Skum klo handskebehöver claws för din dräkt som inte kommer att bryta din budget eller hud? Förhoppningsvis hjälper.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Freddy klo handske (goofie)

jag kommer att visa dig hur man gör en handske att freddy användningsområden i det filmer noteringen att det är inga riktiga blad, bara penciles! Oh och ledsen för att inte ha bilder fungerar kameran inte.Steg 1: saker som behövsförst måste en handsk...

Djurens spår för gips gjutning.

För en senare Cub camp, en ledare ville köra en aktivitet (eller "bas") att göra gipsavgjutningar av djurens spår.Campingen är tyvärr så väl använt att några djur spåren får vi på webbplatsen tenderar att trampas snabbt ner hundratals storlek tr...

THANOS kostym

jag älskar serietidningar och efter se hämnarna filmen och se retas av Thanos i slutet jag visste jag hade att göra en Thanos kostym och så är detta en instructable om mitt försökJag kommer röra på trappan till att göra en mask och en skum latex hand...

Skalas Dragon handske

Jag ville göra en intressant prop utan att spendera för mycket pengar. Jag såg draken skala kit som du kan sticka in riktigt cool letar handskar, men ingenting hade fingrar eller klor. Det gav mig en idé att göra en dragon handske. Det är en enkel (o...

Handske/Gaunlet grejen

Hej! Jag gjorde denna handske gaunlet grejen för en cosplay ett tag sedan, och jag har frågat hur jag gjorde den. Så är här en liten tutorial!Vad du behöver:En glove(s)Craft skumLimpistol / eller bara hantverk limSkärande bladFärg för craft skumFärg...

DIY EVA Foam Prop klo hammare

Idag kommer vi att göra en prop klo hammare för ca $10, totalt sett detta fungerar bra för filmer eller bara för att spela med. Det är fortfarande en smula svårt när dess färdiga men definitivt fungerar som en prop hammare, kan du få stunt människor...

Skum svärd Tag spelet

göra din egen skum svärd tag spel med enkla delar och Konduktiv färg från kala färg av bareconductive.com!OBSERVERA! Inte slå någon med detta och bara sikta på målet skum!Steg 1: Samla material och verktyg Material:1. skum isolering - ta ett ark med...

Bionic Iron Man handske

En av våra främsta passioner är att motivera de nästa stora sinnen och idéer genom att publicera informativ steg för steg tutorials. För att fira lanseringen av vår fjärde generationens muskel sensor, MyoWare, vi har revisited våra populäraste tutori...

DIY Data handske V2

Med denna handske kan du styra musen med våg av en hand, att klicka och rulla av böja fingrarna. Det är trådlöst och perfekt för mobildata via USB eller Bluetooth.Det första försöket:Stund tillbaka fick jag idén att bygga min egen trådlös mus handske...

Realistiska ögonglober av skum bollar

jag gjorde dessa ögongloben handskar för en kostym (se min beetlejuice instructable för full Adam och Barbara Maitland kostymer!) men de ser trevliga ut utan handske för en kul eller spooky Halloween tillbehör eller stötta :)Steg 1: vad du behöver -s...

DIY Data handske

Jag ville alltid ha en trådlös mus handske som jag kunde använda på språng. Denna handske kan utföra musfunktioner utan en yta, bara genom att vifta med handen runt Minority Report stil och klicka på taktila knapparna. Det tog en kväll att bygga efte...

Adrian monk Disneytopian blinkar Hand rättfärdighetens (blinker handske)

verkligen en vänsterhänt handske men något att Visa riktning eller ge som behövs backhand för dem som får ut på linjen. Detta är verkligen en upplyst LED handske att belysa synligheten för din hand när du ger rätt hand tur signaler när man rider i mö...

Att göra "En handske" - en 3D-tryckt, wearable cell telefonerna.

Hello! Jag är Bryan Cera, och jag älskar att göra konstiga saker ur elektronik! Det är min passion. För detta instructable, jag skulle vilja ta dig igenom min processen för att skapa En handske, en fungerande mobiltelefon som du bär på din hand. Jag...

Hur man gör Vincent's klo

Jag planerar att klä upp som Vincent Valentine från Final Fantasy sju. Jag arbetar på hans Advent Children kostym för Anime Festival Orlando 2010. Jag gjorde lite forskning och konsensus verkar vara att cape och klo är de svåraste delarna. Så valde j...

Gravity Touch bluetooth handske

Hej stötarna! Jag skulle vilja dela med dig den enhet jag skapat specifikt för att interagera med AR glas som Google glas, Meta, Moverio BT eller med VR headset som Oculus Rift, Samsung Gear VR, vrAse, Durovis dyk. Dessa nya produkter är fantastiska...

Hur att bryta i en Baseball handske v1.5

redigera: redigerade för vissa grammatiska fel, bättre tips och friskrivningsklausuler, etc.Hej! Mitt namn är Alex och detta är min första instructable WOO!Idag kommer vi att lära några av Mina metoder för att bryta i en baseball handske. Sedan den f...

Dashboard handske torktumlare/varmare

Detta är min andra arbetar i kallt väder tanken att om några andra entreprenörer där ute ser detta de helt förstår, till resten av världen, kan verka lite konstigt...Arbetar utanför hela vintern lång, går jag igenom en ständig kamp för att hålla varm...

Trumma MIDI handske med hjälp av Arduino och ljussensorer

kommer jag att beskriva ett roligt och enkelt sätt att bygga ditt eget ljud uttryck MIDI aktiverat handske utan att använda massor av pengar på MIDI-gränssnitt eller dyra sensorer.Välkommen att kontakta mig direkt via mail om du gillar det eller har...

Auto sound dödande - del II - fler mattor och med expanderande skum

i jag visade initiala steg jag tog för att lägga till några ljud dödande i en diesel Ford utflykt. Det är en hög bil. 7.3l dieselmotor evakuera kunde definitivt använda vissa dämpande.I denna - del II - ska jag visa hur jag lade självhäftande alumini...