok är vanligtvis begränsad till att göra befintliga köpta loco mer äkta titt...

Scratch byggt SkySurfer

Det råder ingen tvekan att sky surfare är det bästa planet på marknaden för nybörjare!Jag tror på att göra inte köpa, jag har aldrig köpt någon planet tills nu utom en Q450 storlek ram, om du vill spendera pengar, sedan spendera dem på saker som du i...

Scratch byggt Micro Quad Copter

För några år sedan köpte jag en mini quad copter för mig själv som en julklapp. Jag lärde mig flyga denna mini quad copter och som inspirerade mig nog att bygga en DIY quad copter. Jag bestämde mig att läsa mer om dessa mikro elektronisk så detta är...

Scratch byggt deltavinge RC plan

efter att vara trött på att använda annan bemannar mönster och PDF-filer. bestämde jag mig för att göra min egen! Jag kom upp med en bas design och gjorde upp kroppen när du skapar planet. Jag visste att jag ville ha en bäck kantad kroppen att minska...

Nerf - "Solodart" Scratch byggt Blaster

Har du hört talas om Snapbow? Det är en enkel, nästan rå hemlagad Nerf blaster i huvudsak tillverkade från PVC-rör. Inte den enklaste sak i världen att göra, men definitivt billigare och enklare än den + båge. Efter att ha misslyckats att göra det se...

Nerf Laser Module (Scratch byggt)

min ursprungliga idé var att utforma ett internt batteri drivna 5v laser modul laddas via USB, men detta komplicerades av behovet av en övergång till dela konfigurationen av 4 AA-batterier i två parallella arrangemang (du inte kan ladda ett 5v batter...

Awesome modell Rocket Scratch byggt från lätt-tillgängligt material

Tro det eller ej, kan du bygga en awesome, två steg, Modellera raket bara från delar kan du hitta i din genomsnittliga hem och några material tillgängligt online och på en vanlig järnaffär. Varför köpa en modell rocket kit när du kan uppleva spänning...

DIY Scratch byggt Mark Watney The Martian utrymmehjälm (ett försök att göra en replik)

Jag kom in i utrymme tävlingen... Vänligen rösta!För detta projekt behöver du:kartong (stor låda)silvertejp (silver)http://www.ebay.co.uk/ITM/silver-Duck-Duct-Gaffa-...elektrisk tejp (orange)limsax och, eller en mattkniv (var ytterst försiktig när du...

Scratch bygga dina egna quad-copter!

För detta instructable jag kommer att visa hur jag scratch byggt mina egna quad-copter!Steg 1: Vad skall man göra?Först trodde du måste tänka innan de ens köper ett enda material eller del är vad vill du göra? Vill du ha något som är kul att flyga? e...

Hur man bygger och Arm en skala modell slagskepp från Scratch

Välkommen till den fascinerande världen av R/C BIG GUN örlogsfartyg bekämpa. Så vad exakt är R/C örlogsfartyg bekämpa? Det är en hobby där skala modell krigsfartyg, beväpnade med lågt tryck CO2 kanoner eld små kullager på en motstående fartyget. När...

Elektrisk trehjuling

med den dramatiskt ökad tillgången till verktyg och resurser som medföljde kommer åt college, jag ville bygga en andra elektriska fordon, finare, mer kraftfull, och mer kul än min tidigare. Detta är resultatet av mina ansträngningar.Detta var min för...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...