Sega honung jordnötssmör kakor med en Graham kracker skorpaSega honung jordnötssmör kakor med en Graham kracker skorpa

Först och främst, jag älskar att baka; en av glädjeämnen bakning gör och att ändra recept för att göra dem en signatur behandla som har familj, vänner och även grannar ber dig att göra mer. För det andra, vem älskar inte en stor jordnötssmör cookie?! Speciellt en med extra jordnötssmör och-- få detta --honung! Några av er kanske känner lite partisk mot detta recept på första titta på det, men tro mig - mormor att även be dig om en kopia av den. Slutligen, Detta är min egen personliga recept.
I grund och botten jag sökte för ett recept som passar mina preferenser (extra jordnötssmör och en mjuk, chewy textur) och därifrån, jag gick in i vad jag vill kalla "Mad Scientist läge" (eller, MSM för kort). Kom ihåg att presentationen är bara hälften av slaget--cookies behöver smak bara så bra som de ser ut!

*Obs: jag dubblade satsen eftersom de försvinner snabbt!

** jag måste erkänna, jag har använt både mandel smör och jordnötssmör i detta recept och jag älskade mandel smör receptet, så jag är även det i detta Instructable... mycket få ändringar skall göras för det dock. Där det finns variationer, jag kommer att göra en dubbel asteric tecken (*).

Levererar som du behöver:

 1. 2 blanda skålar
 2. Elvisp
 3. 1 stor Zip-Lock påse
 4. Cookie blad (jag använder sten fack)
 5. Matlagning spray * (om du använder en icke-stick cookie blad, behöver du inte detta)
 6. Brödkavel
 7. Sil
 8. ** Bakplåtspapper
 9. ** Matberedare (för Rostade mandlar) / / eller mallet

Ingredienser

 • 16 oz. jordnötssmör (jag föredrar den extra tjockt jordnötssmör eller honung jordnötssmör)
 • ** 16 oz. krispigt mandel smör (eller smidig, eller ens jazz det upp med maple mandel smör)
 • ** 5-8 oz. hela mandlar... det är verkligen upp till hur mycket du älskar mandel.
 • 3/4 dl honung (Kontrollera att du har extra honung duggregn på toppen!)
 • ** lönnsirap för lätt regn
 • 1 kopp smör, mjukt
 • 1 kopp vitt socker
 • 1 kopp packat farinsocker
 • 2 ägg
 • 6 matskedar kärnmjölk
 • 2 tsk vaniljextrakt
 • 1 msk gräddfil
 • 2 1/2 koppar alla ändamål mjöl
 • 1 1/2 tsk bakpulver
 • 1/2 tsk salt
 • 1 låda graham kex (helst honung, eller du kan prova kanel socker för en ny kick)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad tårta med choklad Graham kracker skorpa

You gonna Love detta recept. Detta recept är verkligen speciell för mig, det är min mormor. Hon var en så underbar kock och baker. Jag är glad och hedrad för att ha alla hennes recept är vidare till mig. Några dag s sedan jag äntligen beslutat att bö...

Jordnötssmör kakor med sylt hjärtan

du kommer att älska dessa lätt söta cookies!Kolla in det påNestvår lilla stads hemman på prärien!!Mums i magen!...

3 ingrediens jordnötssmör kakor

Detta är min första Instructable, så jag hoppas du njuter!Steg 1: ingredienser1 kopp socker1 dl jordnötssmör1 äggSteg 2: Värm ugnen till 350 grader och grädda i 10-12 minuterLägga till ingredienser för att skål och blanda alla ingredienser tills kräm...

Världsklass jordnötssmör kakor

dessa är Sega och läckra jordnötssmör kakor! Jag hittade receptet ett tag tillbaka och förändrade det lite. De är lätta och tar bara ca 30 minuter eller så att göra. Njut!Ingredienser:2 koppar socker2 dl jordnötssmör (jag föredrar krämig, men använda...

Gluten fri jordnötssmör kakor

Gluten fri jordnötssmör kakor. Detta är en gluten fri jordnötssmör cookie som smakar som en traditionell jordnötssmör cookie. Jag har gjort tre ingrediens jordnötssmör kakor i år, men jag har alltid kände att de saknade något. Så ställa jag i mitt kö...

Havremjöl lönn jordnötssmör kakor

havregryn lönn jordnötssmör kakor recept:1 kopp havre mjöl1 kopp mäktig lönn jordnötssmör½ dl lönnsirap1 ägg½ tsk bakpulver¼ tsk saltRecept Vägbeskrivning: Värm ugnen till 350 grader. Sålla torra ingredienserna och ställ åt sidan. I en stor skål gräd...

