Skugga skärmen för luftkonditioneringen kondensorni detta Instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en skugga skärmen för min centrala AC kondensator.

Kondensorn är i direkt sol från 9 till 1:30 PM. Jag har inga träd för skugga så jag bestämde mig att bygga en skugga skärmen för att minska belastningen på enheten och förhoppningsvis minska min elräkning.

Hålla tre saker i åtanke när din plan: luftcirkulation, luft cirkulation och luft cirkulation.

Först, jag ville hålla någon vertikal skugga tyg minst två fötter från enheten för luftcirkulation är mycket viktigt.

Det andra befatta jag inte mig själv med skuggning upp på enheten. Jag tänkte fan bladen skuggning norra sidan något. Jag ville inte att begränsa cirkulationen genom att bygga något som skulle täcka upp.

Tredje skugga tyget på sidorna sträcker inte sig till marken och är andningsförmåga.

Jag tror jag kom med en design som erbjuder maximal skugga utan hindra cirkulationen.

Tack för att kolla min instructable. Jag ser fram emot din feedback.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Inverterad skuggor: en polarisering ram

ΒΛΈΠΟΜΕΝ ΓᾺΡ ἌΡΤΙ ΔΙ ' ἘΣΌΠΤΡΟΥ ἘΝ ΑἸΝΊΓΜΑΤΙ(För nu ser vi genom ett glas, darkly) 1 Kor 13:12Vanligtvis, om du placerar ett objekt mellan ljuskälla och observatören, kommer att det blockera ljuset och kastat en mörk skugga. Här kan objektet, som mås...

Mod brödrost och har retro konst rostat bröd till frukost

Ja, jag har fångats av toast modding vågen och gjorde min egen. Bara några aluminium eller rostfritt stål och en vanlig brödrost kan göra susen.Steg 1: säkerhet Innan du börjar, måste du vara helt medveten om att det här drivs från elnätet ochsom såd...

DJI Monitor skugga

Jag älskar min DJI Phantom 4 men försöker flyga i solen kan vara ett problem. Även med skärmens ljusstyrka vänt hela vägen upp, kan bilden tvätta på en solig dag vilket gör det svårt att se var du flyger. DJI erbjuder en monitor nyans som du kan köpa...

Fixa värmen

du behöver en insexnyckel och en tång nål näsa för denna uppgift. Om värmen i byggnaden är på (t.ex radiatorer i korridoren är varm) men värmen i enheten verkar inte fungera (även med kontrollen visade hela vägen upp till 5), den PIN-kod som styr flö...

Posten lampa med kork Base & Mesh sfär skugga

För min första instructable, jag vill dela ett snabbt och enkelt projekt som jag nyligen gjort som en del av en födelsedagspresent till min fru. Det är lätt att bygga och kan göras på bara några timmar.På våra hem, har vi pratat om hur inresa och huv...

Cocktail parasoll ljus skugga

Parasoll skuggar du från solen som är stor ljusstyrka. Så varför inte använda mycket liten cocktail parasoller för att skugga du från ditt rum ljus som är liten?Denna cocktail parasoll ljus skugga är så enkel att göra. Det i princip bara sticka cockt...

Trädgården stödmur--plast fönster skärmen och cement

detta är en låg stödmur läggas till basen av ett armeringsjärn spaljé på en sluttning att skapa ett radhus där plantera vinstockar.Spaljé görs bara genom att hålla ändarna av järn armeringsjärn i marken, och sedan knyta ledningar mer armeringsjärn ti...

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

Fallskärm skugga struktur

hur man bygger en robust skugga struktur med hjälp av en militär överskott "35 fot" fallskärm. Vi bringande den här till Burning Man i år, så det måste tåla de intensiva vindarna på playa.Uppdatering: Struktur gjorde det till playa och överlevde...

Lithopane lampa med roterande skugga

Jag är inte ny på instructables men jag tenderar att vara mer av en observatör av alla stora idéer snarare än att presentera en. Men när jag fick reda på ShopBot utmanar också, hur jag skulle vägra-detta är definitivt en tävling jag mycket intressera...

PVC ljus/lampa - skugga

I detta Instructable Visa jag ett sätt att göra en PVC lampskärm.För detta projekt behöver du några PVC-rör, PVC rörsågen och en limpistol.Du behöver också en uppblåsbar boll.Om du är inte intresserad i versionen av detta Instructable och den inbädda...

Att göra en Pi tema lastning skärmen

Hej alla!Det har inte varit länge sedan vi firade Pi-dagen i år, och idag kommer jag att göra en Pi tema loader skärm. Jag kommer att använda HTML och CSS för att göra det. Använd det i alla dina Pi och matte tema webbplatser!Steg 1: Hur bör det se u...

Reverse engineering luftkonditioneringen IR Remote control protocol

Hej, detta är min första instructable, hoppas du gillar den.För att få in elektronik jag valde ett hemautomation projekt: ett system som tillåter mig att kontroll och program både luftkonditionering enheter i min lägenhet. I detta instructable jag vi...

Påminnelse för att slå på luftkonditioneringen i bilen

Luftkonditioneringssystem har många beslag. Armaturerna måste smörjas av den särskilda gas i systemet. Armaturerna förlorar elasticitet och livstid, om smörjningen inte inträffar under längre tid. I de flesta fall är detta orsaken, systemet har lägre...

Obegränsad energi Glitch @ skugga Fight 2

minns ibland det inte fungerar och du måste titta på annonsen. Men hur som helst, kommer du fortfarande få energi. Snabb.Steg 1: Öppna att skugga kamp 2 Det visar jag har en energi, men efter denna bild jag använde den.Steg 2: Klicka på slaget du vil...

Rutan skugga

Som en ung pojke, jag var en cub scout... katten är nu ur påsen... tillägga att i listan över saker du vet om mig. Tydligen började min beroendeframkallande personlighet och önskan att överträffa tidigt i min mänsklig utveckling, som kan ses i form a...

DIY last skärmen

att köpa en tillverkade last skärm kostar uppåt på $100, jag kunde göra en för $30 använda delar från lowes.Material:1. Höj-och sänkbara fönster blind/skärm2. monteringsdetaljer3. sprayfärg4. silvertejp5. små skruvar6. trä Dymling 1/2"Verktyg:1. borr...

MISSLYCKAS! A/C-Duino: Arduino uppgraderat luftkonditioneringen

Detta projekt var ett misslyckande och jag gav upp efter en/c enheten förstört sig själv. Jag började detta projekt om 4 eller 5 år sedan när det fanns inget sådant som en smart-fönster/c enhet. Nu saker som denna gör detta projekt ganska dumt, men d...

Bygga en transistor kretskort för kontrollerande luftkonditioneringen fjärrkontroll med Arduino

jag var att stödja en grupp av studerande på deras examensarbete. En av de svårigheter var på att kontrollera en/c enhet med Arduino mikrokontroller.Det första experimentet som vi försökte träna det var av posten/c fjärrkontrollen beam signalen för v...