John Deere 3020 24v till 12v konverteringJag ska börja detta instructable med en berättelse om varför jag gör detta instructable. När skulle ett annat projekt och instructable på denna traktor jag sprang i lite av ett problem (publiceras senare). Traktorn skulle inte längre börja. Jag gjorde ett gäng felsökning och fann de skyldiga att vara ett batteri skära av switch som har lagts till och starter solenoid. Jag fick rådet att jag ska konvertera 24v system till ett 12v system som det skulle vara cheaperandeasier i det långa loppet. Just detta år av traktor var det sista året att John Deere sätta 24v system på en 3020 och tydligen kan det vara ganska besvärande med batteri dränering orsakas av startmotorn etc. Jag hörsamma inte detta förslag och försökte åtgärda problemet och hålla traktorn original med 24v.

Så beställde jag en ny strömbrytare och magnetventilen, sätta den i och vad vet du traktorn började bra. Bättre än någonsin faktiskt. Tidigare när traktorn dog märkte jag att starter solenoid var mycket varmt, till grad att smält egen plast. Så medan traktorn kördes kände jag hela tiden nödsänkningssolenoiden. Ingenting var får heta så jag var bra att gå, eller så jag tänkte. Jag stänga av traktorn och höra några poppar och fizzing och få det välbekanta lukten av elektrisk rök. OK kanske jag har stekt en elektronisk komponent eller två tidigare men jag vet att lukt. Jag söka över hela området starter och se inte något rökning eller brännande. Då ser jag rök stiger från den andra sidan, jag kör och generatorn är absolut rökning. Jag stänga omedelbart av strömmen på växlarna och väntade för röken att stoppa, det poppar gjorde men röken inte. Så jag ta min brandsläckare och skjuta den direkt in i generatorn. Efter en minut rökning avtar.

Okej, dags för att få en annan spänningsregulator och generator som jag trodde. Det är en ny till mig använde traktor, jag vill hålla det ursprungliga så låt oss se vad de kostar. Heliga guacamole batman dessa saker är dyra. Jag kunde ändra över hela systemet för vad de ville för bara generator och har alla nya delar och inte behöva oroa sig för den. Så jag började söka efter delarna eller ett kit för att slå den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tidiga John Deere 3020 Powershift Front End Loader hydrauliska åter VVS-

Jag köpte min första traktor nyligen en tidig modell 1968 John Deere 3020 traktor med power shift växellåda. Traktorn kom med en lastare som hade sin hydraulledningarna ansluten till bakre portarna. Bonusen är att den har en lastare som den dåliga si...

Custom John Deere gräsklippare

detta är en liten fordon jag satte ihop bara för skojs skull. Några bitar men ganska coola.Steg 1: I avsnitt Dessa är alla primära delar av gräsklipparen.Steg 2: Motorn och hjulen Detta steg primära stycke är vinden tillbaka motorn som är kopplad til...

Hur man ändrar dragkraft bältet på en John Deere LT155

Dragkraft bältet är den som levererar motoreffekt till överföringen. Börja med att ta bort däck och höjer traktorn upp så att du kan arbeta under säkert. Däck borttagning är täckt i handboken för operatörer, som du kan se gratis på John Deere hemsida...

Drift av John Deere frontlastare / traktorgrävare traktor

Dessa instruktioner är att bidra till säker och effektiv drift av en John Deere Front Loader/traktorgrävare traktor. De är inte skall användas som de enda operativa riktlinjerna. Begränsad kunskap förväntas, men säkerhet och diskretion rekommenderas....

Snow plogen Tilt Adjuster (John Deere 325)

fick jag en begagnad snö blad för min John Deere 325 trädgårdstraktor. Det hade inte ett sätt att justera lutningen på bladet utan att få av maskinen. Min hantverkare trädgårdstraktor hade en metallstav som du kan pressa bladet med för att luta den o...

Yamaha RXS100 12v konvertering

Okej, detta är min första Instructable, så fina snälla!Hur till omvänd din Yamaha RXS100 från 6v elsystem till 12v elsystem.Varför? Tja, RXS är en sprickbildning lilla cykel men 6 volts El verkligen låta det. Lösa denna konvertering och du har inga m...

