Trä frukt Box PlanterHej! Detta är min första instruk, så var försiktig...

Jag bor i en lägenhet med ganska stora balkonger, ändå, jag försöker alltid att få stora plantageägarna lämplig för min plats och jag kom upp med denna lätt lösning. (Som också råkar vara billigt)

Det är en planter. Gjord av en låda. Lätt så.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vagn med frukt box

Hej denna bil gjordes med en låda med frukt som skulle gå direkt till papperskorgen.Jag hoppas denna skapelse kan tjäna som en idé för dig också återvinna detta material.Steg 1: material: -En låda med frukt;-En planka *Jag använde en skärande mdf som...

Hink Planter

Planter hinkar har gjorts många gånger, i många former. Denna version kan vara en dubblett av en annan, men jag har inte sett den. Teorin är detsamma som en Earth Box planter, är bara lite annorlunda. Jag tror den här är ganska rakt framåt och återan...

30 minuters grogrund

Hej, detta är min instructable post epilog laser cutter tävlingen: Vänligen rösta det.I detta instructable jag ska berätta hur man gör en enkel, lätt att göra, miljövänliga, rustik, gratis, tillverkade av återvunnet material grogrund.De gröna delarna...

Vandring trailern från papperskorgen

Jag älskar att gå på landsbygden, men jag hatar min ryggsäck: som jag, han blir äldre och tyngre!Så, jag behövde en vandring trailer. Men jag fick reda på de är mycket dyra.Glöm det. Bättre ta en titt i mitt garage, först.Steg 1: De varor jag ägt......

Makedo kartong fotbollsspel

dig och dina vänner kommer att sparka mål med denna fullt fungerande fotbollsspel.Det är ett snabbt och enkelt projekt, och det blir timmars spel när tillverkningen är klar.Vi har använt en frukt låda, några papprör, hård kort och Makedo delar tillgä...

Odlar tomater från frö

jag har en tomat odlare sedan 2008 när jag växte min första tomater från frö.Växande tomater från frö tar tid och omsorg, men i slutändan är det inte svårt och resultaten är väl värt det.Du behöver antingen en ljusna setup (billig butik ljus) eller e...

Hund-bevis Veggie Loft

Mookie är en choklad lab, känd som "The Destructor" på envis daycare. Han erfar världen genom att passionerat tugga någonting inom hans räckhåll, och när låt lös i den lilla innergården, detta motsvarar störtade och rotlösa växter.Så vi vände en...

Vinden upp speldosa drivs Kite Aerial Photography Rig

i slutet av denna instruktion guide kommer du att stolt ägare till en skybound bild med grej. Det mesta är saker du kan hitta gratis eller runt ditt hus. Detta är en kite fotografering rigg som du kan ta bilder som aldrig sett förut på 360 grader. Ha...

Hur man gör en Art Kit från ett DVD-fodral

jag har en dotter som älskar att färg (hon tar efter sin mor). Jag hittade en vuxen (svårare än ett barns) målarbok för hennes födelsedag. Då jag kom över den här på pintrest, (http://stacyvaughnblog.blogspot.ca/2012/04/dvd-coloring-case.html) och nä...

Frukt du vill mask box konvertering

du kanske har sett dessa plast stapling fruktlådor i papperskorgen... Jag gjorde och bestämde sig för att ge min kompostering (röd wigglers) mask ett nytt hem...Nästan varje bit av organiskt material som inte har gått in i våra kroppar har hamnat i v...

Lastpall (mestadels) Planter Box Redux

Det finns flera planer för planteringskärl lådor från pallar redan på Instructables, så jag förmodligen lägger en annan tegelsten till en vägg som inte kan få någon högre. Jag hoppas i alla fall min ta på en lastpall planter låda kommer att inspirera...

Hur man gör en Laptop box styrofoam ört Planter

om din som jag, du har de största örterna i sommaren... sedan i vinter, inte mer färska örter för dig. Jag ville ha några örter i mitt kök för att kunna använda året runt, så jag beslöt att göra en.Leveranser måste:Rektangulär "Styrofoam" låda (...

Lätt tegel Planter Box

jag har varit ett fan av instructables för ungefär en månad nu och slutligen beslöt jag att skapa min första post (* ^. ^) projektet är superenkel och innebär inga verktyg, bara en bit av armbåge fett flytta tegel. Jag tänkte tanken eftersom jag vill...

Self vattning Planter Box

Hej alla!Detta är min första instructable. Jag tror att detta projekt kan redan vara här någonstans, men detta är min tolkning. Jag såg någon på youtube gör detta projekt en gång och jag ville ge min egen bild.Vad du behöver:1. 18 gallon Roughneck To...

The Plant Box

Hej världenUPPDATERING:Jag växt box. Jag är för närvarande i beta-testning scenen. Jag är stabil men jag behöver uppgraderingar. Jag Visa och hålla växterna friska...Lära sig mer.Facebook.vad är en växt låda? Anläggningen är en kontrollerad miljö för...

Upcycle kasseras Grill/rökare till en kul Planter Box(updated)

så i princip, en dag jag körde förbi den container för min byggnadskomplex och jag såg en perfekt bra rostiga ut rökare. Jag visste genast att det måste bli min. Jag parkerade min bil och gick fram och drog det blocket eller så till mitt hem. Det sta...

Pizza Box vände saftiga förökning Planter

Om du planerar att sprida suckulenter, sedan behöver du en stor grunt plantageägare och en pizza box är ett bra (och gratis!) alternativ.Steg 1: Köpa suckulenter Första saker först, måste du gå ut shopping. Chef till din nära plantskola och plocka ut...

Plantera en Earth Box

jag planterade min Earthbox på min balkong med sex olika örter och grönsaker.En av grannarna Projektidéerna är att "Plantera dina fönster, veranda/stoop/balkong eller annan synlig plats med växter och blommor." Jag har tagit detta råd genom att...

Prisvärd planter box

vi var ute efter ett prisvärt sätt att göra en trä planter sedan köpa en grundläggande trä planter börjar på $45.Eftersom detta var en budget bygga, behövde vi bara följande. Alla artiklar var omkring $20,00-$25.00MATERIAL3 x 1 "x 3" x 6" c...