Stacker avgränsare, en knex ball maskin sökvägen separatorHej knexers!

Här är instruktionerna för den första nya sökvägen separatorn i min knex ball maskin Paradox.
Stacker separatorn travar 2 bollar, sedan en tredje kommer in och alla bollar avsluta avgränsaren på en gång.
Du kan också ge denna avgränsare 2 entréer om du vill ha (intro bild 10)
Som ni kan se, mech är 1 blå stav av 2 vita stavar och en blå rod: inte perfekt att genomföra i en standard röd stav ball maskin. Så jag gjorde också en ram, så det är lättare att bifoga den i din egen boll maskin.

Om du bygger separatorn, läsa varje bild ton, är de mycket användbara!

Tack för att titta på / bygga!

~ Sandroknexmaster ~

Video:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flipper Separator - en K'nex Ball maskin sökvägen Separator

Här är instruktionerna för min allra första K'nex ball maskin sökvägen separator! Jag skapade denna sökväg avgränsare av misstag samtidigt ta isär min boll maskin rullande illusioner. Nedan är listan delar för denna sökväg avgränsare:STAVAR:Grön: 28V...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin sökvägen selektorer

precis som det finns en guide för att bygga boll-maskiner och bollen hissar, beslutat att göra en för avgränsarna. Detta kommer att gå igenom alla typer av avgränsarna med detaljer inklusive sökvägar, höjd förlorat, en video och instruktioner om någo...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

ECLIPSE, en kommande Knex Ball maskin.

Hej alla och Välkommen till min Instructables sida,Jag är här med ett par bilder på wich är förmodligen kommer att bli min största och mest edvanced Knex ball maskin: ECLIPSE. De bilder som du ser nu är bara en del av maskinen, eftersom det är bara c...

Glidande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Jag ger dig anvisningar för den tredje nya liften som först användes i min knex ball maskin Elysium, glidande Arm lyft.I själva verket denna hiss användes två gånger i maskinen, båda var liknande.Detta är en liten, enkel hiss, och trevligt a...

Projektet S (Knex Ball maskin)

här är instruktionerna på hur till göra min knex ball maskin.Video.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 3Gul - 42Blå - 56Vit - 32Grön - 58KontaktdonVit - 2Blå - 45Gul - 27Lila - 44Grön - 2Röd - 10Orange - 11Ljusgrå - 2Mörkgrå - 22AndraGrå distanser...

Projektet Nilsson (Knex Ball maskin) - den minsta och mest meningslösa Ball maskin någonsin

här är instruktionerna på hur till göra den minsta ball maskinen på instructables.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 1Gul - 12Blå - 26Vit - 12Grön - 30KontaktdonBlå - 15Gul - 10Lila - 27Röd - 2Ljusgrå - 2Mörkgrå - 8AndraGrå distanser - 9Blå distan...

Titan - en Knex Ball maskin

A Knex Ball maskin med 4 banor.Det är 22 inches hög 18 inches lång och 11 inches bredelement som används är:1. berg-och dalbana spår väg2. bollen generatorn3. ball dropVideo kommer snartAv: Eugene Rabanes...

Projektet meningslöst - tiny knex ball maskin

så här är min första knex ball maskin.Detta är kan verkligen jag, tills jag får fler bitar.Jag har inte någon knex bollar, så jag använde golfbollar....

Centrera Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hi knexers!Här är instruktionerna för den tredje nya liften i min knex ball maskin Paradox.Center Arm lyft fungerar bra, och den har en låg bit count (förutom silver distanser).Denna hiss uppfanns ursprungligen av MechanicalCreationMaster i sin boll...

Motverka parallella Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Här är instruktionerna för en av mina två nya liftar som jag har bygga i min knex ball maskin eufori. Den andra nya liften är här.Jag inte ändra något, utom ingången, jag förstärkt det lite.Hissen fungerar bra med nyare stil bollar.Förhoppni...

Everest - världens högsta fristående knex ball maskin

Ja, det är sant, jag gjorde världens högsta fristående knex ball maskin!Det står 5,51 meter höga och är helt fristående!Galleri: http://www.sorunome.de/knex/ballmachines/everestVar noga med att kommentera, betygsätta och prenumerera!Kolla in min hems...

Fallande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej Karl knexers!Slutligen, efter en lång tid lyckades jag hitta en tid för denna ball maskin lift.Den fallande Arm lyfta sågs först i min knex ball maskin Paradox.Detta är den andra nya liften i en serie av 4 nya hissar, allt från Paradox.Det är en...

Fort Kecil - en Knex Ball maskin

här är min första bollen maskin. Det var bygga och filmade tillbaka i juni 2009, jag har bara aldrig gjort en video av det. Det finns 4 banor och en kedja hiss.YouTube - Fort Kecil - en Knex Ball maskin...

Fyra flaggor (Knex Ball maskin)

A Knex ball maskin jag gjort under 2011.8 banor, ett nätverk.Video på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=XKY-kFFVRFUSteg 1: Nya (ish) Element: hjulet Inte precis ett nytt element, men jag har aldrig sett denna särskilda hjulet innan, så jag tänk...

Hof-tiny knex ball maskin

Hej! Idag kommer jag visa dig hur du skapar Hof - tiny knex ball maskin. Nästan alla kan göra det, det är därför det är min första Instructable. Det är batteridriven så att du kan ta det någonstans-LOL. Här är en video:Låt; s börjar!Steg 1: Steg 1-bi...

Hoppa Lift, en knex ball maskin lift

Hej knexers!Detta är sist av 4 nya hissar alla först ses i min knex ball maskin Paradox.Det är en liten hiss som användes för att lyfta bollarna från låga vita golvet till det höga vita golvet, men du kan använda den som du vill.Du kan göra denna his...

Knex Ball maskin Apocalypse

Här slutligen är det, min nya knex ball maskin Apocalypse!Byggtiden var ungefär ett halvår, den har 4 nätverk med 16 banor.För en full bildgalleri Besök min hemsida!Tack till gemenskapen för inspirerande mig på massor av saker i denna ball maskin - s...

Knex Ball maskin Boron

här är det min andra knex ball maskin. Den har sju banor, tre hissar och två nya element. här byggde jag runt december 2010, och som du kan berätta jag lägga julbelysningen på den. Återigen jag göra inte en video (på grund av ingen video kamera) men...