Glada Mail - Snail Mail - Brevvän idé (min 1: a happy mail)

Glada Mail - Snail Mail - Pen Pal İdea (min 1: a happy mail)

Jag är i sociala medier:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjc...

Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/

Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_tnmn&...

Pinterest: https://www.pinterest.com/diywithmoon/

Twitter: https://twitter.com/diywithmoon

Google plus sida: DIY med månen

Relaterade Ämnen

Min brevvänner - snigelpost - glada Mail till Sverige (utgående)

Hej! Alla.Kanske vet du, jag älskar brevvänner, snigelpost, glada mail. Jag har en massa vänner från hela världen. Jag älskar alla. Jag älskar design mina brev. Detta brev är för min kära Brevvän från Sverige. En magnet, en skrivpapper för sin kollek...

Min brevvänner - snigelpost - glada Mail till Indonesien (utgående)

Hej! Alla.Kanske vet du, jag älskar brevvänner, snigelpost, glada mail. Jag har en massa vänner från hela världen. Jag älskar alla. Jag älskar design mina brev. Detta brev är för min kära Brevvän från Indonesien.Jag är i sociala medier:Facebook: http...

Min brevvänner - snigelpost - glada Mail från Sverige (inkommande)

Min nya så vackra brev - snigelpost från min kära Brevvän Mimmi, från Sverige. Hon skickade en massa presenter till mina samlingar. Tack min kära Mimmi ♥ jag älskar dig så mycket ♥ ♥Jag är i sociala medier:Facebook: https://www.facebook.com/profile.p...

Glad och säker rum från mina söner!

jag är mor till 5 barn. Vi lever i 3BR/2B husbil. Jag vet vad du tycker. Är du galen. De flesta dagar ja. Min yngsta son är redo att övergången till sin stor pojke säng. Svåra är att min äldre son är 8. Plus att rummet är 8 x 10 med en 3 x 5 garderob...

Bygga en Retro synt med Mini fickdatorer

fick en MIDI-klaviatur med MIDI-OUT uttag?Detta Instructable visar dig hur du skapar en "retro klingande" synt med din fickdator Mini.Jag är ett stort fan av Commodore 64. En av sina mest minnesvärda egenskaper är ljudet av det är 3 röst SID chi...

Bygga en. OGG-spelare använder Pocket Mini dator

tillbaka i slutet av 90 Diamond introducerade den första bärbara MP3-spelaren, Diamond Rio PMP300. Det hade en jättestor 32MB minne (nog att bära de flesta av ett enda album.) Framåt snabbspola 20 år, och nästan alla bärbara enheter har någon form av...

CHIP-8 och fickdatorer Mini

alla som följer min Instructables och projekt vet att jag tenderar att vara fast i 80-talet.Denna tid jag är att Tidsmaskinen för år 1977, när den genomsnittliga månatliga hyran som $240,00 och en gallon gas var 65 cent. Jimmy Carter var presidenten...

Min Studio utrymme

Jag har alltid känt att det var viktigt för kreativa människor att ha en stödjande miljö att arbeta i. Din arbetsplats har en inverkan på ditt arbete och speglar vem du är. Jag brukar fungera bäst i ett utrymme som har en blandning av verktyg, känsla...

Choux konditorivaror kaka

har någon gjort choux konditorivaror kopp kakor?Eller ens tanken om hur en choux konditorivaror kaka skulle gå?Wow! Detta är en av de läckra kaka jag någonsin smakat, med denna speciella fyllning med Jaggery.Jaggery är tillverkad av en speciell Palm...

Sötaste choklad-citron x-mas Tree Muffin

Sedan 2 år organisera en vän och jag en x-mas bakning tävling för FoU -avdelningen på jobbet. Om man anmält sig, en hade att ta 20 lite cookies eller muffins och kan prova söta skapelser varje dag i 20 dagar under x-mas tid. Det är alltid en stor fra...

Duct Tape Bow

Hi guys! Detta är min duct tape instructable så hoppas ni gillar det! Det är super enkelt och du kan göra det i ca 5 minuter! Ha det så kul!Steg 1: Samla ditt material! Silvertejp (fick min på 5 och nedan)SaxSteg 2:4, 4 1/2 tums bitar av silvertejp D...

Dream Island kartläggning projektet

Tja Ohoj!Du har segla ut på de sju haven, och din pråm har bara stötte på en vacker vik. Det är ju din dröm ö! Detta är ett projekt för att göra, modell, och kartlägga ditt landskap som omfattar allt från matematik till konst till vetenskap. Det är o...

Hur du skriver ut på bomullstyg med en bläckstråleskrivare

vad du håller på att läsa fungerade för mig och jag har försökt att skapa en guide för exakt vad jag gjorde för att skapa några kvalitet tyg utskrifter på en bläckstråleskrivare.Vänligen försök inte att göra vad jag gjorde om du inte är säker du har...

Marvin på mars kostym (äntligen!)

jag har varit en upptagen pojke denna Halloween säsong, och min kostym var rätt på toppen av mina prioriteringar. Jag har velat göra en Marvin Martian kostym i år, och jag tog slutligen dyket! Att göra denna kostym var en resa av nya färdigheter och...

12 lagring Tote hyllsystem $50.00

Hej alla! Idag ville jag dela med mig av hur jag gjorde min lagring bin hyllsystem för mitt garage. Det rymmer 12 totes! Här är en kort berättelse varför jag gjorde detta istället för att köpa en.Jag har över 40 totes i mitt garage. Jag behövde en ro...

En fattig Person Guide till att köpa en gitarr

varje websight jag har sett som talar om hur du väljer och köpa en gitarr är riktad mot vuxna med pengar. Jag är inte ens i gymnasiet, så ingen av dessa hjälper mig! Jag har plockat upp en hel del trick av handeln från min farfar. Jag lär dig hur man...

Garduino uppgraderingen, nu med mer Twitter!

Ett par månader sedan kom jag över två stora instructables. Först var Garduino, en arduino kontrollerade trädgård som hjälper dig att odla växter i hemmet. Andra var den Tweet-a-watten, ett projekt som lär dig att övervaka ditt hem makt användning me...

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

Pengar Tricks: Hur man gör Abe Lincoln (på $5 räkningen) leende och rynka pannan.

Detta är en cool trick.1. Vik Abes huvudet rätt ner i mitten.2. sedan, vik motsatt riktning i mitten av var och en av hans ögon.3. titta på Abe från olika vinklar och han blir riktigt riktigt ledsen, eller verkligen riktigt glad!!!(krediter till mina...