Snails - Drink Slide DieGå med Instructables (gratis) och du kan visa detta instructable på en sida.

Detta instructable berättar hur man får sniglar berusad och från din trädgård.

De snigel säsongen träffarna igen... Jag tittar på min hårt odlade plantor får utplånas över natten...

OK så jag göra livet svårt för mig själv genom att vägra i och använda olika pellets gifter på marknaden... Jag tänkte att det är bra nog att dödar sniglar som vet hur många extra armar jag kommer att växa i en livstid av sånt.

Så jag hade hört att sniglar (snäckor att vara exakt) älskar en bra supa öl, kan inte förstå varför mig själv... så jag byggde några mag ale hus runt trädgården och till min förvåning de kom i stora mängder, gjorde vi en "döda," punters eller ska jag säga gastros skalade och oskalade gled i från miles runt... Och så jag sov, partiet rasade på timme efter timme tills de alla gled i glömska...

Mannen skulle du ha sett ankor när frukost serverades nästa morgon... (se video)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Micro Slide bar Banjo

INLEDNING-Göra en liten banjo spelade med en plast reglaget som är säkrad på halsen och lätt flyttasunder stränger med ett finger medan knäppa. Hawaiian steel gitarrer använder en tunga stål bar på strängarna. En bandlös styrelser används i denna ban...

Mandel Drink

jag har verkligen ingen aning hur jag ska börja.Denna sirap har tyst några minnen i samband med mitt liv och jag vill dela den med dig.När jag var ung, fanns det hus besökte vi alltid. Det huset tillhörde vår familj vänner, örtmedicin läkare och hans...

Emoji ikosaedrisk die: -20

(Den fullständiga titeln av detta Instructable är Emoji ikosaedrisk die: den? -20 där "?" är bajs emoji)Steg 1: Skapa en ikosaedrisk D-20I min instructable Stellating 3D-modeller i Inventor Visa jag dig hur man gör en ikosaeder med en minimal mä...

Glada Mail - Snail Mail - Brevvän idé (min 1: a happy mail)

Glada Mail - Snail Mail - Pen Pal İdea (min 1: a happy mail)Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjc...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_tnmn&....

Cookie tenn Slide Guitar

detta är en 2 sträng slidegitarr som jag började göra för evigt sedan, men nyligen färdig. Det är mest bara skrot trä och en cookie tenn. Banden är ännu att komma. Jag använde en sågade bort bulten för muttern och en bit av bic penna för bron. Jag an...

Hunter kniv Paracord slida

detta är en idé för de bra knivar med billiga slidor, denna använder 25 ft 550 paracord.Steg 1: Få insidan täcka jag använde en som kommer med den ursprungliga billiga slidan, eftersom är ett slags hårt gummerad plast, om du har att göra en måste var...

Bälte kniv slida.

Så historien är detta:Jag hade denna gamla bälte som jag har haft för evigt, och efter ett tag i hålet som används för att göra bältet passar perfekt runt min midja sträcks ut och var till någon nytta längre. Efter stirrade på det raggedy kuter ett t...

DIY magnetiska minimalistisk slida för multiverktyg

Hi, alla. Inte alltför länge sedan gjorde jag en ranger bandet minimalistisk slida för mina knivar och multiverktyg. Efter postning att tanken på ett forum, fick jag ett bra förslag på att försöka göra en minimalistisk slida av magnetisk kraft. Och d...

DIY minimalistisk Ranger bandet slida för multiverktyg eller vikning kniv

Hi, alla.Denna video talar om hur man gör en mycket säker Ranger bandet minimalistisk slida för bära din multiverktyg eller vikning kniven vågrätt i bältet. Jag har hopp och köra testade denna skidan med olika slags verktyg, och det lyckas hålla fast...

Duct Tape & mjölk kannan kniv slida

jag ville ha en super liten och lätt slida för kniven i min ficka Survival Kit (PSK).En Kydex slida skulle sannolikt ta upp långt fler Fastigheter än denna skidan.Steg 1: Skär mjölkkanna Skär sidan av en plast mjölkkanna.Steg 2: Skär plast Skära plas...

Handgjord kniv och slida

En bra kniv är en ovärderlig bit av kit för camping, carving eller någon dörrar verksamhet. Trä knivar kan en härlig och mycket individuella objekt, säd och konstruktion. Beroende på vad det kommer att användas för att göra utformningen av en kniv ka...

Innerslang kniv slida

titeln säger allt. Det är en kniv slida gjord av en innerslang. Det kan till och med glida på bältet.Steg 1: material Behöver du:1-cykel innerslang (delad på längden)1-rulle tråd (jag använde canvas tråd)1-nål1-kniv eller något sådant1-sak av Adheasi...

Kniv slida Mod

Jag tänkte jag skulle dela ett nyligen, och relativt snabb, projekt som du kan vara intresserad. Får mer jag förfrågningar för kniv och dagger sheathes att ligga horisontellt längs bältet i stället ner benet. En kund till mig frågade mt att ta sin be...

Kniv slida reparation / modifiering

Jag hittade denna intressanta dubbel kniv slida på en loppmarknad och betalade endast $3 för den. Jag beslutade att ersätta luckan på grund av hålet och svart markering initialer på den.Steg 1: Material och verktyg som behövs En bit läder matcha luck...

Kydex roterande kniv slida

FPS kombinerar min passion för jakt och naturvårdsavtal med övergripande behöver för självförsörjning.Steg 1: Värme Kydex tills det har samma konsistens som vått läder, PANNKAKSLAGG gör ett bra jobb av uppvärmning i Kydex jämnt. jag använda en $20 Wa...

Kydex® slida

Jag började göra slidor eftersom jag inte var nöjd med fabriken slida. Jag har gjort läder och Kydex® och föredrar Kydex® eftersom det inte absorberar fukt som läder gör. Jag har inte/inte en butik att arbeta i så jag försökte att förenkla processen...

Göra kniv slida och förvandla din kökskniv till en camping, fiske eller jaktkniv

I denna tutorial visar jag dig hur till att göra en steath för en kniv, det tar inte mer än 15-20 minuter. Jag tror alla har dessa grundläggande saker på deras hem, saker du måste göra denna kniv steath.Om du inte förstår något bara kommentera och ja...

Gjuten läder slida läder-kydex till fast kniv

Gjuten läder slida läder-kydex mk 2 till fast kniv...

Gjuten läder slida läder-kydex på fällbara kniv

Gjuten läder slida läder-kydex på fällbara kniv...