Tillverkningen av Ying och YangJag blev ombedd att dela hur jag gjorde knivar Ying och Yang. Tyvärr har jag inte några bilder att följa instruktionerna, men jag ska försöka mitt bästa att förklara processen.

Material:

1/8" stål räddas från en cirkelsåg blad 12"

1/4" tjocka lövträ

1/8" lödning rod

/ * Stil definitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO-para-marginal: 0; MSO-para-marginal-botten: .0001pt; MSO-sidnumrering: änka-orphan; font-size: 10.0pt; font-family: "Times New Roman"; MSO-fareast-font-family: "Times New Roman";}

Se Steg
Relaterade Ämnen

Yin och Yang

025. (yin och Yang) dessa är två identiska knivar (nåja nästan) gjorda från 1/8" härdat stål. Den knivar glida in i handtaget på den andra, som visas i övre vänstra hörnet (för något annat). Handtagen är gjorda av en trä räddas från en träpall.De mät...

Yin och Yang och hjärta kylskåpsmagneter från nickels (endast bilder)

jag gjorde två kylskåpsmagneter av nickels, inspirerad av mrballeng på Instructables arbete.Nickels var hamrade platt, sedan in i rätt konturerna. Jag sedan används Gem vill skapa indragna rader och slipas/poleras bitar smidigt. Små neodymiummagneter...

Yin och Yang CNC Zen Garden Design

Jag klippte denna Zen trädgård med en Shopbot kompis automatiserad Router. Bara Häll färgad sand i hålen och rake det!Steg 1: filGöra en solidworks fil (eller ta mine).Steg 2: skär!Nu klippa din del med din CNC (eller använda en 3D-skrivare), om din...

Ying Yang LED tak ön

När mitt sovrum omarbetades bestämde jag mig för jag ville lägga till en liten personlig touch med en LED lyser tak ön, med hjälp av Sketchup jag experimenterat med många olika former tills jag snubblade på idén att använda Ying Yang, jag experimente...

Säkra alla hänglås - TetraProof!

Den grundläggande idén är att farkosten en enkelt infoga gälla för lås mekanismen, som upptar utrymme utnyttjas av "shim" tekniken.Denna I'ble kommer att visa dig hur att förhindra ett shimsalaöppna alla hänglås Tetranitrate stil som används för...

Närhet aktiverat Kinetic Skulptur

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej, skulle jag vilja ge dig lite information om vad som exakt händer i den bifogade bilden. Detta är en helt 3D-tryckta Kinetic S...

Yin Yang LED halsband

Abhinyana är en buddistisk munk som ger undervisning av Buddha för alla med syfte att hjälpa dem att bli av med deras lidande och uppnå lycka. Jag tycker det är jätteviktigt att förstå våra negativa egenskaper, omfamna dem och generera några positiva...

Dubbel trä Yin Yang hänge

som min andra instructables detta göras med hushållsapparater verktyg som sågar, borrkronor och en Dremel. Jag är stolt över det eftersom jag ser att jag kan få ganska bra resultat även om jag inte äger fancy utrustning som svarvar eller bandsågar.De...

Älska och hata 3D tryckta ordet block

Yin och yang, söta och sura, och kärlek och hat. Det är roligt att par upp ord och låta dem spela ifrån varandra. Jag har alltid gillat älskar/hatar dela mig själv så jag bestämde mig att göra en 3D utskrivna objekt att hedra det.Titta på detta från...

Plastflaskor till nunchaku (och mer)

någonsin velat vara som Bruce Lee att besegra 1000 män med bara ett par nunchucks? Ja nu kan du! med bara 2 plastflaskor: ODessa massförstörelsevapen kan nu göras med mycket grundläggande verktyg och material :DOckså som nunchaku, kan du göra massor...

Soda kan hänge med wire snörning

i ett par veckor kommer jag att göra en del workshops på min dotters junior high school. Jag vill ha en lätt, roligt projekt/teknik som flickor och pojkar skulle gilla... Skolan är mycket gemenskap och service inriktade, så ett återvunnet/re-återanvä...

Asiatisk stil grejer på en pinne

i detta instructable jag vill visa dig ett enkelt, men också yummmy recept. Med detta instructables skulle jag vilja gå in i "saker på en pinne" tävlingen, även om detta är min första. Steg 1: Insgredients och verktyg s du behöver... Insgredient...

007 våtdräkt smoking Hoodie

har ett speciellt tillfälle där du ska anlända i stealth och sedan få classy att smälta med i publiken? Frukta inte, med denna hoodie kan du bara gå lekande lätt med scuba utrustning motiv på utsidan men har i reserv din klassiska vita middag jacka....

Awesome trä gitarr projekt

detta är ett bra litet projekt att i helgen med en vän som kommer att producera en awesome modell trä gitarr som är lite mindre än hälften en normal storlek en. Du kan göra det att replikera en gitarr som du tycker ser coolt eller bara kan du designa...

Billiga Steampunk tangentbord

40% komplett, bära med mig ***Hej killar Jag vill börja med att säga förlåt, detta är min första instructable och jag har ingen aning om jag gör detta korrekt. Nåja jag försöker mitt bästa! Detta projekt är inte för svag i hjärtat, eftersom även efte...

Bygga en POG thrower!

Här är en intressant intructable. Den använda POGs.Jag är säker på att många människor kommer att fråga "vad fan är en POG?"POG var ett spel som är mycket populär på 1990-talet. Kolla nästa steg för detaljer.Om du är till lat att klicka Nästa st...

Vägg montera din Wii för nästan ingenting.

Efter installationen av min nya wall mount LCD saker var stor. Det var innan min son tog över källaren TV spelar COD MW2, och min dotter ville använda sin Wii på samma gång...Steg 1: Röra = dålig Här är röran, med kablar hängande. Hennes dekorationer...

Mini JAMMA Arcade maskin

Eftertraktade Neo Geo MVS maskinen är en bästa arcade skåp som någonsin gjorts. De flesta spel entusiaster skulle hoppa på chansen att äga ett original maskin. Men den gående priser en faktiska 4-slot maskin kan vara skrämmande, för att inte nämna de...

Felsökning av hem-

på en ny efterfrågan på hjälp med nätverk hemma, har beslutat att skriva detta instructable om hur du felsöker nätverket i ditt hem. Om du inte redan är bekant med grunderna i hur nätverket fungerar, jag föreslår att läsa mitt tidigare instructable "...