Sparkade upp kryddpeppar ostkryddpeppar ost är välkända i hela södra USA, det finns nog lika många recept som det finns kylskåp. Grundläggande receptet är chedder ost, majonäs och kryddpeppar (rostad röd paprika) ni som har läst mina andra recept vet jag att sparka upp värmen så här är min version
Se Steg
Relaterade Ämnen

"Du bud upp" Mac & ost recept

För alla ni män därute! Om ditt Livpartner för närvarande hatar dig och du vill komma tillbaka i deras bra böcker, måste då du koka upp denna ultimata komfort mat maträtt!Ingredienser-500g förväg förberedda makaroner, al dente4 msk smör1 & 1/2 msk ve...

Sparkade upp hälften & hälften

Hej alla och tack för besöket! En av mina favorit drycker i sommar eller året om faktiskt är halv-och halv. För er som är obekanta, jag menar inte de saker du sätter på kaffe, det är en välsmakande blandning av iste och saft. Med några små förändring...

Pimento ost kakor fyllda med Strawberry Jam

jag gillar ost, kakor och sylt. Jag hittade detta recept på Willowbird bakning och var tvungen att prova.Steg 1: recept Ingredienser1 kopp allrengöringsmedel mjöl1 kopp södra paprika ost, bearbetade böter1/2 kopp pekannötter, finhackad1/4 kopp smör,...

Krispiga ost skålar

jag åt en grillad ost häromdagen och fick en del av det grillade krispighet på utsidan och tänkte, jag vill bara mer av det och bara det. Så jag kokade upp lite ost och gjorde det i skålar för spelet. Dessa är super enkel krispiga ost skålar att göra...

Ost-fyllda bröd dyker

jag trodde dessa häromkvällen, och undrade varför den inte redan finns. Ost insvept i bröddeg så att när brödet är kokt, osten smälter inuti. Låter ganska bra, eller hur?Jag gjorde det med fullkornsvete degen och cheddar, och sedan igen med serrano p...

Lätt ost

Instruktioner om hur du gör snabbt och enkelt läcker ost av Davor PerisaDessa instruktioner hjälper någon nybörjare eller vem som helst med grundläggande kunskaper om matlagning för att göra snabb och läcker ost från bortskämd eller vanlig mjölk. Var...

Träd gren glasunderlägg och ost bricka

Ibland det är kul att göra något direkt från råvarorna. Särskilt när omständigheterna tillåter för dig att göra något helt unikt! I detta projekt vi inte ska gå till affären, vi kommer att ta en fallna trädgren, mal trä oss själva med hjälp av standa...

INTE din skola lunch PBnJ

Steg 1: Vad du kommer att behöva Ingrediensförteckningen är lite längre än din standard PBnJ.Fullkornsbröd (i detta fall en pumpernicol/råg virvel)peanutbutter, chunky eller krämig är ditt valsylt eller sylt, marmelad och sylt har mer hel frukt än ge...

Pumpa SnickerBOOdles

mumsig pumpa smaksatt snickerdoodlish cookies för Halloween tabellen!Dessa är mjuka och kryddig och bara pumpkiny nog att behaga.Detta var inspirerad av flera andra pumpa snickerdoodle recept jag läst på nätet, men ingen av dem hade nog pumpa paj kry...

Fancy Spam förrätt smörgåsar

som barn, när mina föräldrar hade en fest min mor skulle göra avhandlingar fancy lite mackor för att tjäna som aptitretare. De var dessa underbara små trianglar fylld med en krämig spridning och vi älskade dem. Min bror och jag skulle samlas runt räk...

Gjutjärn Bohemoth Burger

antingen en 1/3 eller 1/2 pund bulle av hackad oxfilé med sauterad lök & inlagda jalapeno och hemgjord kryddpeppar & ost.Om du är som mig, du inte har råd att använda hackad oxfilé mycket ofta. Om du kan så mycket bättre men uppenbarligen skär bät...

Pimento mjukost

Hej människor! Här är en familj favorit är det bra för småätande på kex, på bröd för en kryddpeppar ostsmörgås, går bra på en hamburgare himlen gränsen för denna stora spridning. Detta recept från början har en mild kick men kan vara amped upp med en...

Allt hamburgare

detta kött gör inte bara underbara hamburgare, det kan också användas i spaghetti, chili, köttbullar eller något annat att efterlyser marken nötkött som du vill lägga till en liten kick att!Du kan också justera storleken på hamburgare göra reglagen f...

Jr. hem energi fusionsreaktor

besök min youtube sida för mer cool projekt: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mhee"Fusion Jr." Hem energi reaktorn är i huvudsak en mini generator som härleder sin makt av brännbart avfall (som papper, trä, gården...

Baka Pasta i en långsam spis

min man och jag har blivit inbjuden till ett par progressiva middagar, och det är alltid knepigt att ha en varm kurs om du inte är den första kursen. Som älskare av långsam spis, beslutade vi att experimentera. Vi började arbeta på långsam matlagning...

Hur man gör en Calzone

jag har ännu inte träffa en enda människa på jorden som inte gillar calzones; de är helt enkelt utsökt, och det finns inga bevis annars. Den första calzone jag någonsin haft var Piz'ones från Pizza Hut (eller var det Domino's...?) och jag var fast di...

Grekiska byn sallad

grekiska byn ("Horiatiki") sallad är ett bra komplement till någon måltid Medelhavet stil, är läckra och redo i ett par, stressfri minuter.Steg 1: material För att göra standard byn sallad, du behöver:Hälften en gurkaEn plommon tomater1/4 lök1 t...

Hur du möblerar din lägenhet med CNC verktyg: Del1 - stapelbara Aalto stolar

Jag har nyligen flyttat till en ny lägenhet som högsta grad saknar inredning. Istället för att gå på en shoppingrunda på IKEA, använder jag de CNC verktyg på Autodesk Pier 9 för att möblera min nya lägenhet. Jag har inte någon bakgrund i möbeldesign...

Strawberry cheesecake choklad tekopp

DET ÄR DAGS FÖR DESSERT... MEN JAG SOM DU SERVERAR TE! AAWW BLI INTE BESVIKEN DET VAR ETT DUMT SKÄMT!Det är en tekopp och fat helt gjord i choklad och ätbara och förseglas för att omsluta en strawberry cheesecake ganache. DELICIOUS!Det är en läcker p...