Hacking John Deere American Farmer

i detta Instructable jag visar dig många mycket enkelt hackar för John Deere American Farmer (JDAF). De flesta spel data sparas i XML-format så det är mycket enkelt att redigera. Du behöver bara en grundläggande kunskap om XML att manipulera spelet f...

Så du vill reparera en PTO-kopplingen på en John Deere traktor?

Måste reparera en PTO-kopplingen på din favorit antika traktor? Detta instructable är tänkt för dig!Innan vi börjar alla reparationer, se till att de verktyg du behöver är händig. Damma av instruktionsboken, alltför. Du kan aldrig få tillräckligt med...

Barn till huset konvertering av Phil Sacchitella

Denna artikel handlar om omvandla ett sekel gammal timmer-frame hölada i en varm och inbjudande hem för min familj att leva i och vänner att besöka. Detta projekt hade begränsningar testat gränserna för vår uthållighet och påhittighet. Flera anpassad...

12V Powerbank - USB till 12v

Du behöver bara 3 enkla saker-En boost omvandlare (detta är det billigaste med voltmeter, samma jag använder)http://www.ebay.com/ITM/DC-DC-4-5-32V-to-5V-52V-XL...-En USB-kabel- Och är valfri, men en estandar DC elkontakt är nyttigtAnslut sedan, juste...

XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapter

detta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering...

Reparera en överhettning laptop genom att ändra befintliga fläkt till 12V BLDC fan och förbättra luftflöde

reparera en överhettning laptop genom att ändra befintliga fläkt till 12V BLDC fan och förbättra luftflödeDenna handledning kommer att gå över flera steg för att kyla ner en överhettning laptop utöver damm och rengöring och Obs ineffektiviteten i lap...

Analog till Digital konvertering Tutorial

Hej killar, jag är en assistent för en introduktion till engineering klass för medicinsk teknik majors vid Vanderbilt University denna termin. Jag skapade denna video att förklara analog-till-digital konvertering till dem eftersom tiden sprang under...

PSD till HTML5 konvertering: lägga till en HTML5 reglaget på en webbsida - Del1

det har varit mer än ett år sedan HTML5 gjorde sin väg in i webb-branschen. Men fortfarande många, allmänt även nybörjare och mellanliggande, svårt att göra en HTML5 reglaget för en webbsida. Så med detta PSD till HTML5 konvertering tutorial beskrive...

PSD till Wordpress konvertering: förklarade från A till ö

En enorm bit av all verksamhet sker nu i en virtuell dimension som inte ens fysiskt finns på internet. Miljontals människor runt om i världen skapar webbplatser varje dag för att bedriva verksamhet, att underlätta mänsklig interaktion, leverera den n...

Lysrör till LED konvertering under $30

Välkommen till min första "vänners kompatibla. Jag har gjort en massa projekt, men detta är första gången jag har dokumenterat en tillräckligt bra för att skapa en "kompatibel. Syftet med detta var att skapa en LED belysning armatur som var lika...

Fedtro Vacuum Tube testare till USB-konvertering

Tja, jag i princip tog testare och bort batteriet distanserna ut som var föråldratPå grund av batteriet som var något mindre av en 5: e av den. Sedan tog jag en gammal telefon usb och usb adapter laddare och klippt mikro-USB-anslutningen ut utsätta i...

PSD till WordPress konvertering - vet i 5 steg

PSD till WordPress filkonvertering tjänst: utveckla en kreativ och tilltalande webbplats är i princip kompletteras med två betydande inslag. Första är fullt fungerande och skickliga webbplats kod och en annan är attraktiv, engagerande och användarvän...

Arduino Pulse bredd modulering Digital till Analog-konvertering

Här kommer vi att diskutera driften av puls-bredd-modulering till DC konvertering och idén att konstruera en variabel Arduino baserade DC strömförsörjning.Steg 1: Figur 1 illustrerar med hjälp av en LM358 i samband med ett low-passfilter (10uF cap, 4...