Top-down iPad/tablet kamera stativJag hittade en underbar iPad app som kallas Camera Lucida (http://www.cameralucidaapp.com/) efter att ha sett en fascinerande dokumentär kallad "Tim's Vermeer". Problemet jag stötte på var att jag inte hade en repeterbar, tillförlitlig, och viktigast, bekvämt sätt att hålla iPad över en ritning yta så jag kunde arbeta. Med rester av PVC från ett annat projekt, och vissa reservdelar MDF liggandes, beslöt jag att bygga en monter. Efter alla avslutades jag spenderat mindre än $10, men jag tror att köpa nya, du kan komplettera detta för mindre än $20. Bonusen är att jag också kan använda iPad att ta uppifrån bilder av olika storlekar av objekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en fab iPad/tablet stå med hjälp av en tallrik stativ och Sugru!

Vill göra en riktigt enkelt billigt och effektivt iPad/tablet stå? Allt du behöver är en stor tallrik stativ (jag valde detta en upp för endast 40 p) och en liten påse av Sugru själv ställa in gummi.Böj frambenen stå utåt något att lägga till lite ex...

Kontinuerlig Top-Down DLP experiment

Under veckorna efter Carbon3D's tillkännagivande, flera andra projekt gjorts påståenden om hög hastighet (> 100mm/hr) stereolithography system, några av dem med hjälp av top-down DLP. Med tanke på omfattningen av vissa av dessa påståenden (upp till 5...

Billiga Top-Down-Bottom-Up-DIY mörkar

Jag för närvarande bor i Danmark och som ni kanske vet, på vintern (speciellt) solen är en sällsynthet.När jag jobbar hemma, jag vill njuta av solen (när den beslutar att visa upp) och också utanför ljuset, jag var tvungen att hitta ett sätt att göra...

Ledade kamera stativ

Ett stativ är oftast det bästa sättet att ta en stadig bild. Men det finns många gånger när ett stativ inte är bekväm att använda. Ett alternativ är att montera kameran på en ledad arm som är monterad utanför åt sidan. Detta kommer fortfarande håll k...

Smartphone kartong kamera stativ

I detta instructable, vi gör en smartphone kartong kamera stativ till placera på hyllan, tabeller eller garderober mer professionella foto eller video utan rörelse oskärpa eller skakig video's. Det är enkelt, Billigt och ca 2-3 timmars arbete. Det be...

Kamera stativ från en plastflaska!

Hur man gör en kamera stativ för skrivbord och cykel från en flaska.Steg 1: Titta på videoSteg 2: Ta din delar1) plastflaska2) en skruv3) en borr4) varmt limSteg 3: Gör det!Borra ett hål på mitten av locket och lägga skruven där, säkert allt med varm...

Skapa din egen Top-Down mörkar

skapa uppifrån och ned persienner för en bråkdel av kostnaden för specialorder mörkarna!Steg 1: Redo Varför inte skapa din egen Top-Down persienner?Mina skäl är enkla. Jag bor i en lägenhet. Det är tillfälliga bostäder, och därför vill jag inte spend...

Lätt DIY iPad tablett stå

Lätt att göra DIY iPad tablett ståSteg 1:Element, som krävs:-tråd hängare-tång (valfritt)Steg 2:Först du vill ta hängare på vänster och höger sida och böj det ner (se bild).Steg 3:Ta plattång och böj det på 90 graders. (båda sidor)Steg 4:Ta utanför b...

Flyttbara iPad/Tablet Dash installera

jag köpte en 1991 Mazda Miata ungefär en månad sedan och hade ett hål i instrumentbrädan där huvudenhet gick och även om det hade en VVS-styrenhet fanns ingen fungerande värme eller AC. Jag har velat göra i år, tankstreck iPad istället för att köpa e...

Hur man gör digital kamera stativ eller stativ från flaska

Du har en digitalkamera? Men inte har en digital kamera stativ eller stativ. Gör det! Köp inte!Följ instruktionsvideo!Steg 1: Du behöver -Plastflaska (valfri storlek)-4 Milimeter bult och Hexnut-Metall bricka-Skärare-Vatten-Karamellfärg ** TillvalTac...

Lätt kamera stativ

detta är min allra första instructable. Så jag valde något lätt att jag vet att jag kan göra.Jag hade ett behov av ett kamera stativ för en webbkamera eftersom originalet var till synes i billig plast och gick sönder. Det verkade som en bra skäl nog...

Hur man skapar ett kamera stativ från en gammal musikställ

jag hade en gammal "Jupiter" musikställ ligger runt huset och bestämde mig för att ta den i bruk som ett kamera stativ. Även en ny Gorilla Pod skulle vara cool, ville jag också använda gratis material att jag kunde hitta runt huset och inte spen...

Otrolig kamera stativ - ännu super billiga

otrolig kamera stativetDenna idé kom till mig när jag såg att kameror har ett hål under dem med några spårDe stativ människorna göra otillbörlig fördel av vår omedvetenhetHur som helst, detta super billiga kamera stativ kommer att spara dina pengar!D...

Kamera stativ

ett kamera stativ som är som möbler. Specifikt för att ta bilder av vad du är gör för instructables eller någon anledning du har för att göra något sånt.Brukade skjuta detta: lärande Arduino, knapp.Steg 1: delar 2 justerbara friktion gångjärn - http:...

Kamera stativ för telefonen

Steg 1: material Kartong. Sax. TejpSteg 2: jag gjorde först en liten telefon plats med kameran hål. Detta är en bild från min telefon på kamera stativ jag byggt.Steg 3: Sedan gjorde jag en stark topp genom att Tejpa ihop 4 bitar av kartong. Då jag te...

Tablet PC stativ från laminat matrester

Tablet PC stativ från laminat matresterDu kan försöka att skapa kartong prototyp för att hitta optimal storlek...och "laserskärare" kan du klippa det fina...

DIY trä kamera stativ

här är till för alla med diy flyter genom dina ådror. Denna gång gör vi en diy kameran stå ut från några skrot trä.Jag föredrar vägleda människor i rätt riktning i stället för att bara lägga en göra exakt som min tekniska ritningar och mätningar stat...

Gör en Mini kamera stativ

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en mini-kamera stativ med bara en Powerade flaska, och en skruv och mutter.Steg 1: Prep Att göra detta behöver du:* Powerade flaska* Sax eller tång1/4 skruv och mutter* VattenSteg 2: första... Och sis...

En iPad / Tablet PVC stå vem som helst kan göra!

Detta instructable utformades så att du kan använda din iPad eller tablett i sängen, sitter på golvet eller på ett bord. Det är något som även någon i en lägenhet kan göra med bara några grundläggande verktyg. Jag kan nu bekvämt att använda min iPad...