Skala 1:1 Eva från filmen Wall-eHi. Har äntligen fått till att göra en annan instructable!

Detta instructable matas in i orkanen lasrar Contest.
Im just nu försöker förnya konsten Avd på skolan där jag jobbar och del av som jag får en laserskärare. Jag vill visa eleverna hur man designar saker för maskinen och förhoppningsvis inspirera och informera dem om möjliga alternativ för deras framtid kunde ta i världen av konst och design. Jag vill också eleverna att utformning och produktion saker att de kan sälja för skolan att generera mer intäkter för avd.
Just nu vore im arbetar på olika sätt att höja 50k för att göra upp Avd och vinna en laserskärare en ginormous hjälp att föra konsten Avd uppdaterad.

Detta är hur jag gjorde Eva från filmen Wall-e. Det var en av mina sista bitar för Uni. Jag studerade Modelmaking för Design och Media. Dess kurser så här jag vill verkligen att informera och förhoppningsvis inspirera barnen i skolan för att titta på.

(Du kan också se i bilder en annan litet skulptera projekt pågår - det kommer att bli en annan instructable!)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en mjuk leksak EVE från filmen WALL-E

om du har stupat förälskat med filmen WALL-E, men att göra en WALL-E robot är för komplicerat för dig, varför inte göra en mjuk leksak EVE, det är faktiskt riktigt enkelt och mina barn älskade det (och de är alla pojkar). EVE (Extra-terrestrial Veget...

Knex Wall-E

från den nya Disney Pixar filmen, Wall-E. Jag vet att det inte ser ut som honom, eftersom... det är gjord av Knex!Steg 1: Wall-E Försöka bygga om du kanSteg 2: Fler delar av min Knex Wall-E better veiws...

Ägg Eve robotar från Wall-E

om du eller dina barn älskar filmen Wall-E, kommer du att älska dessa. Det är ganska enkelt. Allt du behöver är några ägg och vissa markörer. Rita några ansikten i dina ägg, (se till att en är den viktigaste Eve från Wall-E!) och din gjort! Det är en...

Hur man gör en Wall-E Galaxy T-shirt

nyligen, min son har varit besatt av filmen Wall-E. När han var in i bilar, var det mycket lätt att köpa honom bilar merchandise. Att hitta Wall-E godsaker, är dock lite svårare. Så, varför inte göra honom några nya Wall-E t-shirts?!?!När du tittar p...

Den Solar Powered Electric skalle "Frankenstein Look" del II

Elektriska Bonsai del II - Lys upp henne!Frankenstein utseendetav: Jeff Wilson SR och Eva Cooper"Jag gjorde det på Techshop" San Jose Ca.http://www.Techshop.wsInledning: Lägg till Solar Driv LED och få det att fungera.De objekt som används har u...

Bygga en "Interocitor"-en främmande kommunikation enheten Steampunk Bonsai den sista delen

Jag byggde en "Interocitor" av misstag! Se den märkliga utveckling som började ta form.Av: Jefferey Alan Wilson Sr.http://www.entelitec.us"Jag gjorde det på Techshop San Jose Ca."http://www.Techshop.wsFörst detta var att vara den sista...

Skriva ut vattentät plast kartor

göra din egen vattentät kartor genom att skriva ut direkt på plastfilm... sopor påse film. Detta är inte helt enkelt laminering papperskartor.Slutresultatet av detta enkla projekt är en 100% plast karta som är tunnare, lättare och hållbarare än pappe...

Hur man gör papper Mini

detta är en grundläggande handledning om produktionen av "papper minis" med Heromachine, Hero-O-Maticeller Marvels hjälte Generator skapa stand-up siffror för gaming tabellen. Vad är bra med papper mini är att du kan skriva ut dem färg eller B &...

Raspberry Pi CD Box Robot

Engelska:Detta projekt är ett arbete som tar många helger. Min son, Gabriel, såg filmen "Wall-E" och föreslog att vi byggt en liknande robot. Jag ser denna modell i Dx.com och låt dig inspireras av den.Vi använder något biten vi hitta här på hem...

Brobot: Känslomässigt lyhörd roboten

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Jag satt i min lägenhet en dag försöker tänka på ett projekt för min helt nya Arduino Uno micro controller. Pixar filmen Wall E va...

DIY PIXAR: M-O (mikrob Obliterator) renare Bot

Hey Instructabrarians, det är juli 27th och vet du vad det betyder! Antagligen inte eftersom jag bara gjorde det upp, det är PIXAR Animation Fan vecka! Folk, om du någonsin sett min DIY PIXAR monter på San Mateo Maker Faire, du vet att jag är en mega...

Fönster monterade sol varmluft ugn (aluminium bjälklaget baserat)

god kväll Välkommen till min post för "Off the Grid tävling". Jag presenterar för er en produkt syftar till att sänka din vinter uppvärmning räkningen och carbon footprint genom att generera värme gratis med hjälp av kraften i solen!Projekt som...

Elektriska Bonsai "En ny hållbar tema konstform" Intro-del #1 historien om blåsigt

Introduktion-varför hållbar Tema konst?"Jag gjorde det på TechShop" San Jose Ca.http://www.Techshop.wsDetta är den första delen i en serie och införsel till en ny konstform jag kallar "Elektriska Bonsai".Det finns vissa grundläggande r...

Shoeflower!

Nyligen, jag tittade på filmen Wall-E. Det var ganska häftigt. Jag inspirerades av boot anläggningen i filmen, och beslutade att göra min egen.Så är här en liten återvinning jobb jag gjorde med några gamla skor. Skorna var gamla och illaluktande, men...

Bygga en solpanel, EVA filmen stil.

Bygga en solpanel, EVA filmen stil. Detta är en fortsättning på min andra instructable "Hur löda solceller ihop". Bilden ovan är på panelen ifyllda. Denna panel sattes upp juli 2013, om producerar en genomsnittlig topp 40 watt. Den är inställd i...

Stor skala Vinyl Wall "Konst" (från befintlig bild)

målade Accent väggar är för modell hem byggdes 2004. här är att flytta på.Så, vad göra med en tom vit vägg..?Steg 1: Bild och leveranser Leveranser: bild, Vinyl dekal backas ark ($10 från Amazon), rakblad, tålamod.Först hitta en bild som kommer att ö...

Batman EVA skum returer/Dark Knight Hybrid Suit Full bygga - (Pic Heavy)

Hej där!Detta är en första gången Instructables bygga för mig så björnen som i åtanke :-) Jag aldrig gjort en av dessa men kan jag säga jag har hittat det så givande och im så glad att ge dig all kunskapen jag har byggt under månaderna till nu.Jag sk...

Bygga en Eve-dräkt från Disney/Pixar's Wall-E

min 9-åriga dotter ville gå som Eve (från Disney/Pixars film, Wall-E), men det fanns inga dräkter till salu. Så beslutade vi att bygga en. Det tog några kvällar, men var en stor hit.För detta Instructable behöver du:-en white trash kan-varm limpistol...

Kartong Wall-E

mina vänner pratade om att bygga Wall-E (TM) robotar för deras barn att måla. Det finns några bra instructables för komplexa bygger, men detta är enkelt projekt och allt du behöver är några kartong, cutter, lim, färg. Kan bygga upp honom!Steg 1: Få k...