Akryl hölje med laserskärare och band värmareakryl (Plexiglas(tm)) är bra material för att skapa kapslingar för elektroniska projekt. I detta Instructables, ska jag illustrera stegen i skapa en 2-delat inhägnad med laserskuren akryl och en remsa värmare för att gör böjar. I det här fallet är kapslingen för en söt vakuum-rör hörlursförstärkare (baserat på NP-100V12 av Rogers Gomez--se http://diyaudioprojects.com/Solid/12AU7-IRF510-LM317-Headamp/). Men varje gång du vill ha en trevlig, enkel inhägnad (valfritt, transparent), denna teknik kan vara användbara.

Vad du behöver:

Akryl: Polykarbonat ("Lexan") kommer inte att klippa på laser. 1/8" tjock (ofta 3mm, runt 0.118") fungerar bra. Tjockare blir svårare att böja. Fluorescerande eller rök färger kan lägga en fin touch--jag fick denna fluorescerande blå från Inventables.com: https://www.inventables.com/technologies/fluorescent-blue-acrylic-sheet
Exakta mätningar av platser och diametrar av rattar, knektar, ventilationshål, kretskort montering hål, etc.
Formulär för bockning (mer senare)
Laserskärare
Strip värmare

(Om du bor nära Ann Arbor, MI, hittar du dessa verktyg och mycket mer på Maker arbeten, en makerspace. Många makerspaces har en remsa värmare om de har en laserskärare.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dukta med laserskärare

Det finns gott om kerfing trä med laserskärare, och de började min fascination i omvandlingen av flexibiliteten i ett fast material. Detta projekt är min personlig utforskning av samma koncept, men med dukta snitt. Det vill säga i stället för att skä...

Wood bokmärke med laserskärare

Hi! Jag kommer att gå igenom stegen för hur du skapar ett trä bokmärke mestadels med hjälp av en laserskärare och gravör. Jag kommer att belysa de steg som behövs för att markera och minska storleken på din pjäs, och hur du ställer in lasern korrekt....

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Introduktion till SLO MakerSpace 100 Watt laserskärare och gravör

SLO MakerSpace är stolta över att ha en 100 Watts laserskärare och gravör för våra medlemmar att använda när de har tagit säkerhet certifieringskurs. Denna maskin har en arbetsplats 1000 mm (39.25 inches) brett av 600 mm (23.5 tum) djup, och rymmer m...

Hur man gör en hemlig trälåda (med laserskärare)

jag ville göra en anpassad trälåda som en gåva.Jag använde laserskärare för mer precision och för att kunna göra fina hörn.I den här självstudiekursen lär du dig om hur du förbereder din fil för laserskärare och tips för att hitta allt material du be...

Inlaga Leaf Design med laserskärare

detta Instructable ger dig steg för steg instruktioner för att göra en fin inlaga fanér bladmönster.Jag trivs med laserskärare på TechShop. Jag är ständigt förvånad över den lilla detalj det kan göra. Och medan den är igång rörelse är fascinerande.Ja...

2-lagers kretskort med laserskärare / kemisk etsning

jag har typ av varit besatt försöker göra kretskort på min laserskärare sedan jag fick den. Andra människor hade redan gjort detta med hjälp av sprayfärg som motstår - sedan laseretsning färgen av icke-spårar delar av styrelsen. Denna process kräver...

Generera elliptiska lådor med en laserskärare och Inkscape

Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör elliptiska lådor med olika former och storlekar som de som bilden ovan. Dessa lådor är lätta att anpassa så att du kan lägga till din egen personliga touch.Steg 1: Verktyg och materialEn dator.Inksca...

Snöflingor juldekorationer med laserskärare!

Efter att klassen laserskärare på Techshop, jag har spelat runt så mycket, det är så beroendeframkallande!Min flickvän bad mig att göra "något nyttigt" och jag kom med denna ides för juldekorationer: naturligtvis min flickvän var överlycklig!!!....

Med det gyllene snittet med laserskärare - gjort på Techshop!

Min första gå på Techshop! Jag kan inte tro jag har bott i Pittsburgh detta länge och aldrig råkade på det!Tja, det är en enkel go, men den har ett koncept bakom den.Dess allt om hur du använder båda sidor av ett material. Kinda som Kandinsky's stick...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...

Zip slips Multi-Använd pensel, med laserskärare.

Detta instructable till skillnad från mina andra projekt kom till mig som en eurika ögonblick, samtidigt som min andra zip tie-projektet ( Under projektet var den sista etappen att lägga överlappande zip band på taket när du gör detta märkte jag det...

Roliga trä glasunderlägg med laserskärare

gjorde detta på Techshop.wsDu behöver:Planka av träLaser skärare/etsareNågra vedhuggning verktyg--jag använde den vertikal bandsågenNågra bilder med ett gemensamt temaSteg 1: Skapa din glasunderlägg på Illustrator och laser bilder 4 in av 4 in är en...

Skär en 3D fågel med laserskärare

först och främst bör du dra fågeln på corel draw eller andra program som detta fotoSteg 1: skär då du kan skickas det till en laser kapmaskin och skär den på en 3 mm återvunnet cartoon papperoch det kommer att se ut så härSteg 2: sätt ihop börja med...

Synkroniserad video tryptic med hallon pajer och laptop skärmar

Filmaren vän kontaktade mig för att designa en visningsenhet som skulle tillåta henne att visa en video tryptic på 2015 Venedig Art Walk. Idén var att skapa en ram som innehåller alla komponenterna som krävs för att spela tre olika filmer på tre sepa...

Hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare

dessa är instruktionerna för hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare. Jag använde en laserskärare på TechShop i Menlo Park, CA. kolla deras hemsida, http://www.techshop.ws, om du är intresserad. TechShop är ett medlemskap-baserade...

Ett enkelt projekt med hjälp av noshörningar och Epilog laserskärare

detta instructable visar hur du bygger en enkel 2D modell på noshörning och sedan hur man skär den med laserskärare Epilog.Steg 1: 2D modell med noshörning Måste du först välja 2D formen för din pjäs och utforma den med en modellering programvara kan...

Gravyr cylindriska objekt på en laserskärare med en roterande kvarstad.

Jag har skrivit detta instructable eftersom jag ville använda min roterande bilaga för min laserskärare och jag ville dela hur göra något lite annorlunda från normala platt gravyr som jag gör.För att göra detta behöver du naturligtvis tillgång till e...

Arkitektonisk modell att göra med en laserskärare

många saker kan utformas i tre dimensioner med hjälp av 3D-modellering program som Google Sketchup, ett gratis 3D-modellering program utnyttjas av arkitekturen studenter överallt. Med hjälp av sådana program, kan arkitektstudenter utforma detaljerade...