Telefon täcka notebookIdag jag presentera en idé för att återanvända gamla telefon täcker. Förvandla det till ett omslag för en bärbar dator.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dekorera din din gamla tråkiga telefon täcka

göra din gamla telefon täcka ser underbaraSteg 1: jag har använtsvart tryckvattenvatten färgerakryl colour(golden)penselsccisorSteg 2: Nu tar omslaget och göra vissa linjer genom kranenSteg 3: Nu färg hela omslagetSteg 4: Nu ta bort raderna tapSteg 5...

Värme känsliga telefon täcka

HejSå under senaste veckorna jag har varit inblandad i ett projekt kallat A Shedload of Science i samarbete med Glasgow Science festival (länkar till deras hemsidor nedan) och dess gett mig möjlighet att arbeta med några av de material jag inte har a...

Praktisk telefon täcka

Jag tar dig igenom steg för att göra en robust telefon täcka. Jag kommer att göra en för en iPhone 5s men du kan göra det för oavsett vilken telefon du har. Locket har ett bälte loop som gör det möjligt att ha locket fäst på bältet (användbart om du...

Att göra en telefon täcka med en ballong

jag vill ha en telefon täcka billigt så en idé kom till mig att göra det med en ballongSteg 1:Steg 2: Att göra omslaget 1. blåsa i ballongen (som visas i figur 1) beroende på din telefon storlek.2. sätta telefonen på ballongen, som visas i figur 2.3....

Anpassa din trä telefon täcka

några veckor sedan köpte jag en bambu iphone täcka för min flickvän. Hon letade ett tag, så jag köpte den som en överraskning. Men jag ville göra det mer personligt...Ha roligt anpassa din täcka!Steg 1: Hitta rätt bild När sett för en bild, är det vi...

5$ DIY telefon täcka/fall

Min telefon såg typ av gamla eftersom baksidan täcker opaintstarted skalar av. Så i en anda av att beslutat jag att göra en egen telefon fall/cover/back platta att komplettera min kärlek till iron man.Verktyg-Spray färg x 2spray lackMaskeringstejpPen...

Serietidning sidan täcka NoteBook

jag är beroende av bärbara datorer. Jag ussally skal ut cirka 10-15 dollar för en riktig en. Men har sen jag varit, med ett ord, pank, och för att fortsätta min bärbara obession jag har använt sig av att göra min egen notebook löst baserade på utform...

Röd telefon Box - anpassade Notebook

Hej alla! I denna tutorial jag ska visa dig hur du anpassar din bärbara dator med en röd telefonkiosk.Steg 1: Först och främst titta på min video.Steg 2: Följ stegenSTEG 1-Rita formen på telefonkiosk i kartong.STEG 2 – det avskurna.STEG 3-skär en bit...

Hur man gör din telefon täcka bättre och mindre långtråkigt

denna vilja inte skada din telefon och det kommer att göra det bättre och svalare ute.Steg 1: här är min telefon. sorry om bilden jag är inte bra med skott.Steg 2: här är är verktyg. 1. paper2. sizzor om det behövs3. limoch4. din telefon.Steg 3: sätt...

Udda strumpa telefon täcka

fick en udda socka kvar från en tvättmaskin som åt andra? Fick en shiney bit av electrickery som du vill skydda i fickan? Gör en telefon strumpa!Steg 1: material Behöver du:1 x gamla strumpa (inte så stinkande är bättre)1 x hårdvara för skydd (i mitt...

Telefon, öronsnäcka, Bluetooth hölster.

Detta är en off-shoot av Wally Word kamerarigg. Använda Smartphone för att titta på filmer, online och hämtade, även lyssna på musik förutom samtal.Ville ha hörlurar och Bluetooth med mig hela tiden men ville inte komma ihåg att sätta i byxor ficka,...

NES telefon

först och jag började med en gammal Nes controller thenand en nokia 2700Först tog jag isär den registeransvarige alla du behöver hålla är knapparna resten jag inte behöver, ta sedan telefonen isär skärmen knapparna fall etcSteg 1: reomve insidor insi...

SUGRU telefon Phun! En användares översyn

jag vann ett paket med Sugru nyligen och undrade vad man ska göra med den. Jag är en techno-PIKA så jag skulle aldrig använda det för elektronik, jag kunde inte komma på något som behövs för fastställande, men jag är kreativ och ville ha ett litet en...

Telefon fall diy

diy telefon fall.min telefon täcka hade pennan bläck markerar så om du vill dölja dem målade jag det med gamla torkade spik färg.till Nail polish remover i den torkade målar att öka sin volym....

Telefon Phan

De nya smarta telefonerna kan bli mycket varm när du tittar på filmer eller när den används som GPS-enheter. 120 grader F är typiska termisk säkerhet cutoff. Det är inte batteriet orsakar denna värme, det som telefonens CPU. De är datorer ju bara int...

Hur man gör en telefon läderfodral.

Ett blogginlägg från http://thrifty-little.blogspot.co.uk/. Du behöver: en bit av gamla skinn, en symaskin, några dubbar, en tjock nål och några märkning krita.Steg 1: Steg 1: lägga ut ditt fabric.Jag har använt rött läder från en sparsamhet butik kö...

GÖRA en FJÄDERTRYCKS murbruk med justerbar höjd (med hjälp av en plast öl burk och kastas grejer)

för några månader sedan, jag var tvungen att hjälpa en kusin till mig med en college läxor om fysiken i parabolisk bana. Han är riktigt bra på matte, men väldigt dålig på pyssel. Det var min tur att rädda dagen!Jag hade bara en natt att bygga en mask...

MAGNETISKA TELEFONHÅLLARE! (UNIVERSAL)

Hej killar, jag är tillbaka med en annan Instructable.I detta Instructable jag kommer att visa dig hur du vill göra en universell magnetisk telefonhållareDet kan hålla telefonen i något läge (stående eller liggande)Jag använde den för 1 timme direkt...

Handled Communicator

Hej där!Jag antar att du är där eftersom du läsa min fanfic, och ville ha en trevlig handled-com som Arti eller Jake eller andra bär. Om inte du från Fanfiction dot net, är då det tänkt att vara en kombination av en smartwatch, smartphone och lite an...