Ta bort en vedkamin?Så ni debatterar om de vill betala någon eller DIY ta bort din vedspis. Du ska ge detta en gå endast om:

1) det finns minst 2 personer
2) alla inblandade är frisk nog att göra tunga lyft

Annars betala någon för att undvika eventuella skador.

Du behöver följande:

* Skruvmejsel
* Hammare
* Möbler Dolly
* Arbetshandskar
* stege (och tillgång till taket där skorstenen finns)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör skrapa bort kort

Tutorial hur man gör skraplotter kort.Bra för valentine, befordran, gissa spelSteg 1: Steg 1: Material För material behöver du:Maträtt tvätt vätskanMetalliska akrylfärgDina skraplotter designSjälvhäftande vinylEn penselNågot att blandaSteg 2: Steg 2:...

Lägg till/ta bort skrivskydd till disk (USB-HDD-SSD)

Vill lägga till eller ta bort skrivskyddet till en disk? Inga problem, följ denna guide och du kommer kan göra det!.Steg 1: Öppna Cmd och starta diskpart tjänsten. 0) tryck Win + R-knappen och skriv in shell "cmd", tryck sedan på Ange.1) i cmd S...

Hur tar man bort en 2000 Honda Insight Fender

Jag var tvungen att ta bort min framskärm för att inspektera ett slipat anslutning under fender, och ersätta en trasig fender, så varför inte göra en instructable!...Så, steg 1, jack bilen upp (drivrutiner sida)Steg 1: Ta bort din FramdäckAnvända en...

Hur tar man bort en ljusare ventil

om du är som mig, är du antingen billigt eller inte har mycket pengar att spendera på kul projekt, eller båda. Jag råkar vara både. Så när jag kan, rädda jag saker som kan komma till nytta från saker som är trasiga eller inte längre användning. Engån...

Bort

Jag har tagit bort detta instructable...

En anläggning för att hålla buggar bort!

En anläggning för att hålla buggar bort!Om du är en trädgårdsmästare tycker jag du ska ha denna växter runt dina växter eftersom dina växter får äta och du har att tigga buggar att gå! Så bara sätta denna sak bredvid dina växter och buggar inte komme...

Inte kasta bort din vävnad lådor - återvinna dem

har du märkt alla vackra mönster på vävnad lådor i butiker nuförtiden? Jag har och några av de tryckta skönheter jag bara kan inte tåla för att kasta bort. Och vi behöver inte lägga till något så ganska till en deponi. Så jag återanvända dem på detta...

Enklaste, minst rörigt sätt att ta bort etiketter från glasflaskor!

Produktetiketter på flaskor är inte dekaler så de är särskilt svårt att ta bort men skrapa bort med en rakkniv eller använda Goo borta kan vara smärta-satsar och/eller stökigt.Nyligen hade jag flera vinflaskor blötläggning i diskhon och tänkte jag, "...

Ta bort

Instructable bort...

Bygga en TENS maskin för att ta bort smärta

A TEN maskin för att ge ett läkemedel gratis sätt att ta bort smärta från kroppen (TENS står för transkutan elektrisk nervstimulering). Här kommer jag visa dig hur man bygger din egen Tens maskin och minska mängden piller du använder ska stoppas, smä...

HUR MAN FIXAR LÅG PLATS I UPPFARTEN + REPARATION RÖR | BLOCK MARKSTEN ta bort + låg kompakt SANDBÄDDEN LEDERNA installera

Jag reparerar en låg plats på uppfarten orsakas av en defekt konkreta pipe nedan. marksten måste tas, pipe måste exponeras och repareras, marksten behöver sättas på plats. Tack för att titta på!Dagens projekt är fastställande detta låg plats på denna...

Ta bort PEX Crimp ringar och Pipe

PEX VVS är verkligen enkelt att installera jämfört med VVS. Men att ta bort koppar crimp ringar och röret är inte så lätt. Detta Instructable kommer att omfatta hur man tar bort ringen med några grundläggande verktyg.Du behöver följande:Tång nål näsa...

Hur tar man bort badkar

Jag sade i min handledning om hur du tar bort en badrumsgolvet vi var att hålla badkaret. Men det visar sig att var en dålig idé. Så dagens projekt visar hur du tar bort ett badkar. Du ser varför det var nödvändigt och få en förhandstitt på nya badka...

Att ta bort klistermärken från DVD/Bluray fall

Med dagens värld av dvd/bluray box set blir förpackningar mer avancerade. Tyvärr efter köpa dem kunder kan hitta är de täckta med klistermärken. Du kan få hem från affären med helt nya filmen, endast till oavsiktligt förstöra den förpackning som förs...

Hur tar man bort öl etiketter på ett enkelt sätt (hem bryggerier spets)

En hem bryggare som jag tappar min egen öl. Jag gillar inte att bråka med de 12 oz flaskor som det tar för många för ett 5 gallon parti. Jag gillar verkligen "22 oz-bombplanerna det tar bara ca 26 för samma 5 gallon parti. En av mina favorit lokala b...

Bästa sättet att ta bort irriterande event armband

jag har slösat bort 10, kanske till och med 15 minuter av mitt liv försöka yank de lilla Tyvek event armband av mina handleder efter går till en show, street fair eller vad har du. Tja... inte mer - jag har upptäckt ett trick för att få dessa små rot...

Ta bort koppel från din kiteboard och varför

efter att du har byggt din egen kiteboard, du kanske frestas att kasta på ett rep eller sadelgjord och bungy sladden så att den håller sig nära. Gör inte. Lära sig att kroppen dra vindsidan. Här är varför.Varning: grafiska bilder av skadan på steg 2,...

Parapacking: Hur att packa bort en Power Kite utan att trassla

med en intressant och rolig extrema utomhusaktivitet som power skärmflygning, upprätthålla draken och tar den bort ordentligt är nyckeln till en lång och framgångsrik kite liv.Drakflygning har blivit en mycket populär hobby och sport de senaste tio å...

Bryta-bort Logoband Knut

det är lätt att köpa hårdvara för att koppla till en snodd som kommer att bryta bort om fastnat av misstag. Mitt arbete kräver att jag bär en ID-bricka runt halsen och min arbetsgivare tillhandahåller enkel hals Nyckelband med plast bryta-bort knäppe...