Sticka docka kläderdenna outfit var sticka för en docka vår grand dotter från Arizona älskar till lek med. Hennes mor spelade med denna docka när hon var en liten flicka. Nya kläder är naturligtvis mycket roligt för Bridget och Nana älskar att göra dem. Denna kjol och tröja som är gjord av Lion Brand (Vannas val) garn och mönstret var re-storlek från en gammal Barbie doll mönster bok.
Relaterade Ämnen

Formbara tyg för docka kläder

När jag var ung, jag ville göra kläder till mina dockor, men jag hade varken skickligheten eller koncentrationsförmåga att sy kläder. Nu när jag har tjejer i min egen, jag tittar på en av mina döttrar försöker drapera bitar av tyg över och runt henne...

Hur man skapar docka kläder?

Gör en klänning för din docka billigare än att köpa en klänning? Att skapa docka kläder kan hjälpa små flickor som behöver förlita sig på sina föräldrar för docka kläder och klänningar. Det föräldrar kommer inte att vilja gå ut och köpa dyra kläder b...

Simona docka kläder

jag göra docka kläder. Med två barnbarn som är ett projekt som heltid. Denna outfit är en full längd kappa för Simona (Furga) dockan. Eftersom Bridgets favoritfärg är rosa jag använde Lion Brand (Vannas val) garn och justerat en gamla Barbie doll mön...

Hur man gör pixel docka kläder

i denna tutorial jag ska visa dig hur jag gör kläder för min pixel dockor. Jag kommer bara att visa grundläggande skjorta och jeans.Dolling är i grunden en pixel konstform av klä upp dockor, men du skapar dina egna kläder, hår, tillbehör, etc. med pi...

Hur man gör nr-sy docka kläder med strumpor

I denna tutorial kommer jag att Visa u göra Barbie kläder från småbarn strumpaAnvända olika strumpa färg för att göra kläderna mer färggladaSteg 1: material-Barbie docka (11' docka)-Småbarn strumpa-Hästsvans innehavaren-Bobby pinSteg 2: Dela upp stru...

Anpassad färg Mixer Stick docka

i denna instrructable dukommer att göra enpersonlig docka utav en färg blandning stick.Steg 1: Vad du behöverVad du behöver ären färg blandning pinne,Popsicle pinne,och en mini digitalkameraväska,en pensel,och måla.Steg 2: Målning blandning pinnen At...

Kände docka kläder

Jag försökt den här på en filt gecko docka men du kan mäta den storlek du behöver skjortan vara.Steg 1: Steg 1 Mät din docka över och upp. Vik på mitten. Dekorera med tyg markör.Steg 2: Steg 2 Sy ihop så här. lämna över- och underkant öppen....

American Girl docka Condo

Var kreativ i sommar, och göra din egen American Girl docka condo. Min dotter och jag gjorde en för hennes 8 födelsedagsfest. Hennes vänner njuta av leker med lägenhet så mycket att hon hade en American Girl part igen när hon vände 9. När hon var slu...

Dollheart-esque Fullset klänning Outfit för bollen ledad docka (BJD)

titeln är konstigt, jag vet... Det använder en massa BJD-ese men jag visste bara vad jag skulle kalla det här. Jag gjorde detta instructable för "Jag kunde göra att" tävlingen, eftersom jag hela tiden säger att om docka kläder som jag inte har r...

Spaulder-stil nitade läder pansar halsband

Jag hade några tjocka svart läder och ville göra något av det, men jag var inte säker på vad att göra, så tänkte jag på pansar och när jag tittade mer in i det, beslöt jag att göra denna coola halsband sak.För att göra detta, behöver du:Läder (min va...

Docka garderob tillverkad av återvunnet objekt

gör ditt barn har en växande samling av kläder för sin Stardolls? Jag har den perfekta garderoben från saker du förmodligen redan har liggandes.Steg 1: Förnödenheter som behövs Leveranser:BoxSax eller verktyg knivLinjalenTejpSoda pop flikarna eller b...

FreeAgent Go docka USB Micro-B konvertering

Jag har nyligen köpt en skrivbord docka för Seagates FreeAgent Gå serie enheter. Visste inte att jag är att dessa serien av enheter använder USB mini B-anslutningar.Detta fungerar naturligtvis inte med den nuvarande generationen av micro B kontakter....

Med Docker på Raspberry Pi

Våra Makerspace nyligen infört ett nyckellösa system med RFID-berlocker som övervakas av en Raspberry Pi. Att sätta ihop hårdvaran var en enkel process men det var programvaran kontrollera tillståndet som välförtjänt god dokumentation. Det är därför...

Lära sig att sy på kärlek till sy-design och sömnad för en amerikansk flicka docka

älskar att sy sy Studio och lovetosew.com visar dig hur man designar och syr kläder för en amerikansk flicka docka. Lär dig hur man gör en fleece mössa och halsduk, bedårande sandaler och flip-flops och en japansk Kimono. Detta DIY video gör det enke...

Hur man gör en plywood sköld med en läder inslagna kant

i detta instuctable får du lära dig att göra en läder inslagna sköld. Du kan använda det för LAJV, aoffer, eller oavsett andra återskapande aktivitet du föredrar, naturligtvis det också kan användas som kostym element eller bara för skojs skull!Tool-...

Handheld Fireball Launcher magi Knep

detta är ett magiskt trick som jag lärde mig om genom att titta på TV-serien "Hur jag träffade din mamma." I den utför karaktären Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ett magiskt trick där han skjuter ett eldklot från händerna (tydligen) tom. Ne...

Vetenskapen om tvål göra i ett labb

Att göra tvål verkar som något du skulle göra i ett labb, men det är faktiskt mer vetenskaplig än du tror. Förtvålning är tvål göra process som använder grundläggande lösning lut och olika typer av fetter. Vetenskapen bakom tvål göra är i strukturera...

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

Sliding Puzzle Secret Compartment Table

Glidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett...