Söta lera elefantdetta är en söt liten elefant som jag gjort. Jag byggde honom av lera, och sedan målade honom med silver färg och sätta glitter på honom.
Relaterade Ämnen

Elly min Baby elefant

Här är en annan av mina papper mache projekt. Denna baby elefant gjordes med hjälp av arbetsprofilen 3D från Jonni varor fantastiska hemsida http://www.ultimatepapermache.com. Det finns en liten avgift för denna elefant mönster men det finns andra in...

Lätt lera modellering - Hidden Treasure pirat skalle

att göra ihåliga former i lera är en av de viktigaste grundläggande skulptera teknikerna. Så här är en bra start in i lera modellering. jag är också bra att dölja en hemlig skatt som aldrig kommer ut igen!I detta Instructable kommer du lära dig:-Hur...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Lera Finger marionett peruker

Hej, jag bestämde mig att göra lite lera finger marionett hår, som alla kan göra för deras nästa finger marionett show. Jag kommer att visa dig hur man gör dem i några enkla steg. Njut av!!Steg 1: Börja med två bitar av lera som rullas till bollar.Hi...

Enkla lera T-Rex

Jag gjorde en enkel att göra lera T-Rex. Njut!Steg 1: Börja med fyra bitar av lera. Börja med att få fyra bitar av lera.Steg 2: Bilda kroppen. Rulla en bit lera till en boll och sedan rulla stjärtparti av gallring ena sidan och bildar nacken genom at...

5 Lifehacks med modellering lera

Makeing 5 life hacks med modellering lera, smartphone stötfångare, smartphone innehavaren, kabel arrangör, web cam innehavaren och USB-stand.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på macobt projekt:http://ww...

Lera Companion Cube

alla dessa E3 bilder och videor av Portal 2 påminde mig hur mycket jag gillade spelet. Jag ville göra något från spelet och "Weighted Companion Cube" verkade vara perfekt eftermiddag projektet.Vad du behöver:-Tålamod-En slät yta att arbeta på-Mo...

Anti-fly lera pellets projekt

Använder du lera pellets men hålet längst ned anläggningen potten är stora som leder lera pellets att fly och du vill ha ett sätt att hålla dem från att komma ut? Ser längre... Detta är ett slags enkel, lätt och ganska fuska sätt att stoppa den stora...

Lera duva bild ramar

För mitt första projekt, jag bestämde mig att dela min lera duva tavelramar! Detta projekt är mycket enkelt och tar bara ca 5 minuter, 10 minuter om du vill göra det bästa du kan, eller gör det för första gången. Du kommer att behöva...-En lera duva-...

Göra en lera modell flyg

har du någonsin ville ha en modell av din favorit flygplan men kan inte hitta det i en butik eller om du gör det kosta sätt för mycket. Är detta för dig.Steg 1: material LeraFärgKort papperSuperlimSteg 2: Välj din favorit flyg Ganska mycket självförk...

Elefant-Vac

Förvandla en dammsugare till en elefant.Med denna dammsugare behöver du inte längre vakuum själv!Varje besökare kommer att tigga att använda den. Kanske betalar han till och med för det.Och du har tillräckligt med tid att läsa "Tom Sawyer" ;)Ste...

Bränna Seashell Lime i en primitiv halm/lera ugn!

I detta projekt använder vi jord, vatten, eld, luft, djur, vegetabiliska och Mineral för att göra något med en mängd praktiska användningsområden. Texten är detaljerad och står ensam, men filmerna är mycket användbara och underhållande. Video #1, Qui...

2 ingrediens spela lera

Upptog barn = Sane mamma!!!Jag gillar att tänka på detta som "rescue clay", helt enkelt eftersom det finns dagar på mitt hus (trots mina barn ha massor av alternativ för saker att leka med) att de verkar har absolut inget att göra.. utom slåss m...

Lera kaktusträdgård

Denna lera Kaktusträdgården är ett stort projekt för ett barn att utvidga sina kunskaper i modellering med lera. Vi var lite uttråkad med att göra ormar, så nästa steg var att göra lera ormarna i en gryta och rektanglar i kaktusar. Vi använde Mont Ma...

Lätt kex fräsar (för Playdough, kallt porslin lera eller modellera)

jag undrar om det fanns ett enklare sätt att göra min egen kex fräsar för modellering med olika leror. Jag kom över några avancerade idéer online och enkla sådana. Helst som utan tungmetaller såg lätt att göra. Här är min ta på DIY kex fräsar.Detta i...

Hur man gör en mikrobiella bränsleceller (MFC) med lera

MudWatt mikrobiella bränslecellen (kärleksfullt döpt "smuts batteriet") är en enhet som använder bakterier för att omvandla organiskt material Funna i lera till elektricitet. Detta Instructable kommer att gå igenom att göra en egen mikrobiella b...

LED lera prydnad

bara fick en Grove - Mixer Pack i handen. Så vill jag göra några enkla prydnaden med det. Det är en förpackning med ett antal funktionella modulära kretsar. Du kan använda dem för att bygga en krets säkert, ett perfekt paket för naturvetenskaplig utb...

Amigurumi elefant

för denna elefant jag använde kamgarn vikt garn och en E/4 krok.Steg 1: kropp Rad 1: Magic ring, 6 sc (6) inte avbröt slutet av garnetRad 2: inc runt (12)Rad 3: inc, FM runt (18)Rad 4: 2 FM, inc (24)Rad 5: inc, 3 sc (30)Rad 6: 4 FM, inc (36)Dra svans...

Lera-sågspån vattenfilter

i detta instructable visar vi processen för att skapa lera-sågspån keramiska filter samtidigt förklarar vetenskapen bakom dem.Denna typ av filter är en gemensam lösning på problemet med att få rent vatten i många delar av världen, särskilt landsbygde...