Swirly PVC hänge ljusSedan jag gjorde min PVC Pipe bangles, höll idéer om andra sätt att använda denna underbart flexibelt rör trängs mitt sinne.

Röret är så mångsidig! Samtidigt som experimenterar hittade jag också ett enklare sätt att göra dessa virvlar, så läs på :-)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hängande murare burk hänge ljus

Du kan enkelt skapa din egen hängande murare burk hänge ljus. Titta på denna video och lär dig hur!Steg 1: Titta på och lära dig hur du gör din egen hängande murare burk hängande armaturMed hängande murare burk hängande armatur, du kan möblera om enk...

DIY kaffe Filter hänge ljus

detta eleganta ruggig hänge ljus är enkel och billig att göra med ett mycket tillfredsställande resultat....

DIY hänge ljus - GardenFork.TV sponsrade Video

Jag byggde detta vintage hänge ljus, eller hängande lampa, efter ser bara hur dyr dessa lampor är. Jag köpte delarna på eBay och kommer att lista ut delar och källor nedan. Denna video är sponsrad av eBay, men alla åsikter är mina egna.Jag köpte dela...

Ring/hänge ljus

Detta instructable är gjord för tävling av "endast handverktyg"Tack!Steg 1: materialJag råkar ha några skrot aluminium ark ränder och tänkte hur man gör något från dem.Steg 2: verktyg Allt du behöver är-några nitar-floden pistol-borrmaskin-förpa...

Twin Socket hänge ljus

Nu när jag bor nära havet, få jag inte nog av det - och av alla saker nautiska. Jag konstruerade min Twin Socket hänge ljus att likna coral, så att jag kan vara vid havet på alla tider, även när jag är stoppade i hemma med ingen sand mellan tårna. Ja...

PVC flimmer LED ljus

Hur man visar hur man gör ett 3 skiktad PVC ljus med fladdrande LED, pvc-rör och varmt lim!Dessa kunde användas för Halloween, bröllop centerpieces, heminredning och presenter!Jag köpte alla mina PVC objekt på Lowes beror på att den gemensamma jordbr...

Lägga till ett hänge ljus någonstans... med INSTEON, ju

när jag flyttade in i mitt nuvarande hem, jag ville verkligen lysa platsen upp på natten. Det finns fönster på nästan varje vägg i varje rum vilket gör platsen mycket ljus under dagen, men att ljus bleknar snabbt som solen går ner. Det fanns två infä...

PVC-kamera och ljus montera

jag har velat göra tid-förfaller av mina konstverk för en lång tid, men aldrig hade kapacitet att spela in någon konst som jag gjorde icke-digitalt. När jag köpte en webbkamera trodde jag jag hade hittat svaret men jag insåg att jag aldrig haft rätt...

DIY PVC $10 undervattens ljus arm

jag köpte nyligen en ny kamera för dykning och jag bestämde mig att spara lite pengar på en belysning rigg.Jag ville inte betala stora pengar för att köpa en specifik arm för min kamera och ljuset så jag lägger ut något tillsammans av PVC. Jag använd...

Swirly Wire hänge

Hej alla det är momo och idag som jag ska visa dig en super söt och elegant swirly charm. Jag hoppas ni alla har lika roligt att göra detta som jag gjordeSteg 1: leveranser 1 - 24 gauge tråd2-avbitare3-runda näsa tång4 - 32 gauge trådSteg 2: virvlar...

Te ljus för två - gör din egen hänge ljus från en teservis

jag är en te nörd och jag ville ha något i mitt kök för att återspegla detta. Vad vore bättre än en teservis hängande från taket?! Detta ljus misslyckas aldrig att få en kommentar från människor som ser den för första gången och det var mycket billig...

Plastsked hänge ljus

jag äntligen gjort det! Jag avslutade min lampa! Allt du behöver finns massor av skedar (jag använde 270, 18 rader med 15 skedar var), en 10L plastflaska, varmt lim och fjädrar. Jag skär botten av flaskan och började limning av skedar. Jag bröt deras...

Strängen av papper hänge ljus

för vårt bröllop här förbi februari, min man och jag beslutat att gå med ett handgjort/tidigt på våren tema. Denna sträng av känsliga hängande lampor med perfekt båda. Medan de hänger nu i mitt hem, på bröllopet hängdes de över ingången till receptio...

Star Wars ljus-saber (Pool noodle)-Prop

Hej alla, här kommer jag visa dig hur du gör din egen star wars ljus-saber Boffer vapen. Detta är ungefär $7-10 i material. om $25 om du köper alla helt nya saker.Steg 1: Material 1 star wars ljus sabel. de som har stora handtag och med färgad plast...

Hur man ersätta och installera A hänge belysning fixtur

Mackenzie Laney av Build.com visar dig snabbt och enkelt sätt att installera ett hänge ljus i ditt hem....

Lätt DIY böjd Plywood ljus Fixtues (nr ångande, laminering eller kerf nedskärningar!)

Varför är armaturer så dyra.. .för livet av mig kan jag inte förstå de orimliga priserna för vissa ljusa nyanser.Jag har aldrig haft en anledning att köpa en nyans (orsak jag bodde på platser som redan hade några... och eftersom jag inte äger huset.....

Kusudama ljus (ljuskrona/mittpunkten)

Som du kanske har sett från några av mina andra senaste instructables, är jag engagerad och på att planera ett bröllop med min fästman. Vi har en art tema bröllop och älskar att göra hantverk. Jag för brudföljet baserat på Kusudama origami blomman nå...

En annan blygsamma kök Make-Over

Vad brytt oss om köket när vi flyttade i 3 månader sedan var:1. sätt KYLEN sköt från väggen2. sätt DISKHON stack i, döda inte bara flöde men erbjuder ingen backsplash3. grå färg system *4. faux linoleum trä golv5. avsaknad av lagring6. * bänk och bac...

Tandlös kostym (för hundar!)

Vill ha den bästa hund kostym någonsin? Kolla in denna handledning. ;)Material:HUNDGODIS (detta är det viktigaste materiellt!) cling/plast wrap *Duct tape *bomull fyllning *stretch tyg (för bodysuit)blixtlåskardborrbandhund seldon (bas för vingar)sto...