Steam punk flying DroneDetta är hämtade från några planer som jag designade för en drönare. Jag använde Autocad Inventor för att utforma detta gjort. Idén var att skapa en drönare som kan göras i en typisk hem verkstadsmiljö. Jag ville inte investera i en 3d-skrivare och vill inte använda en CNC-maskin för att skära ut delarna. Det måste att vara lätt, lätt att klippa och forma eller avsluta, lätt till församlingen, och att kunna skapa så många delar som behövs för ersättare. Detta är planerna var född från. Du kan läsa mer om planerna och hur man kan köpa dem här. http://multicopterdesign.com/

Jag gjorde den första prototypen av akryl och trä. Den första konstruktionen byggdes med 935 kv motorer och 9 x 7 rekvisita. Bultar och muttrar kom från en lokal järnaffär. Motorerna, esc, flight control board, propellrar, jst pluggar, lipo batteri och landningsstället alla köptes från hobby butiker på nätet. Den första konstruktionen hade sin egen skapade power distribution styrelsen utformades och byggdes från kulor och sladdar. Vikt och motorn förskjutnings var kritiska i den första designen. Den första motorer jag använde var 2220 kv och var inte kraftfulla nog att lyfta. Jag använde 2220 kv motorerna i en annan design som byggdes för inomhusbruk. Du kan läsa mer på webbplatsen som anges i denna beskrivning. Efter att äntligen få den första prototypen att flyga och flyga stabilt, nästa steg var att perfekt planerna och design med ett mindre fotavtryck, mer flytande design och var modulära. Drone tvingades har delar lätt att reproducera, faller isär snabbt för reparation och ändringar. Det är där nästa design förändring kom från. Alla antingen zip band deras Hastighetsregulatorer till armarna eller de sätter dem inuti kroppen av drone. Varför inte göra det en 2 delad design? Jag har inte sett detta förut och det skulle underlätta drone att reparera. Överkroppen ska innehålla flight control board, mottagaren och motorerna. Botten innehåller landningsstället, batteriet och power distribution styrelsen. Se den i action här på You tube.

Bläddra i kanalen om du vill se mer demonstration flyg och andra mönster. Den andra prototypen var gjord av akryl, trä, hade ljus läggs till den. Igen i linje med 2 del design. Led-lampor matades av batteriets balans plug. Detta hade inte någon inverkan på batteriets livslängd. Jag var fortfarande kunna få 6 till 8 minuter av en flygning. Den andra designen visade sig vara mer stabil och flyer vänliga. Allt fungerade som avsett.

Den tredje designen.

Jag sprang ifrån inköpta akryl och undrade om jag kunde göra det av lövträ hyvlat ner till 1/8". Det är där ånga Punk bordun kom från. Jag använde valnöt för kroppen, körsbär för armarna, och den här gången skär jag ut min egen motor fästen från en vass trä. Jag visade denna till gruppen jag är del av en FB-grupp och någon utmanade mig att göra det ånga Punk. Kommer att uppfinnaren började jag designa delar för Drone. Det fick bli ljus, del av den modulära designen, och konstnärliga. Detta är vad du ser på denna webbplats. Jag kommer att sälja denna drone på Ebay när jag får svart rekvisita och har slutfört målning och antiquing delarna. Om du inte gillar Steam punk utseendet du kan ta allt av och det blir bara en fin valnöt flygande drönare. Jag är på 800 till 900 gram med batteri i. Vågar jag detta kunde lyfta en annan 900 gram med några offer till batteriets livslängd på en 3s 3000 mah-batteri. Jag älskar att utforma dessa drone. Jag tror de är framtiden. Jag kan få en 3D-skrivare med försäljning från denna drone. Jag hoppas att hålla lärande, bygga och designa för en mycket lång tid. Jag är fortfarande en nybörjare flier och det finns ett brett utbud av lärande för mig att göra. Jag köpte några FPV glasögon och kommer att lära sig mer om denna typ av flygande som min skicklighet utveckla.

Vänligen gillar och delar och köpa några planer så att du kan göra din egen.

Relaterade Ämnen

Steam Punk R2D2

efter att hitta en hårtork sugestive av R2D2, beslutades det att göra en fullsize ånga Punk R2D2 "dra leksak" för dekoration.Kupolen var enkelt, efter att ha lagt en trä disk till botten för Lazy Susan hårdvara och en blå LED/strömförsörjning fö...

Steam-Punk mus

Detta är mitt första inlägg och jag har inte läst att många på här så jag vet inte av kriterierna men jag ska försöka. Jag bygger en steam-punk dator och behövde en mus eller jag byggt musen och behövde en dator för det, ledsen jag minns inte vilket...

Steam punk skulptur-NEFERTITI

jag skapade denna klänning skulptur efter att ha studerat steam-punk för min Alevel konst examen. 6 fot + nunna (döpt nefertiti av min konst klass) var en låna ut från min konst avdelning och de flesta av de eqipment används:6M chickenwire4M glasfibe...

