Söt focaccia med russin, saffran och pine frön.Detta är en enkel söt focaccia jag gjorde för några vänner förra månaden.
Kan också ätas av veganer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Den mest unika sy-Kit med nål och Pin Bryne

En vän här på instructables inspirerade mig att göra en sy-kit eftersom hon förlorat henne en och endast nål. Jag kunde relatera till förlorade nålen desperata Attack eftersom jag lös dem hela tiden och har klivit på en av de förlorade nålar och det...

Scure Lock med RFID-tagg och PIN

Du kollade på ett hotell och gett en RFID-tagg att få tillgång till ditt rum. Om du förlorat ditt kort och någon annan hade kan det förlorade kortet tillgång till ditt rum. Vore det inte mer säkert om en annan bit av information som nål krävs att öpp...

Aprikos sylt med saffran och Rose

I vanligtvis dras mot enkel sylt, bara frukt, socker, citronsaft och kanske lite Pomonas om jag gör gelé, men jag försöker att intensifiera min störning denna säsong så för detta, jag drog ut de stora kanonerna. Saffran och rose är en gemensam kant i...

Julgran som styrs från telefon: ingen kodning krävs elnätet växla med partikel fotonen och IFTTT göra

En huvudbrytaren drivs av en partikel fotonen och IFTTT. Driva någon enhet (julgran!) i ditt hus från telefonen! Eller från twitter! eller beroende på vädret i din plats! Med ingen kodning och minimal lödning skicklighet krävs.Detta instructable anvä...

Kanske FORTH med Opto22 PAC och Linux

Industriella styrsystem: PAC, PLC & LINUXEste proyecto tambien esta disponible en Español haciendo clic aquiLinux-stöd för industriell hårdvara som PAC eller PLC, för de stora och välkända varumärkena är i princip obefintlig. En del hårdvara är baser...

2 sätt byta med Raspberry PI och Berry IO

Min allra första instructable...Jag postat en video på youtube på ett projekt jag gjorde under min semester, här är en länk:Efter mycket mail och frågor från människor som ber om detaljerna till denna 2 sätt byta, jag bestämde mig att utarbeta detta...

Loft säng med inbyggd bokhylla och bricka

jag gjorde denna säng för min dotter, hennes rum är ganska litet, och lagringsutrymme är begränsad. Flytta sovrumsdel högt upp gör golvyta i rummet mycket mer mångsidig.Steg 1: Main sektioner Sängen byggdes i mitt skjul, i 4 delar. Detta tillät mig a...

Kom igång med Analog.IO och elektriska Imp

Analog.IO är en ny webbplats för att dela dataströmmar från internet för saker anslutna enheter. Analog.IO kan du Visa dina data via en webbläsare, var du än är i världen. Du styr data som ritas genom en inbäddad enhet. Analog.IO är community driven...

Automatiska bevattningssystem med kapacitiv sond och Arduino på billiga (och jag menar det)

Varning: Jag är inte en elektronikingenjör, så jag inte kan ge någon garanti för design (mycket mindre en implementering). Jag vet bara presenteras lösningen fungerade för mig minst 5-6 månader (så jag inte kan ens garantera dess tillförlitlighet öve...

Sakernas Internet kontrollerad Smart lampa/Outlet med spark core och IFTTT

Jag ville ha en natt-lampa som kommer att slå på efter solnedgången och stänga av mitt i natten. Finns på homedepot eller andra järnhandeln timers kan bara ställa in en tid. Eftersom det finns sommartid i USA, fick det bytas. För att lösa detta, är u...

IoT: Raspberry Pi Robot med Video Streamer och Pan/Tilt kamera fjärrkontroll över internet

(Om du gillar detta Instructable, glöm inte att rösta på den - ovan: högra hörnet flaggan. Det tävlar om SAKERNAS INTERNET och AUTOMATION tävlingar. Tack så mycket! ;-)Detta är en andra del av min föregående Intructable: IoT - kontrollera en Raspberr...

HumidorPi: En Smart Humidor på de billiga med Raspberry Pi och nod-röd

Detta är hur jag ändrade en standard 100 Cigar humidor konstant fuktighet och temperatur via WiFi. Pi del av projektet kan lätt anpassas för någon annan användning som kräver en temperatur och luftfuktighet sensor.Funktioner:• Total kostnad cirka 125...

Super kondensator ficklampan med anpassade laddare och spänning Booster

Hej alla!KOLLA IN VÅR SUPER KONDENSATOR FICKLAMPA KICKSTARTER KAMPANJ:http://www.Kickstarter.com/projects/172204344/The-Forever-rechargeable-Talking-Super-Capacitor-f?ref=LiveJag är lite av en super kondensator fanatiker, och jag har gjort dussintals...

Akryl hölje med laserskärare och band värmare

akryl (Plexiglas(tm)) är bra material för att skapa kapslingar för elektroniska projekt. I detta Instructables, ska jag illustrera stegen i skapa en 2-delat inhägnad med laserskuren akryl och en remsa värmare för att gör böjar. I det här fallet är ka...

Styra åtkomsten till din låsa distans med Arduino, SensorMonkey och RF modul

styra åtkomsten till din dörr från någonstans på planeten med hjälp av din telefon, Tab eller PC.Denna inställning har två huvudsegment, har en GUI med hjälp av jQuery, SensorMonkey, Freeduino (Arduino kompatibel utveckling styrelsen) och en sändare....

Göra egna kablar med varmt lim och krympande rör

Jag äger en WRTnode styrelse - en mycket intressant 600MHz utveckling styrelse för OpenWRT distribution. Så istället köpa en WiFi router kunna köra OpenWRT och börja plocka isär det och lödning olika kablar, kan du använda WRTnode - alla signaler är...

Floorbed med en bokhylla (och ett hemligt utrymme)

Efter att jag avslutat den instructable för ett dockskåp som jag gjorde för min dotter, ville jag göra något nytt. Praktiskt nog, hennes födelsedag kom upp och hon också kommer att behöva en större säng. Kombinera dessa två saker, med det faktum att...

Du Rock gitarr MIDI-controller med Bluetooth BLE och uppladdningsbart batteri

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du slår gitarr du Rock gitarr i en MIDI-Bluetooth 4.0 controller med uppladdningsbart batteri. Lösningen var enkel men att tänka på det.Detta system har testats med iMac, iPad och iPhoneDet material vi behöver...

Soda bröd med russin

En grundläggande soda bröd innehåller bara 4 ingredienser: mjöl, bakpulver, salt och kärnmjölk. Detta vanligt soda bröd har dock förvandlats till en härlig gyllene brun soda bröd med russin genom att lägga till en touch av socker, några gyllene russi...