Mormor 's havregryn jordnötssmör kakor

detta är ett recept för min mormors cookies vidare generationer komplett med en hemlig ingrediens som har utelämnats i receptet av uppenbara skäl.Steg 1: ingredienser Det första steget i att göra mormors havregrynsgröt jordnötssmör kakor är uppenbarl...

Inget krångel jordnötssmör kakor!

Runt här, min pojkvän är som äter kakor, men tyvärr är jag en super farliga bagare. Det är därför när jag listat ut hur du gör dessa super enkelt, inget krångel jordnötssmör kakor, jag visste jag hade att dela receptet!Behövs:1 kopp ljusbrunt socker...

Honung jordnötssmör banan rulla upp

Steg 1: ingredienser 1/4 dl honung (helst lokalt)1/2 dl jordnötssmörGäng bananer8" eller 10" mjuka mjöl tortillasSteg 2: Mix honung och jordnöt smör tillsammans i en behållare som du kan stänga och håll vänster overs för senare. Spoon ut det bel...

Fo'shizzle jordnötssmör kakor

dessa cookies är super fluffiga och lätta, men på samma gång de är Sega. De är så bra, du kommer att vilja äta dem alla på en gång.Steg 1: ingredienser För dessa underbara kakor behöver du:1.) 1 kopp farinsocker2.) 1 kopp vitt socker3.) 1 kopp smör s...

Lätt, felfri, 3 ingrediens jordnötssmör kakor

Det finns ingen jordnötssmör cookie som är bättre än dessa. Jag vann en gång (av misstag) en dessert tävling med dessa 15 minuters cookies. Det var en husmanskost, och jag visste inte att desserter som bedömdes--jag behövde bara något snabbt att föra...

Glutenfri, mejeri-fri, lätt jordnötssmör kakor

dessa super lätt jordnötssmör cookies är glutenfri, mejeri-fri, och smakar bra! De har endast tre ingredienser och är kul att göra med dina barn. Prova dem, och låt mig veta vad du tycker!Steg 1: ingredienser 1 kopp krämig jordnötssmör (jag gillar Ji...

Hur göra hälsosamma och läckra jordnötssmör kakor för hundar

Som en ivrig hund älskare, har jag spenderat alldeles för mycket pengar på hund trakteringen på olika butiker. När mina hundar började gå upp i vikt började jag ägna mer uppmärksamhet åt innehållet i vad jag var utfodring dem. Jag blev överraskad av...

Big Apple och jordnötssmör kakor

Frisk nog att äta till frukost och god nog för alla i huset vill ha en till efterrätt. Ett parti bakar ungefär 18 stora cookies. visade bilder visar en dubbel sats med en extra apple lagt till bara för att.Steg 1: Samla dina ingredienser och Värm ugn...

Gamla mode knaprigt jordnötssmör kakor

Min mormors recept för henne när hon gifte sig 1926. Min mormor hade 12 barn, min mamma var den yngsta, som älskar kakor så mormor gjorde dessa ofta. Detta var hennes recept att hon skrev ner på en gammal bit av tapetserade gav till min mamma i 1965....

Lätt saltade sockerkulör jordnötssmör kakor

dessa är läckra och superenkel att göra, samt vara vete och glutenfri. Nötig, choklad och oozing med saltade sockerkulör godhet. Bara följa dessa enkla steg och njut...Steg 1: Samla dina ingredienser Behöver du:• En liten burk jordnötssmör - 8oz / 22...

Dubbel choklad jordnötssmör kakor

Ah, choklad och jordnötssmör... kommer du att se massor av recept med dessa två ingredienser! :-)Ingredienser:125g mjukt smör75g ljusbrunt socker50g strösocker100g slät jordnötssmör (utan tillsats av socker, jag gillar hela jorden)1 stort ägg (kallt)...

Enklaste jordnötssmör kakor någonsin - glutenfri! 3 ingredienser bara.

Awww ja. hatar komplikation i köket? Älskar dig lite jordnötssmör? Om du är celiaki som min man eller gift med en, som jag, du måste ha en gå till cookie som är lätt att hantera. Tre ingredienser, en en till en, någon tid i ugnen och du är klar...Ste...

Gluten fri jordnötssmör kakor: 15 minuter början till slut!

Detta är ärligt en av de bästa och enklaste kakrecept runt. Du hittar variationer på temat på Instructables, men vi gjorde bara dem för några snabba och enkla sommaren cookies, och vi tycker de är underbara att dela vår version!Bara fyra ingredienser...