T-shirt återvinning! Awesome hoodie mod!Min bror har en redan ganska freekn awesome Metal Mulisha hoodie. Han hade också några gamla t-shirts som var bara alltför lite stryk att bära längre, så jag tog dem och hackade dem upp, och voila! Hans hoodie är ännu mer awesome nu, och ett arbete i prgress fortfarande!
Relaterade Ämnen

Assassin's Creed Hoodie Mod

beställa av Assassins har funnits i århundraden, kämpar från skuggorna. Även i dag går de på gatorna, samla in information och tysta onda. Nu kan du bli medlem i ordningen genom att ändra din egen hoodie i en assassin uniform.För ett tag sedan jag än...

Awesome Nerf mod: Anslut din Nerf guns

jag fick låna en kamera för detta instructable: D lånat som är ett nyckelord: () Detta Nerf mod visar dig hur du ansluter din Nerf vapen. Det är mycket enkel och lätt att göra. Det är också inte permanent så att du kan ändra det varje gång.Steg 1: ma...

Dog Hoodie Mod

Med några grundläggande sömnadsskicklighet kan du förvandla en gammal hoodie till en stor hund coat. Perfekt för de kall morgon promenader och så mycket roligare än vad man kan köpa i en djuraffär. Bara för att min hund har kort hår och vi lever i et...

Meapains Awesome RBG mod av mig

jag har gjort några mod coz när jag skjuter RB det inte gå långt och inte så snabbt.Steg 1: gjorde det här och lägga till en gul kontakt RB fästet (bild 1) och sätta den gula kontakten på luckan fat (bild 2)...

Studsande boll kylskåpsmagneter

Behandlas ditt kök sideboard i bitar av papper, recept, kvitton och kuponger? Har du kala kylskåp bara står där, hålla din mat? Tja, är det dags att bege dig pund/dollar store, plocka upp några billiga leveranser, raid återvinning rutan och mode din...

The Ultimate Guide till skapa Chiptunes på GameBoy!

Nya Gameboy "Chiptune" scenen? Eller kanske du fortfarande försöker gå till botten av vad här Chiptune grejen är? Oavsett din situation, i slutet av detta Instructable, kan jag lova att du kommer att bli ett proffs!Relativt ny på scenen "LS...

Redshirt pepparkakor män (inspirerad av Foxtrot)

jag inspirerades av denna Foxtrot Strip och jag var bara tvungen att göra dem!Följ detta Instructable för att göra din egen lilla armé av expendables.Steg 1: Pepparkakor recept Behöver du:Ingefära bröd recept3 koppar mjöl3/4 tsk bakpulver1 1/2 tsk ba...

På hem serigrafi på de billiga!

Silk screening kan vara kul, men det kan också hamna kostar dig en förmögenhet. Om du vill skriva ut dina egna kläder och påsar, men är fattiga svältande student som jag är, är detta ett enkelt och kostnads effektivt sätt att lägga till bilder i dina...

Hur du skapar din egen marknadsföring video + TIPS & TRICKS ON iMovie

Unga företagare går vi ofta alltför långt för att se är produkten tittade på, och vi glömmer ofta det enkla sättet. Vilket är, gör videos på Youtube. Faktiskt, vi skapade hoodies för high school examen, även om vi behövde är tröjor att vara mediatize...

Ihoodie

Hej du inte gillar ipod hörlurar sladdar hängande i vägen? Tja denna enkla hoodie mod är för dig allt du behöver är* en kniv* en hoodie (dra över)* en ipod (eller andra handhållna bärbara medier spelar enhet)* hörlurar (eller)Steg 1: få saker * en kn...

Vit T-Shirt med Hoodie ficka Mod

du kan köpa en T-Shirt med en ficka på bröstet men du aldrig se en med en hoodie stil ficka. Jag trodde jag skulle ändra på det och göra en. Om någon gjort en "kompatibel liknar detta, låt mig veta. Annars...Material:-T-Shirt-Tyg för pocket-Symaskin-...

Hur man gör en Hoodie klänning (återvinning en T-Shirt)

Har du en stor T-shirt som du aldrig använder? Bra på denna tutorial ge jag dig en idé att återvinna i en bekväm Hoopie klänning!Du behöver bara av några gårdar av tyg, du kan göra det kortare också.Vad du behöver.T-ShirtTyg: Jersey eller LycraSymask...

Överföra T-shirt silkscreens till en Hoodie

Det är lätt att få T-shirts med din favorit band på dem, men inte så mycket på en hoodie. En kund ville detta specifikt gjort, så jag tänkte jag skulle dokumentera det ifall det var av intresse eller använda någon annan.Steg 1: Krita, tryck ut och kl...

Mode halsduk från gamla T-Shirt

Jag hade nyligen att ge upp bär en av mina favorit tröjor. Jag hade haft det så ofta som den fattiga skjortan började falla sönder i sömmarna. Medan det var dags att pensionera sig tröjan, ville jag fortfarande hålla en del av det runt så jag bestämd...

Faux Bow T-Shirt Mod

denna t-shirt ändring inspirerades av denna båge tillbaka skjorta. Jag trodde det var så söt, men jag är alltid en att gå lite överstyr och som är hur denna skjorta blev. Det slutade ta mycket längre tid att sy än jag trodde från början, så det är et...

Kung Fu T-Shirt Mod

efter att titta på "Kung Fu Hustle", jag fick idén, "Hej varför inte jag göra en Kung Fu skjorta som de stackars barn som spelar fotboll? Denna skjorta mod en ärmlös tröja Knut knappar (jag op skulle ur kinesiska krage för den slim chans ja...

Stegosaurus T-shirt Mod

slå din t-shirt från tråkigt till rad med detta lättStegosaurus T-shirt Mod...

T-Shirt Mod: Kantighet att Foxy

Jag har en massa bra logo t-shirts men de är skuren för män och jag gillar inte hur de passar, så idag jag ska visa dig hur du mod din t-shirts i en smickrande formar som du faktiskt ska bära.Kolla in detta projekt på göra: projekt och fler videor fr...

Flaska matlagning Kit (uppgraderingar, Mods och AWESOMNESS!)

Hej alla. Jag har letat efter en kompakt matlagning kit att ta med mig när jag går camping/vandring. Det hade för att kunna vara slängd över axeln och har allt jag ville ha i ett trevligt paket. Tja, efter att titta på matsalen stil uppställningar, h...