Tidiga John Deere 3020 Powershift Front End Loader hydrauliska åter VVS-Jag köpte min första traktor nyligen en tidig modell 1968 John Deere 3020 traktor med power shift växellåda. Traktorn kom med en lastare som hade sin hydraulledningarna ansluten till bakre portarna. Bonusen är att den har en lastare som den dåliga sidan är att om jag vill köra en bilaga som har hydraulik jag skränande, utan unplugging lastaren åtminstone. Eftersom detta är en tidig modell finns JD 3020 det ingen makt bortom blocket som skulle vara ett ganska enkelt sätt att få frontlastaren bort av bakre hydrauliken. Jag nådde ut till några Internetforum och hittade några riktigt bra personer att hjälpa mig med detta projekt. Om det inte var för folket på Haytalk.com och yesterdaystractors.com skulle jag inte kunna skriva detta instructable. Ett särskilt tack till "Tx Jim" för att få mig igång och besvara frågor. Det finns inte en massa dokumentation på att göra detta specifikt om PowerShift Transmission så jag tänkte jag skulle lägga hela projektet här.

Detta instructable kommer att steg för steg med bilder, video, artikelnummer och ungefärliga kostnaden för att slutföra. Jag skulle göra detta samtidigt som hydraulvätska och filterbyte men vi kommer att göra det i en annan instructable.

Ni måste förstå jag är inte expert på traktorer och igen om det inte var för det slags folken på tidigare nämnda forum jag skulle inte göra det alls.

Även Observera medan jag ville kunna video hela den här processen jag hoppat runt lite på grund av mängden hydraulolja på mig och allt annat jag inte vill skada min kamera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

John Deere 3020 24v till 12v konvertering

Jag ska börja detta instructable med en berättelse om varför jag gör detta instructable. När skulle ett annat projekt och instructable på denna traktor jag sprang i lite av ett problem (publiceras senare). Traktorn skulle inte längre börja. Jag gjord...

Laser skär Front End Loader leksak

med ett litet barn förälskad med fordon av alla typer, jag kom upp med front end loader design visas när man tänker på den perfekta presenten. Laser skär från 1/8" baltiska Björk med några dymlingar för axlar och pivoterna och höll tillsammans med tr...

Drift av John Deere frontlastare / traktorgrävare traktor

Dessa instruktioner är att bidra till säker och effektiv drift av en John Deere Front Loader/traktorgrävare traktor. De är inte skall användas som de enda operativa riktlinjerna. Begränsad kunskap förväntas, men säkerhet och diskretion rekommenderas....

Custom John Deere gräsklippare

detta är en liten fordon jag satte ihop bara för skojs skull. Några bitar men ganska coola.Steg 1: I avsnitt Dessa är alla primära delar av gräsklipparen.Steg 2: Motorn och hjulen Detta steg primära stycke är vinden tillbaka motorn som är kopplad til...

Hur man ändrar dragkraft bältet på en John Deere LT155

Dragkraft bältet är den som levererar motoreffekt till överföringen. Börja med att ta bort däck och höjer traktorn upp så att du kan arbeta under säkert. Däck borttagning är täckt i handboken för operatörer, som du kan se gratis på John Deere hemsida...

Snow plogen Tilt Adjuster (John Deere 325)

fick jag en begagnad snö blad för min John Deere 325 trädgårdstraktor. Det hade inte ett sätt att justera lutningen på bladet utan att få av maskinen. Min hantverkare trädgårdstraktor hade en metallstav som du kan pressa bladet med för att luta den o...

Hacking John Deere American Farmer

i detta Instructable jag visar dig många mycket enkelt hackar för John Deere American Farmer (JDAF). De flesta spel data sparas i XML-format så det är mycket enkelt att redigera. Du behöver bara en grundläggande kunskap om XML att manipulera spelet f...

Så du vill reparera en PTO-kopplingen på en John Deere traktor?

Måste reparera en PTO-kopplingen på din favorit antika traktor? Detta instructable är tänkt för dig!Innan vi börjar alla reparationer, se till att de verktyg du behöver är händig. Damma av instruktionsboken, alltför. Du kan aldrig få tillräckligt med...

John o ' Groats till Lands End Bike Ride

Hey Guys!I sommar, cyklat jag själv och två vänner från John o ' Groats (den nordligaste punkten i Storbritannien) till Lands End (den sydligaste punkten).Detta är en guide om hur man kan planera resan, slutföra resan och tjäna mycket pengar till väl...

Ta bort en stubbe

Jag försöker att få en ny potatis trädgård redo för plantering denna säsong. Förutom att ha att göra med massor av stenar i trädgården, hade jag ett ganska stort träd precis vid hörnet av trädgården som jag var tvungen att bli av med.Jag först avskur...

Frontlastaren gjord av Knex

detta är en Front end loader med en motor i det Obs detta inte är min design och om du gillar detta vänligenAbonnenter! för mig och hastighet....

LEGO Semi, korn släp och Bin

Detta Instructable är på min Lego semi lastbil med två korn släp bakom den. (kallas även en super b eller b tåget) Det finns två typer av säd släp: öppna och slutna ändar. Detta är sluten släp. Jag bestämde mig att gå med lock på toppen istället för...

K'nex Front Wheel Drive lastbil

tog mig 1 dag 2 & 3 dagar till perfektSteg 1: Nedre våning Steg 2: Shase Steg 3: Badyear hjul Anti hjulspinn hjulinte goodyear, badyearSteg 4: bak Steg 5: Mitten grejen Steg 6: Front end Steg 7: tak Steg 8: Horse power...

Hur du sätter en gitarrförstärkare röret till en preamp/snedvridning enhet (med load box)

Hej alla!Detta är min första Instructables, kommer jag att förklara dig hur till vända en liten gitarr rörförstärkare i en preamp enhet/pedal, med belastning låda; Im franska och min engelska är begränsad, så om jag gjort några misstag förlåt mig! :)...

Plantera ett äppelträd

Här är en bra instructable om hur att plantera ett äppelträd och ge det en hälsosam start.Vad du behöver:ÄppelträdSpadeKompost/matjordMycket vattenTillval: John Deere 2210 / Front loader och 3pt rorkultSteg 1: Förbered området Mät upp ditt område och...

Lätta elbil: En passagerare @ 15mph, 210# Curb vikt

Jag designade och byggde denna roliga och framgångsrika ljus elbil för flera år sedan. Jag just nu lägga ut den på "Instructables" och kommer att lägga till fler steg, beskriver konstruktionen, i de närmaste veckorna.Använd länken till mitt webb...

Träkol Powered Generator - förgasare

Begära att jordbrukaren, survival expert, Boy Scout, hippie eller prepper och de kommer att berätta de awesome användningsområdena för träkol. Från att förbättra din trädgård för att filtrera vatten och fältet medicin. Men visste du med några skrot d...

DIY ombyggnad av en lättare Zippo

zippo ljusare, ofta imiterad men aldrig mångfaldigas.få produkter har stått sig genom tiderna som zippo lättare. om det fanns någon en bit av klassisk americana de flesta människor kan identifiera, är det en zippo. Det är en enkel, väl utformad desig...

99,7% regenererade Mobile höjde ört Bed

detta är en mobil upp säng trädgård för örter. Notera detta inte är 100% komplett som jag postar detta Instructable eftersom det finns massor av kreativa människor där ute som kanske vill chime in på hur du ändrar runt något eller ge lite insikt om h...