Seed starter växthusgaser tillverkad av å materialmin sista växthuset var övervinna med mögel, så för att förhindra ge mögel en plats att leva jag slutade kasta. Men jag ville börja nya frön snart och jag arbetar med en begränsad budget så att göra en resa till den lokala hydroponics butiken var uteslutet. Jag kunde göra en ny med material på hand i sann diy stil
Se Steg
Relaterade Ämnen

Repurposed inomhus fröplanta Starter växthusgaser

För detta projekt bestämde jag att jag skulle få in våren anda av saker även om det är fortfarande bara i slutet av januari jag längtar för dagar när jag kan komma tillbaka i trädgården igen. Så för detta projekt fick jag en idé från en gammal butik...

Seed Starter

om du befinner dig i februari längtan för färska örter och ljuset, spendera resten av året samla plastflaskor för dessa frön förrätter. Som en bondes dotter, jag kan vanligtvis ta hand om växter, men de löper störst risk att dö vid fröplanta scenen....

Seed Starter krukor gratis!

Detta instructable är min post för den gröna design contest. I detta instructable jag ska visa dig hur du skapar två utsäde start krukor av upp-cykling en vattenflaska. De flesta av oss använder dessa slags flaskor vatten ganska ofta och slänga dem u...

Hur man skapar en Self-watering Seed Starter

det är den tiden på året att få dina frön upp och går i ditt hem, för att förhindra sena froster från gör skada om du planterar dem direkt i din trädgård. Också börjar fröna inomhus innebär att de kommer att producera (blommor, producera etc.) förr....

Inomhus seed starter

Seed Starter gjorde jagväxa lampor var 10 dollarvirket jag hittade i min bakgård...

Seed Starter/inomhus plantering hylla

Inget riktigt svårt om detta, och jag har sett andra göra liknande hyllor, men jag la till något som jag inte har sett ännu och förhoppningsvis det kommer att sporra andra att tänka på ändringar till deras inomhus utsäde förrätter och kök örter hyllo...

Origami kub seed starter

när jag letade efter seed starter tips kom jag över ett antal papper seed starter. Så jag lära mig att göra det alittle kreativ, dvs att omvandla en origami kub i till seed starter. Det är så enkelt. Först gör en origami kub, ilearned att göra det fr...

Shot & vin Glass Terrarium / Seed Starter

jag inte trädgård som jag använder till, men när jag gör, jag börjar växterna inomhus - få en hoppa på kort Michigan somrarna. För att starta min frön, använder jag slutna behållare.Jag ville alltid göra miniatyr inneslutna terrarier.Jag arbetade med...

Billig Seed Starter

de senaste åren har familjen började frön för vår trädgård. Vi har provat några olika kapslingar från köpta, till flytande start facket i våra akvarium. (det fungerar om du inte sjunka facket med filtret) De största hindren var ljus och temperatur. V...

Återvunnet box seed starter

som våren börjar komma fram många av oss som för att få frön startade inomhus för att se till att de tar men utsäde startpaket kan bli dyrt beroende på var du handlar och hur mycket utrymme du har att växa. Men med detta lilla knep du kan spara penga...

Livet Seeder - göra en inomhus seed starter

Hej alla,i denna instrucable kommer jag att dela med dig min nyaste design, liv seeder..vad? livet seeder är en enkel inomhus frö startar maskinen. den har en grundläggande ram med inbyggda lampor och fläktar. Det är helt justerbar eftersom anläggnin...

Hemmet gjorde seed starter

jag gjorde detta fack för att starta några frön i för trädgården. Det är botten av en platt av konserver. Jag fodrade den med aluminiumfolie för två anledningar, en är att hålla oversplash vatten och två är att reflektera ljus för växterna när de bör...

How to make a seed starter from a paper roll

Steg 1: Mät din rulleSteg 2: Markera din rulle med en penna Steg 3: plattar din rulle och drar en rak linje över rullenSteg 4: skär ner på linjenSteg 5: Använd skär 1/2 tum runt botten på rullen veck som en guideSteg 6: Vik vänder över till en annanS...

Seed start - starta dina grönsaker på gammaldags sätt!

Start tips och råd från kunniga folk på hög slåtter ekologiskt utsäde utsäde....

Enkla Green House/Seed Starter

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel grön hus av en klar plastbehållare.Steg 1: material -frön-smuts-klar plast behållare-hushållspapperSteg 2: Pappershandduk Vik en pappershandduk så det passar in i plastbehållare. Kontr...

PI papper seed starter

färdig produktSteg 1: material lim pistol eller bra substitutfrönsaxpapperlinjal eller måttbandwriting redskapenSteg 2: att göra formerna dra skära linjer för att göra de bitar som ska göra formen.Steg 3: limma allt tillsammans limma sidorna av veck...

Sparbössa tillverkad skrot material

i detta projekt tog jag skrot material:WoodAkrylatt göra en låda för att samla in pengar för utskrifter som görs på TechShop Soma.Jag hittade en skrot träbit, som var en bit bort från tabellen sågen, så det var fyrkantiga så det skulle bara kräva tab...

Cupcake Seed Starter

någonsin vill odla dina egna grönsaker men är för billigt att köpa dessa $5 eller 6 $ utsäde germinators på lokala trädgården eller järnhandel? Ja nu behöver du inte också, eftersom om du har en fest på ditt hus och människor med barn är kommande cha...

Hydrokultur AeroGarden seed starter fack-hemgjord

jag vill få utsäde förrätt facket för min Aerogarden, men på $ jag kunde inte göra det i år. Så jag har några skumgummiplatta isolering på rätt djup så jag tänkte jag skulle försöka att göra mitt eget.http://www.AEROGARDEN.com/media/WYSIWYG/kbase/GST...