Switch drivs garageportDetta är en garageport som har skapats av mig och mitt team av två: Saish Bhandari och Sauhard Shrestha.

Detta är ett intressant projekt, detta är ett 9 volts batteridrivna garage.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Switch drivs Cool(er) för 2

detta blir min första Instructable, snubblade jag över denna hemsida ca en vecka sedan eller så, och det blev genast ett beroende. Jag var nästan överväldiga eftersom jag inte kunde bestämma vilka Instructable jag ville arbeta på första; Jag hade spa...

DIY trådlös rc switch

Hej killar...!I detta instructable jag ska visa dig hur man gör trådlös switch...så att du kan Kontrollera AC apparater trådlöst (som fläkt, ljus, etc..) ...Det första jag säger dig att det inte är en hur man gör det instructable är det hur jag gjord...

DIY Power Switch Panel

Jag har så många saker jag behöver för att sätta på och stänga i mitt lilla hem musikstudio. PC, TV, Monitor, Amp, trumset etc. De är anslutna till en förlängningssladd 6 gänget. Så varje gång jag måste aktivera saker och off jag måste böja sig ner,...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Garderob förvaring för en Ski maskin och andra ändringar

detta är våra 1991 NordicTrack Challenger Ski maskinen viks till en vertikal konfiguration jag aktiverat för lagring i en hall garderob. Vi bor i en mindre hem nu och har inte utrymme i källaren för en NordicTrack ski maskin att sitta redo att använd...

Switchen styrs Scalextric No3

Detta instructable visar hur jag utvecklas ytterligare i en switchdrivs scalextric controller (se Switch kontrollerade Scalextric No2) att tillåtaungdomar med funktionshinder som inte kan fungera en traditionella scalextricController till använda sca...

Utomhus varm dusch... mitt i ingenstans

Spendera tid i mitten av ingenstans är en fantastisk upplevelse. Ibland kunde det vara ett krav att fly från staden, zombies, eller... Vad gör illa dig.Oavsett behöver anledningen till att man kommer att flytta mitt i ingenstans, alla lite komfort sp...

Avlägsen kontrollerade växla med Atmega 328p

Någonsin drömt om att kontrollera en apparat som en Lågenergilampa eller en fläkt vid dina fingertoppar och tänker för en billig lösning?Ja, då du tittar på det just instructable!Detta instructable kommer att ge dig en billig och bästa möjliga lösnin...

Pocket Rocket Launcher

detta är en riktig raketgevär som passar i din ficka. Det är enkelt och billigt! Om du gillar det, rösta för det!Steg 1: Delar och verktyg Nästan alla dessa kan köpas på Radioshack:Altoids TinDPDT Heavy Duty Rocker SwitchMini SPST momentan tryckknapp...

E-textilier

E-textilierSteg 1: Fluffiga textilier Jag ska visa dig hur man gör en switch drivs, tänds, stick på badge/ta upp. När du först skapar denna produkt, jag designa för användaren att vara en artist; någon som vill förbättra den ljus displayen på en kons...

Komprimerad luft drivna switch för 2 nya air drivs hydroponiska system.

Detta är en demonstration av "geyser switch" som återställer från ebb att flöda i systemen....

Infrared(IR) fjärrkontroll drivs switch

detta DIY manövrerade fjärrbrytare arbetar med IR-mottagare för TSOP4838 och det finns en 5V relä att använda apparater som fungerar på 220V AC.För att göra i kit arbete, du bara behöver en allmän-TV/DVD fjärrkontroll eller du kan också bygga din ege...

ESP8266 WiFi relay switch

I den här guiden visar vi hur man bygger ESP8266 WiFi reläutgång med Arduino och EasyIoT server. Du kan använda relay switch till distans (dator eller mobil smartphone) styra enheter som ljus, värmare, garageport,... Du kan också kombinera reläutgång...

Avkodning och skicka 433MHz RF koder med Arduino och rc-switch

I denna tutorial ska jag visa dig hur du använder en Arduino att avkoda signaler från RF-fjärrkontroller, och skicka dem till fjärrstyra vissa elnätet växlar och en garageport.Obs: Denna guide är skriven för Australien, där det är lagligt att driva l...

Z-Wave Garage dörröppnare Switch

Välkommen till min första Instructable!Bakgrund:Jag har varit lära sig mer om hemautomation och har valt för att använda z-wave-enheter för de flesta av mitt system. Med tillägg av SQ Blaster och SQ Remote iPad app har jag kunnat göra en underbar avl...

IoT garageport v2

Ett år sedan eller så, jag hackade en Belkin WeMo switch och kopplas WIFI styrelsen till en Arduino Uno tillsammans med lite kod och sensorer att skapa ett sätt att styra min garageport. Systemet fungerat bra som jag kunde inte bara kontroll dörren,...

125 kHz RFID drivs DEADBOLT

Detta är en rolig en mycket användbar projekt som ger enkel åtkomst till någon dörr med en deadbolt. Jag har en annan version som används på min garageport och använder samma grundläggande krets och berlocker. Systemet fungerar i regionen RF på 125 K...

12V till 7v Molex Fan Switch

när du har hög prestanda fans [hög CFM och statiskt tryck] dina fans tenderar att vara ganska bullriga [över 20dBA] när du använder dem på 12v. Jag kommer att visa dig hur man gör en enkel 12v till 7v växel så du kan tysta dina fans på efterfrågan me...

12V-180kV: en ackumulatorn driv Marx Generator (och introduktion till elektronik)

Om du läser detta Instructable, en sak är förmodligen sant: du är intresserad av hög spänning! Om så, har du kommit till rätt ställe; Marx generatorer kan tillfredsställa din törst efter gnistor, lugg, och spänningen. Jag gjorde denna Marx Generator...