STEAM PUNK / DIESEL ALIEN AREA 51 "Främmande på vakt"

Jo historien bakom detta en började med min fru lämnade mig hem med min dotter när hon gick SHOPPING.MIN DOTTER SA HEJ PAPPA, TROR DU ATT LAMPAN SER UT SOM SPIDER MANS HUVUD ELLER ETT FRÄMMANDE?Jag sade väl jag inte kan göra SPIDER MAN men jag kan sä...

STEAM PUNK STORM glas

denna ånga-Punk Storm-glas var uppdaterad 20 April 2013 i junioch igen i decemberFitzroy Storm glaset introducerades först av botronics och hans fina vänners kompatibla.(han också anslöt ibles 3 dagar innan jag gjorde :-)När jag behövde en riktigt fi...

Steam Punk Set

Min ånga Punk som jag gjorde allt från hittade material mina favoriter är kniven och ficka klocka. Gradera om du gillar och om du lämnar kommentarer vänligen vara trevligt :)...

Steam Punk skalle skrivbordsklockan

beslutat att göra en klocka som involverade två av mina favorit saker, dödskallar och ånga punk. Jag började med att få en grundläggande målad frigolit skalle som var avsedd för Halloween dekoration och några punkter från craft och järnhandel. Så är...

Steam Punk stil mekaniska penna

detta är min första ånga Punk modell. Jag ursprungligen ville göra en modell, eftersom jag gillar saker som saker, inte bara flytta eller har flashiga lampor.Så kom jag upp med detta. Denna idé kom till mig i skolan. Jag har målat metall saker i min...

Steam punk ljus sabel

detta ett pågående projekt att bygga en laser light saber med Infällbart blad,Steg 1: Startpunkt En batteridriven måttband! :) Om du utökar ett måttband, vik den tillbaka på sig själv, det kan skjutas in och ut och förbli hård...Steg 2: Design Ritnin...

Steam Punk cykel hjälm

Jag blev utmanad av en vän att dekorera en cykel hjälm för kul... så jag gjorde en ånga punk version!Steg 1: Börja med skum... OK, så jag glömde att ta en bild på den ursprungliga cykel hjälmen innan jag började, så jag tog en efter det gjordes alla,...

DIY steam-punk ring gjord av några metallavfall

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Steam punk nattlampan

Jag velat alltid göra denna sval sett ånga punk lampor och jag har nyligen lyckats göra en. Här är min guide för dig om hur man gör detta sval sett nattlampa. Jag kommer också att visa hur man får de flesta delar gratis :}Steg 1: Samla materialDu beh...

Steam Punk låg energi ljus

Hej killar... Jag hittade steampunk för några dagar sedan för första gången och älskade vad jag såg :DJag var också intresserad av en instructable av Horatius.steam, en ljuslåda för camping drivs av en gammal kamera elektronik och en låg kraft ljus b...

Trä lampa - Steam Punk stil

detta är min första instuctiable vara så lätt på mig. Efter att ha bläddrat igenom ånga punk avsnittet kom jag upp med denna lampa. Den är gjord av ek och använder en kombination av trä redskap för att slå på ljuset med en dimmer.Steg 1: material Här...

STEAM PUNK STAR WARS "BOBA FETT"

PLOCKADE upp BOBA FETT på en lokal butik för $14 och TÄNKTE Hej låt se vad jag kan göra med detta.I PRINCIP RIVIT DET ALLA VÅT SLIPAS HELA.TOG MIN LÖDNING PISTOL OCH GJORDE NÅGRA FLER REALISTISKA STRIDEN ÄRR, BORT ELEKTRONIKEN FÖR ETT SENARE PROJEKT....

STEAM PUNK ELPISTOL / 223 ZOMBIE ELIMINATOR.

Detta var en BRUTEN SMITH & WESSON skott pistol jag PLOCKADE upp på den goda viljan.I PRINCIP BORT FAT OCH TOG DEN KOMPLETTA SAK ISÄR, TOG UT ALLT UTOM AVTRYCKAREN OCH SLUTET AV BESTÅNDET DÄR JAG SKULLE FÄSTA MITT EGET FAT.TOG EN GAMMAL MULTI MÄTAREN...

Steam Punk DS stylus

Ja detta är mitt första försök att försöka steampunk något och jag fick idén från robbtoberfest. Jag försökt till gör den unik.PS Får färgen klibbig att förhindra detta köp vatten proofer (från en skoaffär) och applicera två lager och PRESTO! ingen m...

Steam Punk Rainbow RayGun

idag vill jag ge dig rainbow ray pistolen jag ville göra något som inte nödvändigtvis var ett vapen som det endast har befogenhet att ändra ett objekt färg. Tillverkad i papperskorgen och delar jag hade liggande. Trä är målat med kaffe och aska bland...

Steam Punk Strobe glasögon

billiga och roliga glasögon användbart på natten!, och när du feal som sticker ut från skaror av människor och lyssna på din favorit band på språng.hör är vad du behöver:1. solglasögon (hjälper om de har stora linser)2. 1 liten turbin3. "muttern"...