Roliga trä glasunderlägg med laserskäraregjorde detta på Techshop.ws

Du behöver:

Planka av trä
Laser skärare/etsare
Några vedhuggning verktyg--jag använde den vertikal bandsågen
Några bilder med ett gemensamt tema

Se Steg
Relaterade Ämnen

2-lagers kretskort med laserskärare / kemisk etsning

jag har typ av varit besatt försöker göra kretskort på min laserskärare sedan jag fick den. Andra människor hade redan gjort detta med hjälp av sprayfärg som motstår - sedan laseretsning färgen av icke-spårar delar av styrelsen. Denna process kräver...

Dukta med laserskärare

Det finns gott om kerfing trä med laserskärare, och de började min fascination i omvandlingen av flexibiliteten i ett fast material. Detta projekt är min personlig utforskning av samma koncept, men med dukta snitt. Det vill säga i stället för att skä...

Inlaga Leaf Design med laserskärare

detta Instructable ger dig steg för steg instruktioner för att göra en fin inlaga fanér bladmönster.Jag trivs med laserskärare på TechShop. Jag är ständigt förvånad över den lilla detalj det kan göra. Och medan den är igång rörelse är fascinerande.Ja...

Akryl hölje med laserskärare och band värmare

akryl (Plexiglas(tm)) är bra material för att skapa kapslingar för elektroniska projekt. I detta Instructables, ska jag illustrera stegen i skapa en 2-delat inhägnad med laserskuren akryl och en remsa värmare för att gör böjar. I det här fallet är ka...

Wood bokmärke med laserskärare

Hi! Jag kommer att gå igenom stegen för hur du skapar ett trä bokmärke mestadels med hjälp av en laserskärare och gravör. Jag kommer att belysa de steg som behövs för att markera och minska storleken på din pjäs, och hur du ställer in lasern korrekt....

Hur man gör en hemlig trälåda (med laserskärare)

jag ville göra en anpassad trälåda som en gåva.Jag använde laserskärare för mer precision och för att kunna göra fina hörn.I den här självstudiekursen lär du dig om hur du förbereder din fil för laserskärare och tips för att hitta allt material du be...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...

Snöflingor juldekorationer med laserskärare!

Efter att klassen laserskärare på Techshop, jag har spelat runt så mycket, det är så beroendeframkallande!Min flickvän bad mig att göra "något nyttigt" och jag kom med denna ides för juldekorationer: naturligtvis min flickvän var överlycklig!!!....

Med det gyllene snittet med laserskärare - gjort på Techshop!

Min första gå på Techshop! Jag kan inte tro jag har bott i Pittsburgh detta länge och aldrig råkade på det!Tja, det är en enkel go, men den har ett koncept bakom den.Dess allt om hur du använder båda sidor av ett material. Kinda som Kandinsky's stick...

Zip slips Multi-Använd pensel, med laserskärare.

Detta instructable till skillnad från mina andra projekt kom till mig som en eurika ögonblick, samtidigt som min andra zip tie-projektet ( Under projektet var den sista etappen att lägga överlappande zip band på taket när du gör detta märkte jag det...

Skär en 3D fågel med laserskärare

först och främst bör du dra fågeln på corel draw eller andra program som detta fotoSteg 1: skär då du kan skickas det till en laser kapmaskin och skär den på en 3 mm återvunnet cartoon papperoch det kommer att se ut så härSteg 2: sätt ihop börja med...

Arkitektonisk modell att göra med en laserskärare

många saker kan utformas i tre dimensioner med hjälp av 3D-modellering program som Google Sketchup, ett gratis 3D-modellering program utnyttjas av arkitekturen studenter överallt. Med hjälp av sådana program, kan arkitektstudenter utforma detaljerade...

Ett enkelt projekt med hjälp av noshörningar och Epilog laserskärare

detta instructable visar hur du bygger en enkel 2D modell på noshörning och sedan hur man skär den med laserskärare Epilog.Steg 1: 2D modell med noshörning Måste du först välja 2D formen för din pjäs och utforma den med en modellering programvara kan...

Att skapa anpassade 3D Cribbage styrelser med en laserskärare!

Hej folk!Idag tänker jag prova och visa dig hur man gör en cribbage styrelse med en laserskärare!At minst peka dig i rätt riktning för att komma igång.* Jag nyligen börjat göra cribbage styrelser för vänner och familj i år, och har börjat att göra de...

Hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare

dessa är instruktionerna för hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare. Jag använde en laserskärare på TechShop i Menlo Park, CA. kolla deras hemsida, http://www.techshop.ws, om du är intresserad. TechShop är ett medlemskap-baserade...

Skapa en webbplats Toporaphic modell med en laserskärare

ofta gånger inför för att presentera komplex teknisk information i form av ritningar, är det svårt för dem som är obekanta eller utan någon bakgrund utbildning för att förstå den information som presenteras till exempel topografi. Genom att skapa obj...

Aluminium vinkel panel för laserskärare.

Min laserskärare kommer med en hålig panel används för att stödja material för styckning/gravyr. Men finns det några problem med det. Kanten är inte platt med panelen. Om arbetsmaterialet är för stor, men inte stor nog att ena sidan kan vila på kante...

Hur man gör egen dryck glasunderlägg (med en laserskärare)

det är lätt att göra egna dryck glasunderlägg med hjälp av matboard (den tjocka bild inramning bezel board) och en laserskärare. De är coola för dagligt bruk, fester och firande.Jag gjorde det på TechShop. Så hade jag tillgång till laser fräsar och a...

Med en laserskärare för att göra Etsat glas glasunderlägg, glasögon och choklad

jag gjorde dessa på TechShop, en fantastisk plats med flera utposter i USA. Det är en produktion butik med verktyg för metallbearbetning, träbearbetning, industriell sömnad, vinyl banner styckning, elektronik och arduino, laser skärning och mer: http...