Simi auto marshmellow pistolokej att börja jag har provat alla möjliga sätt ingen gör en marshmellow pistol automatisk och utan costom att göra någon form av våren action sak i en verkstad jag tror inte det finns ett sätt. men här ett trevligt sätt att uppnå simi auto-ness. nu din antagligen kommer att säga "ja vad aboutthis? Jo det är närmare ett hagelgevär inte du tror?
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt PVC pipe mini marshmellow pistol

detta instructable visar dig hur man gör en marshmellow pistol som skjuter mini marshmellows. de är roliga att använda i marshmellow slagsmål med vänner, syskon, eller ens för att skjuta på husdjur. Det skadar inte och de får ett mellanmåldu behöver:...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

Knex Pseudo semi auto Assault pistol

efter komma med en idé, jag trodde jag skulle göra något liknande det och detta är vad som kom ut: en pseudo semi auto pistol kan eller fotografering både skott på en gång, seprate eller i en explosion som läge.Fördelar:Bra utbud för en semi-autoRAM-...

Min knex SARBG semi auto gummiband pistol

detta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.Steg 1: Avtryckaren Ratchet utlösaren är vanligt förekommande bland en massa rbgs. Det är enkelt och kan i princip göras till någon fo...

Lager för bunduk's semi-auto rbg pistol

detta är ett lager till bunduk's semi-auto rbg pistol. Det OK om du är stadig men lite vinglig om du är skakig,Fördelar:För ökad bekvämlighetkan stabilisera ditt målanvänder inte många bitarser ganska cool!Nackdelar:Kinda vinglig om du är ostadigEn m...

Den semi-auto, Blowback Pistol instruktioner!

Här är den långa väntade semi automatisk blowback pistol av blå mulle, äntligen göra en fullständig utseende. Att föra en verkligen semi automatisk bakåtblåsning mekanism som enkelt kan sättas in i ett gevär plattform. Den dominerar lätt någon inomhu...

Hur man gör en lätt semi-auto Spud pistol från en brandsläckare plus räffla

Detta Instructable visar dig hur man gör en air kanon ur en brandsläckare och PVC och hur man gör en räfflad pipa utan några komplicerade maskiner. I slutet av detta Instructable, kommer du lära dig hur man gör en spud pistol som kan hålla ≤200 psi u...

Knetix semi auto knex pistol

detta knex pistol skiljer sig från andra semi auto vapen eftersom i stället för handkraft för att dra tillbaka stiftet, spänningen av såret gummiband används, att utlösa lättare att dra och mycket osannolikt att bryta när du dra.Jag ger kredit till e...

Semi auto gummiband pistol

detta är en instructable om hur man gör en trä semi auto rubberband gun. Jag har gjort mina egna mönster och jag designadeDetta gummiband pistol i 3D på vectorworks 2008 för en klassprojektet. Detta är en komplex växellåda och det är ganska svårt att...

Auto vatten Pistol Nerf Gun hacka - v1

Efter att ha kommit över några bilder av en vindrutan bricka pump trodde jag omedelbart "elektrisk vatten pistol" hacka sig själv inte är mycket svårt och kan hacka in i de flesta toy guns. Jag gick med en nerf pistol som mina barn har ett skjul...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Full auto bb pistol

en full auto bb gun min pappa gjort av butiken köpte hårdvara saker inget annat. Frågan är: kan du göra det? Gå vidare och ge det ett försök!Tips: Det finns mer än möter ögat!FRÅGA INTE MIG FÖR HANDLEDNING SOM DET ÄR EN UTMANING ATT GÖRA DET SJÄLV!...

Recension: Blå Mulles K'NEX Semi Auto Blowback Pistol

Jag låter bara videon tala för det är själv. BTW, jag säger inte att vapnet fungerar inte någonsin, men jag säger att det definitivt inte fungerade för mig. Välkommen att lämna en kommentar.-Röda boken av Westmarch...

Min semi-auto knex pistol

gott nytt år!Jag gjorde denna 4 månader sedan: O finnaly fick lägga upp den: POm du har några tips eller mods skulle det vara trevligt att lägga dem.Njut!Steg 1: handtaget och hammare både enkel att göra: PSteg 2: trigger och lägga till hammaren det...

Semi-auto K'NEX pistol

denna pistol är en 8 skott semi-auto gummiband pistol med en twist, dess gjord helt från K'NEX!!! När du tänker på det är det en mycket enkel mechinism, kom jag över det när jag försökte bromsa elden i en helt automatisk pistol (fullt auto pistolen v...

Knex Mini Semi Auto gummiband Gun (MSARBG)

Här är några instruktioner till min K'NEX MSARBG eller Mini Semi Auto gummiband pistol. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå direkt till instruktionerna.Steg 1: Saker du behöverSaker du behöverSteg 2: Handtag, kropp, hjul och trigger Här är handta...

Verkligen Semi Auto

jag har läst igenom försöker hitta en K'nex pistol som är verkligen semi automatisk (och skjuter mer än 6 fot). Mitt sökande kom upp med ingenting. Jag menar verkligen semi-auto, en pistol som behöver inte pumpas sträckt. bultad, eller har en ram som...

Knex ACOG pistol sikte

detta är min ACOG räckvidd (avancerad bekämpa optiskt pistol sikte för er som inte vet), det är ganska enkelt men kan vara lite tunn.Bild 1: Vapnet i sigBild 2: Sikta ner synenBild 3: ACOG syn fäster till untd103's shotgun)Bild 4: Sight bifogas Kinet...

Göra en helautomatisk BB pistol för under $5

jag vet inte om detta har setts på Instructables, men här är min version av en fullt auto bb pistol. Detta bad boy skjuter ca 15-20 bbs en sekund. Det verkligen cool och förstör burkar och kartong. Försiktig var, denna pistol kommer också förstöra gl...